Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaww bi monarossamı bide oo angut kızımı banlamışlarrr

kıt olan kızı anladımda biizm kızçemmizden ne istemişlerrr

bide o aldır gitsin yasanalr şaka falanmı yapyolarr

demi ama monarossamizi niye banlamislar orda cogu yorum yapmissss bazilari ban almis bazisi almamisssss melekimm kurtulmus barii

yok gitme moremm moral bozucu yorum yapan cogu kisce banlanmis zatennnmelekim kalmis ama nasi olduysaaa

bazen düşünüorummm hala cevap bulamıorumm Allahım neden hak edene değilde etmeyene verir bu meleği

Allahım en doğrusunu bilirrr Rabbimmm hak edene versinnn inşallahhh

yaww merakk ettm hangı topıkk buu lınkını versene moremm okuyayımmm neolmuss

bazen düşünüorummm hala cevap bulamıorumm Allahım neden hak edene değilde etmeyene verir bu meleği

Allahım en doğrusunu bilirrr Rabbimmm hak edene versinnn inşallahhh

allahimin bi bildigi var elbet moremmmmbiz zaten hep nasi dua ediyoz rabbim nolur isteyene verrrr

demi ama monarossamizi niye banlamislar orda cogu yorum yapmissss bazilari ban almis bazisi almamisssss melekimm kurtulmus barii

ben çok sinirleniıorumm böle şeyleee hani içimdeki sakine birdennn hulka falan dönüşüooo
tövbe tövbee ağzımı bozdurcaklar bana işte ben kendimi tanıorummm yasakım bi böle konulara girmem bide siyasete yoksa ben kendimi kaybediorumm
dediğin gibi beni bi burası paklarrr

Son düzenleme:
edaamm bi derdim var yerine gir kürtaj la ilgili acmis birii

girdimm ama dırek kurtajla ılgılı olan bolumu goremedmm ''eşi ve esının aılesı , kendı aılesıyle ılgılı sorunlarü, bırde arkadas cevresı cıkıyorr:26::26::26::26: bulamadmm ne becerıksızım yawww

aynen morem bende gitmem o bölüme. bende siniriyim yaw bandan hic kurtulamam. simdi birisi bisey yazar cevap olarak ben attanda alamam banlanip durrumiyisimi burda kalalim biz monorassomda dayanamamis yazmis iste kiscem biliyo surda hepimiz nasi mücadele ediyoz bi uyuzda böyle baslik acinca duramamis dogal olarakkkk

Son düzenleme:

dur ben sana linki getirim edamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…