- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.321
buarada mersahımı gören vamıı cankuşlarrrr :44::44::44::44::44:
oada dün hastaneye gitti kan verdiii sobra ben giitim bi daha gömedimm ne olmuşşş bilen duyan vamıı bu sabada gelmedii dahaaa
Allahın izni ile birşey çıkmaz kuzum ya bu arada hamile kalırsanda sana tavsiyem sakın doktorun aspirin falan alıyım diye sorarsan alma derse bile al, bende sorduğum halde bana kullanma demişti burdaki doktorlar keşke daha önceden başlasaydın iğnelere bile geç kaldın dediler
evet canım ya ben ist. ailem ankarada vazgeçmez benim eşimde öyle çok göndermiyordu en fazla 14gün falan kalabiliyordum, şimdi yeterki iyi ol diyor çünkü o halimi gördükçe korktu ben çok kötüydüm çünkü kıyamaz oda sana..
ayy canım bende antalyadayım aslında ben çankırılıyım ailem cankırıda ben 1 hafta ankara kalıp sonra çankırıya gececem inaşşallah eşim de sözünden caymazda giderim benimkide kıyamaz bana izin verir gibime geliyo hadi hayırlısı artık
amin inşallah Rabbim kimseyi bu yolda eksik bırakmasınevet canım ben ovitrelle çatlatma iğnesi kulandım, ve hamile kaldım çok şükür, iğneyi 1 mart günü saat 1 de vurdum,
ertesi akşam saat 11,30 - 12,00 arası ilişki olmuştu.
sağol tatlım , aminn isteyen herkese versin rabbim,
bizlerinde sonuna kadar gidip kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
inşallah nazlım inş..anladımm canımmm artıkk gerisi rabbimde Allahım yardımcı olur sennn hep ii düşün ama evladın seni bırakmaz aslaa
hayır canım şimdi alma hamile kalırsan ve sonucun dahada çıkmamış olursa bebek aspirini alırsın ozmancanımmm pıhtılaşmaa yoksadamı alayım aspirinii :26::26::26::26::26:
git tabi canımmm hem değişiklik olurrr,
bende şu okullar kapansın gitcemm bulgaristna annemlerlee gelmem artık 1-2 ay
sonrada kocişle tatile gideriz belkimmm oyy yaz gelsinn artık beaaa sıkıldım istanbuuldannnn
amin inşallah Rabbim kimseyi bu yolda eksik bırakmasın
inşallah nazlım inş..
hayır canım şimdi alma hamile kalırsan ve sonucun dahada çıkmamış olursa bebek aspirini alırsın ozman
kesinlikle değişiklik iyi geliyor ben buraya gekliğimden beri 1kez istifra ettim daha
selamm kızlarrr
hoş geldinnnn canımmmmmmm
birazdan yasakımda gelii artıkk kalkmıştırrr
gece kuşu hemşerimm dinlensinn gelirr o özlerr bizi kuzummm
yarın biter reglm miamoremin dedği çayda bityoo tamda alışmaya başlamıştımmm
allahın izni ile çıkmaz birşey içini rahat tut temiz çıkacak inş..evet temkinli ol genedeanladım canımmm yanii bu ay olası bi gebelik olursaa sonuç çıksada çıkmada alaym bebe aspirini dimii :26::26::26:
yaww aslındaa içim hiç rahat değill bu ayy olmas gibi ama gene temkinli olayım benceee :26::26::26::26:
asiti kesinlikle aksatma çok önemliymiş oda hamile kalsanda kalmasanda iç, allah razı olsun canım bizde beklemiyorduk ama işte kısmet demekki böyle olması gerekiyormuş dün kafasını falan gösterdi doktor içim gitti inan sadece doktorlara ilk gittiğimde sordugum kalbi atıyor mu inanşimdiden folikk asitte içiorumm ama kımst yawww inş. şu nisanıda bi atlatsam hayırlsı iileesende okadara şaşırdım kii nuarinim hiç belkmiordumm şimdi inan bana senle yatıp kalkıorum hep aklımdasınnn Allahımm yardımcın olsun die dua ediorum inş.. rabbimm sonuna kadar yardım eder
selamm kızlarrr
geliyooommmm....selam kizlar .....supurge de soguk almisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?