Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

vallami yokk okumamistimmmmnazar oldu puzzelineeeebisey oldumu laptopuna ve puzzelinee

kızcelerrrrrrrr nöruyonuzzzzzzzzz walla bana temızlık yapma krızı geldı yatak odamı sıldımmm süpurdumm hahaha tertemız olduuuuu misssssss

Pazartsim ya kiz erkendn gelsin bebegimde belli mi olur ogretmenide sen olursun ama o zaman tanirmiyiz birbirimizi belli olmaz ama senin bu cana yakinligini her yerde tanirim ben

ayyy yeterki gelsin kuzun be nikiyy... benim ki de gelsin bütün isteyenlere gelsin inşallah...
hamile kalırsam bi topik daha aççam vallaha hem burayı hem orayı idare etcem hamile kalanlaran da transfer etcem

Merhaba kızlar nasılsınız sonuçlar yarın öğlen çıkacak yarın gidecem inşallah

selam canım hoş geldinnnn hadi bakem hayırlı olsunnnn inş. iyi haberlerle gelirisnnn

ayyy yeterki gelsin kuzun be nikiyy... benim ki de gelsin bütün isteyenlere gelsin inşallah...
hamile kalırsam bi topik daha aççam vallaha hem burayı hem orayı idare etcem hamile kalanlaran da transfer etcem

inşallah canım inşallahhhh toplu hamiş topiği açarısss

ben burdada kalirim yine buraya hamile kalmaya calisan kizce toplarimmmmkür ne tarif ederimmm

kızlarrrr bişşeyyy sorcammmm topıgımızde hamıle kalanlar ve hamıle kalmak ıcın ugrasanların lıstesı yokmuuu ??? yada benmı bılmıyorum varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…