- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.101
seni merak ediyodum cankusum gecmis olsunninsalah rabbim tekrarini yasatmazzz
bitanem nasilsininsalah gececek bu günlerr böyle düsükten sonra heemen hamile kaliniyo emircim benimmmmm hic korunma yine gelecek ay calismalara baslaaa cankusumm
selemm ve destinam listeyi yapan more arkadasimizin yayini kesildi birdengelirse kesin eklerr cankuslarrrr
iyi olmaya çalışıyorum kuzucum.okulada başlayınca öğrencilerle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum tabi evde durumlar o kadar iyi olmuyor...eşimin hayal kırıklığını görünce daha da canım acıyorkorumnayı düşünmüyorum zaten kuzucumda kanamam hala bitmedi lekelenme şeklinde geliyor.yumurtlama ne zaman olcak felan herşey karıştı anlıycan bir dahaki bat ne zaman onu bile bilmiyorum inşallah en kısa zamanda tekrar gelir meleğim daha fazla bekletmez.ben 32 yaşındayım eşim 37:44::44::44::44:
aradıgımız moreye suanda ulasılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyinizgelince eklesin kara listeye :)))
halen ulasamadim selemim esi pc yi aldi galiba ben özeldende yazdim belki burayi görmez diye moremiz gelsin hemen kesin ekler
yasakım monarossa banlanmış akşamüstü birderdim var da bi konuya yorum yapmıştıbanlamışlar konuya yorum yapanların çoğunu bende yapmıştım ama ben yırtmışım
ah şu eşler burda fikir alışverişi yapıyoruz bebek için yani ama demi tatlım :)) simdi benim esde gelir alır ayh
ah bide sayfanin önünde olsaaaaaa ya böyle bi imkan yokmu tamam yine pazartesimin adina olsun topik ama listeleri öne se koysan varmiki kk da böyle biseyyy:44::44::44::44::44:
simdi bu olayin pesindeydim melekimmmyeni geldim topigimize senide okudum monorassomuda dorusunuz haklisiniz moanarossam neden banlandi anlamadimmmmm bak sen banlanmamissinn
sağol kuzucum inşallah hiçbirimize yaşatmaz rabbim.ilhanazım inşallah hamile listesine ekler hepimizi
yasakım monarossa kızcem biraz daha ağır konuşmuşdiğer sayfalarda....
ben yırtmışımama bu varya benim yorum yaptığım konulardan bi çoğu hep kapatılııyo banlananlar oluyo ben yırtıyom hep valaaa
ayy ondanmi gelelmiyodun morem bende kendin dinleniyosunda ondan gelmiyon saniyodummmmm:26:inslalah gelir yaaaa
sendemi simdi yayini kesecen selemimmyaw ben napacammm
moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenerdesin kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?