Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

seni merak ediyodum cankusum gecmis olsunn insalah rabbim tekrarini yasatmazzz

bitanem nasilsin insalah gececek bu günlerr böyle düsükten sonra heemen hamile kaliniyo emircim benimmmmm hic korunma yine gelecek ay calismalara baslaaa cankusumm

iyi olmaya çalışıyorum kuzucum.okulada başlayınca öğrencilerle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum tabi evde durumlar o kadar iyi olmuyor...eşimin hayal kırıklığını görünce daha da canım acıyorkorumnayı düşünmüyorum zaten kuzucumda kanamam hala bitmedi lekelenme şeklinde geliyor.yumurtlama ne zaman olcak felan herşey karıştı anlıycan bir dahaki bat ne zaman onu bile bilmiyoruminşallah en kısa zamanda tekrar gelir meleğim daha fazla bekletmez.ben 32 yaşındayım eşim 37:44::44::44::44:

bitanem cankusum senisu an okadar iyi anliyorumki bunu cok defa yasayan biri olarakkkkkk gececek bu günler hic merak etme ilk hafta zor durrr canin acir kalbin sizlar bunlar normalll inanki sonra yine yeni umutlar dolacak icineee her yeni dogan gün seni rahatlatacakkkk..simdi lekelenme 10 günde sürebilir korkma normal bunlarr..lekelenme kesilsinnn yine yumurta hemen olusmaya baslarrrrr yinee sizde tabi calismaya baslayinnnn gelecek batin ayni günündede gelebilir biraz gecikede bilir panik yapma hepsi normalll..mesala benim kürtajlarda hep 33.günde gelirdi senin gibi bi kere 5 haftalik düsük yapmistim yine 28 günde gelmistiiii..ama 30.gündede gelebilir bunalr normallsen hic kafani yorma bunu gecikmis regl gibi düsünnn....rabbim sana en kisa zammanda saglikli yavrular nasip etsinn..hem kolay hamilede kalabilirsin cankusummm..ben mesala senin gibi 5 haftalik düsük yaptigimda tekrar 2,5 ay sonra hamile kalmistim bu kk dada cok okudum geri hememn hamile kaldim diyeniii

aradıgımız moreye suanda ulasılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz gelince eklesin kara listeye :)))

halen ulasamadim selemim esi pc yi aldi galibaben özeldende yazdim belki burayi görmez diye moremiz gelsin hemen kesin ekler

monarossama nolmus yaw kiscemin üyeligi gecici olarak pasiflestirilmisssaksam burdaymis duayi okumus saolsunnn

yasakım monarossa banlanmış akşamüstü birderdim var da bi konuya yorum yapmıştı banlamışlar konuya yorum yapanların çoğunu bende yapmıştım ama ben yırtmışım

yasakım monarossa banlanmış akşamüstü birderdim var da bi konuya yorum yapmıştı banlamışlar konuya yorum yapanların çoğunu bende yapmıştım ama ben yırtmışım

simdi bu olayin pesindeydim melekimmm yeni geldim topigimize senide okudum monorassomuda dorusunuz haklisiniz moanarossam neden banlandi anlamadimmmmm bak sen banlanmamissinn

ah bide sayfanin önünde olsaaaaaa ya böyle bi imkan yokmu tamam yine pazartesimin adina olsun topik ama listeleri öne se koysan varmiki kk da böyle biseyyy:44::44::44::44::44:

bilmem olumukii olusa nasıl oluuu :44::44::44::44:

[table="width: 500, class: Grid,align: left"]
[tr]
[td] BAT Listemiz [/td]
[td]Mart[/td]
[td]Nisan[/td]
[td]Mayıs[/td]
[td]Haziran[/td]
[td]Temmuz[/td]
[td]Ağustos[/td]
[td]Eylül[/td]
[td]Ekim[/td]
[td]Kasım[/td]
[td]Aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td]24.03.2013[/td]
[td]21.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] Mersah 22[/td]
[td][/td]
[td]04.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense[/td]
[td]28.03.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] ESRARENGIZ86[/td]
[td][/td]
[td]05.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] basa86[/td]
[td]26.03.2013[/td]
[td]27.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] pureipek[/td]
[td]24.03.2013[/td]
[td]26-28.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[td]19.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Hancek[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Zuhalzerrin[/td]
[td][/td]
[td]07.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Melek181[/td]
[td]12.03.2013[/td]
[td]6-7.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Buyruk[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Zeynepnur[/td]
[td]31.03.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] monarossa[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] Selemm91 [/td]
[td][/td]
[td]10.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] destina38 [/td]
[td][/td]
[td]26.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

simdi bu olayin pesindeydim melekimmm yeni geldim topigimize senide okudum monorassomuda dorusunuz haklisiniz moanarossam neden banlandi anlamadimmmmm bak sen banlanmamissinn

yasakım monarossa kızcem biraz daha ağır konuşmuş diğer sayfalarda....
ben yırtmışım ama bu varya benim yorum yaptığım konulardan bi çoğu hep kapatılııyo banlananlar oluyo ben yırtıyom hep valaaa

sağol kuzucum inşallah hiçbirimize yaşatmaz rabbim.ilhanazım inşallah hamile listesine ekler hepimizi

canımm inşallahhh en kısa zamanda gene yazcamm seniii
hiç üzülme senn herşeyin hayrıslıı

ama napsinn hakli agir konussada biz burda bak neler cekiyozz senin yasadiklarin hic kolay degilll bazilari zevk icin biseyler yasiyooo sonrasi aldiracammmm du bi gidimde iyice bi okummmmmmsonra burdayimmmm hemennn

ayy ondanmi gelelmiyodun morem bende kendin dinleniyosunda ondan gelmiyon saniyodummmmm:26:inslalah gelir yaaaa

perşembe aşcass kısmetsee
yaww ben sizsiz durabilimiyimmm hastayım azcık ama gene size bakmadan duramann canlaırm benimmm

inanaın hiç anlamıyom bu millet biz burda bebeğinn tırnağına hasret yaşarken kimileride zevkine ilişki yaşayıp sonrada aldırsam diye uğraşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…