- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #29.561
he simdi anladim sen tedbir amamcli kullaniyosun canocanimmm sükür bende kanaman var sanmistimm
:26:ben progesteronun ilk defa pihtilasmayi artirdigini duydummmm ben hep kullandim progesteronuu doktorum ve gittigim hic bi doktor pihtilasma yapar demedi ..ben zaten pihtilasma hastasiyim öyle olsa bana kulandirtmazlardi herhalde.. hep pihtilasmasi olan hastalara veriyolar pihtilasma topigindede okuyommm öyle olsaydi bizlere yasak olurdu ondan sana doktorunun aspirini verdigin isanmiyorummm sebepsiz kaybettigin icinnn aspirini tebir amacli pihtilasm olabilirmi diye vermis bencee...canocanimm keske sende bi yaptirsaydin pihtilasm testini simdi bilem yaptirabilirsinnn..senin bebegini kaybetme sebebin neydiiibende progesteronu hep vajinadan aldim etkisi cok daha fazla oluyomussss
bende yemedimmmm :26::26::26:
yesemde öle mi gitsemm şimdii annem yemek koymadan önüme acıktım da diemem bennn
canım burda yok araştırma hastanesi istanbula gitmem gerek, ama doktorda pıhtılaşmadan hiç bahsetmedi ben bebeklerimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim, erken açılmam oldu, bebekler ikizler olunca rahim hiç taşıyamamış...
bende ilk kez duydum progestanın bu etkisini, inşallah yapmıyordur, dr gidince sorucam ama sanada söylerim ben,
evet sen pıhtılaşma hastasısın ve dr lar biliyor bunu, bence öyle bir etkisi olsa ilacın kullandırmazlardı çok haklısın,
sen böyle yazınca için rahatladı.
evet canım bende pazar günü gittiğinde özellikle tekrar sordum nasıl kullanmayım diye, dr aynen şöyle dedi
ağız yoluyla da alabilirsin ama yan etkileri çok oluyor baş dönesi mide bulantısı,
ama vajinadan alırsan hem daha etkili oluyor bebek için, hemde yan etkisi görmessin dedi, vajinadan al sen dedi,
coraspirini günde 1 tane alıyorum, günde 3 tane folik plus alıyorum, birde günde 1 tane benexol 12 - B12 vitamini alıyorum
canım burda yok araştırma hastanesi istanbula gitmem gerek, ama doktorda pıhtılaşmadan hiç bahsetmedi ben bebeklerimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim, erken açılmam oldu, bebekler ikizler olunca rahim hiç taşıyamamış...
bende ilk kez duydum progestanın bu etkisini, inşallah yapmıyordur, dr gidince sorucam ama sanada söylerim ben,
evet sen pıhtılaşma hastasısın ve dr lar biliyor bunu, bence öyle bir etkisi olsa ilacın kullandırmazlardı çok haklısın,
sen böyle yazınca için rahatladı.
evet canım bende pazar günü gittiğinde özellikle tekrar sordum nasıl kullanmayım diye, dr aynen şöyle dedi
ağız yoluyla da alabilirsin ama yan etkileri çok oluyor baş dönesi mide bulantısı,
ama vajinadan alırsan hem daha etkili oluyor bebek için, hemde yan etkisi görmessin dedi, vajinadan al sen dedi,
coraspirini günde 1 tane alıyorum, günde 3 tane folik plus alıyorum, birde günde 1 tane benexol 12 - B12 vitamini alıyorum
morem niye utaniyomm diyebilirsin yaaa hem sen onu kendi anenmis gibi seviyonnnn aciktim de cekinme kiscemm....valla ben öyle seyten utanammmm aciktim derimmm diyemem diyosan bari biseyler ye zaten zayifsin sennn beslen iyiceee
ne kada çokk ilaç içyomuşunn canommmm
sen rahim agzi yetmezliginden kaybetmissin cankusumm:26: hic mi doktorun ölcmüyodu rahmini 12 haftada ne hayret bisey göz göre göreama simdiki haplarin cok güzel korkma sende pihtilasma yok ozamannn rahim sorunundan kaybetmissinn malesef simdik rahmine dikis atilacak demi cano canimm 14 .haftadan önceee:26:
yaww öldümm bittimmm bugunnn evii temizledm havaa cokk guzellldi heryerii kırkladmmm ohhh miss olduuuu heryerrrrrr ama sonradann da ne duyayımmm mısafırlerımm gelecekmıs elım ayagım bırbırıne dolandııı:18:evı temızlıyorum bıyandan yemek yokkk onu yapcamm derkennn bu saat olduuu yawww öldümm bittimm bennnnn oyyy ancakk oturdummm mısafırlerımde daha gelmedii az sonra gelırler kızceler ama aksam onlar gıdınce geleblırım ancakk tabı zaman kalırsa ama 3000. sayfada ben olamıcammı yawww hemen yapmayınnn
ayy iyi az kalmissss ..
yaww öldümm bittimmm bugunnn evii temizledm havaa cokk guzellldi heryerii kırkladmmm ohhh miss olduuuu heryerrrrrr ama sonradann da ne duyayımmm mısafırlerımm gelecekmıs elım ayagım bırbırıne dolandııı:18:evı temızlıyorum bıyandan yemek yokkk onu yapcamm derkennn bu saat olduuu yawww öldümm bittimm bennnnn oyyy ancakk oturdummm mısafırlerımde daha gelmedii az sonra gelırler kızceler ama aksam onlar gıdınce geleblırım ancakk tabı zaman kalırsa ama 3000. sayfada ben olamıcammı yawww hemen yapmayınnn
hoşş geldinn edaammmm
güle kirlertttt
ve
kolay geldinnn
bitanemmmm
ölem dikiolar ııı
selammmmmm canlarımmmm nasılsınızzzzz nelerrr kaynatıyosunuzz bakemmmmm
masalalh edammaaane misafiri yaw bu yorgunluktaaa yok zaten bu gidisle 3000 zor ya gece olur ya yarin sabahhh
evet az kaldı hayırlısı artık allahtan, sen nasılsın asıl kendi sorunlarımdan sizlere soramıyorum bile nasılsınız diye
ne kada çokk ilaç içyomuşunn canommmm
sen rahim agzi yetmezliginden kaybetmissin cankusumm:26: hic mi doktorun ölcmüyodu rahmini 12 haftada ne hayret bisey göz göre göreama simdiki haplarin cok güzel korkma sende pihtilasma yok ozamannn rahim sorunundan kaybetmissinn malesef simdik rahmine dikis atilacak demi cano canimm 14 .haftadan önceee:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?