Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım burda yok araştırma hastanesi istanbula gitmem gerek, ama doktorda pıhtılaşmadan hiç bahsetmedi ben bebeklerimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim, erken açılmam oldu, bebekler ikizler olunca rahim hiç taşıyamamış...

bende ilk kez duydum progestanın bu etkisini, inşallah yapmıyordur, dr gidince sorucam ama sanada söylerim ben,
evet sen pıhtılaşma hastasısın ve dr lar biliyor bunu, bence öyle bir etkisi olsa ilacın kullandırmazlardı çok haklısın,
sen böyle yazınca için rahatladı.

evet canım bende pazar günü gittiğinde özellikle tekrar sordum nasıl kullanmayım diye, dr aynen şöyle dedi
ağız yoluyla da alabilirsin ama yan etkileri çok oluyor baş dönesi mide bulantısı,
ama vajinadan alırsan hem daha etkili oluyor bebek için, hemde yan etkisi görmessin dedi, vajinadan al sen dedi,
coraspirini günde 1 tane alıyorum, günde 3 tane folik plus alıyorum, birde günde 1 tane benexol 12 - B12 vitamini alıyorum

bende yemedimmmm :26::26::26:
yesemde öle mi gitsemm şimdii annem yemek koymadan önüme acıktım da diemem bennn

morem niye utaniyomm diyebilirsin yaaa hem sen onu kendi anenmis gibi seviyonnnn aciktim de cekinme kiscemm....valla ben öyle seyten utanammmm aciktim derimmmdiyemem diyosan bari biseyler ye zaten zayifsin sennn beslen iyiceee

ne kada çokk ilaç içyomuşunn canommmm

sen rahim agzi yetmezliginden kaybetmissin cankusumm:26: hic mi doktorun ölcmüyodu rahmini 12 haftada ne hayret bisey göz göre göre ama simdiki haplarin cok güzel korkma sende pihtilasma yok ozamannn rahim sorunundan kaybetmissinn malesefsimdik rahmine dikis atilacak demi cano canimm 14 .haftadan önceee:26:

morem niye utaniyomm diyebilirsin yaaa hem sen onu kendi anenmis gibi seviyonnnn aciktim de cekinme kiscemm....valla ben öyle seyten utanammmm aciktim derimmmdiyemem diyosan bari biseyler ye zaten zayifsin sennn beslen iyiceee

yaa orası ölede utanıorummm iştee bana kızıo sonraa burası yabancı yermi die ama iştee huy diemiorummm
atışrıyyım ben olmsaa yolda fındık fıstıkk yerim artıkkk

yaww öldümm bittimmm bugunnn evii temizledm havaa cokk guzellldi heryerii kırkladmmm ohhh miss olduuuu heryerrrrrr ama sonradann da ne duyayımmm mısafırlerımm gelecekmıs elım ayagım bırbırıne dolandııı:18: evı temızlıyorum bıyandan yemek yokkk onu yapcamm derkennn bu saat olduuu yawww öldümm bittimm bennnnn oyyy ancakk oturdummm mısafırlerımde daha gelmedii az sonra gelırler kızceler ama aksam onlar gıdınce geleblırım ancakk tabı zaman kalırsaama 3000. sayfada ben olamıcammı yawww hemen yapmayınnn

ölem dikiolar ııı

hoşş geldinn edaammmm

güle kirlertttt

ve

kolay gelssinnn

bitanemmmm

Son düzenleme:

masalalh edammaaane misafiri yaw bu yorgunluktaaayok zaten bu gidisle 3000 zor ya gece olur ya yarin sabahhh

ben gityomm canlarrrr önce bişy yiimm sonra gidmmm yavaş yavaşşş

gec gelmessem size afiyet olsun garpuzlar

görüşürüzzz genee öptümm hepicinizii

masalalh edammaaane misafiri yaw bu yorgunluktaaayok zaten bu gidisle 3000 zor ya gece olur ya yarin sabahhh

saollll habıbtemmmm cokk yogunummm bıde hasta gıbıyımm moremmm midemm cok bulanıyorr yemek yaprken ıstıhfar edıcek gıbı oldumm:2::2::2: bide karnım agrıyorrr cok fenaa hastamı oluyorum neee:26::26:

evet az kaldı hayırlısı artık allahtan, sen nasılsın asıl kendi sorunlarımdan sizlere soramıyorum bile nasılsınız diye

bizde ayni bildigin gibiyiz cankusummmmm sizden yeterki güzel haberler gelsinki moralimiz daah iyi oluyoo

ne kada çokk ilaç içyomuşunn canommmm

evet canım bebeğim için dr ne verdiyse içiyorum vallah, birde yediklerimiz duysan :))))
günde 3 - 4 bardak süt, ceviz, ve nerdeyse 2 - 3 saatte bir acıkıyorum az da olsa bişiler yiyorum o zaman da...

canım ilk gebelik olunca doktor hiç tahmin etmedi böyle olucağını, ama bu sefer benden daha tedbirli
evet canım 12.haftada ölçüm yapacak eğer açılma varsa dikiş atılacak, ve yatıracak sürekli,:2: :2: :2:
ama şimdilik birşeyim yok inş. ta olmaz,
şimdilik çalışıyorum ama riskli bir durum olursa iştende ayrılıcam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…