- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.081
Kizlar ne bu elle kontrol meselesi hadi bana kim el atiyo soylesin
ya çıkarsaaaaaa
üle mi yasakım hiç farkında değilm ama saolllsizde çok tatlısınızzz ayy sen okumadın üsttü çok dertliiym çokkk tez öle çıktım ya habersiz tam çay içiodummm çay sen dökülll hem laptopa heemm hemmm puzzlemaa anam yandımmm pc yi azcık temizledim sanım iyice gibi ama puzzlemm şuan lerde kurumaya çalışıuoo onda dedim puzzlema bakıorum renginde değişme vamı dieee
yasağım yapıyo korkma :26: deneylerle sabitmiş loorietkisini göstermiş
ufee yaw ne yapsam ki pazartesim icim ıcimi yiyor ama işte tetıkte ya kırmızılar gelırse diye beklyrm
Pazartsim ya kiz erkendn gelsin bebegimde belli mi olur ogretmenide sen olursun ama o zaman tanirmiyiz birbirimizi belli olmaz ama senin bu cana yakinligini her yerde tanirim ben
Merhaba kızlar nasılsınız sonuçlar yarın öğlen çıkacak yarın gidecem inşallah
ufee yaw ne yapsam ki pazartesim icim ıcimi yiyor ama işte tetıkte ya kırmızılar gelırse diye beklyrm
ağlatıcaksınızz beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizaten yer arıyorum ağlamayaa.
Kizlar dalgami geciyonuz yoksa dogrumu neyle bi yontem bu bi deyi verin catliyacam simdiyasağım yapıyo korkma :26: deneylerle sabitmiş loorietkisini göstermiş
ayyy yeterki gelsin kuzun be nikiyy... benim ki de gelsin bütün isteyenlere gelsin inşallah...
hamile kalırsam bi topik daha aççam vallaha hem burayı hem orayı idare etcem hamile kalanlaran da transfer etcem
kızcelerrrrrrrr nöruyonuzzzzzzzzz walla bana temızlık yapma krızı geldı yatak odamı sıldımmm süpurdumm hahahatertemız olduuuuu misssssss
ayyy yeterki gelsin kuzun be nikiyy... benim ki de gelsin bütün isteyenlere gelsin inşallah...
hamile kalırsam bi topik daha aççam vallaha hem burayı hem orayı idare etcem hamile kalanlaran da transfer etcem
güle güle kirlettt edammmmmmmmbizde konusuyozzzzzz
inşallah canım inşallahhhh toplu hamiş topiği açarısss
saolllll hayalımmmm gel beraber kırletelımmm hoplaya zıplayaaaa yıye ıceeeee hhahahahahahha
ben burdada kalirim yineburaya hamile kalmaya calisan kizce toplarimmmm kür ne tarif ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?