Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasağım görsün süpürge aldım

abovvvvv mersahim örtmenimmm almis süpürgesiniii

güle güle kullannn rabbimm zeval vermesin süpürgeneee insalalhhh

yaw seni bi muayene edimmelletmem deme ama ellemeden muayene yapmiyom onu simdiden söylümmmm

cünkü sifa elimdeeeee

öle deme koçiş yanımda görmesin

Kizzzlllaaaaarrrrrr ben geldimm norüyonuz bakalim
hoşgeldin canım
üle deme cankuşummm benim de hiç belirtim yoktuu bende demi pıhtılaşma varr
kuzum bende yasakhayalcgme sordum bana alakası yok dedi bünmemiz hamilelge cabuk alısıyormuş.çok ilginc ama sanki hamile degl gibiydim bakalım bu hafta sonucum cıkacak yazarım buraya

hoşgeldin canım

kuzum bende yasakhayalcgme sordum bana alakası yok dedi bünmemiz hamilelge cabuk alısıyormuş.çok ilginc ama sanki hamile degl gibiydim bakalım bu hafta sonucum cıkacak yazarım buraya

sonucun insalalh temiz cikar nuarinimmmmesala benim bi arkadasimin pihtilasmasi yok onunda hic olmamis bulantisi ne bence bunlar bünyeyle alakalii

hoş geldinnn tatlımmmmsefalar getrdinnn olsun canımmm çalışan kadına mana olmaz olcakokada bende çalışekn hafta bir anca yapıodum heryer heryerdeydi valla

ahahahha :52 ahhh bu heriflerr yokmuuuuuu hep acıktım hep acıktımmm lan dıyecen kiii en sonun al benı ye bı kasık da tuz al yanına hahhahahhahahahhah

anam biizm herifte yapınca kızııoo kilomu aldırcan bana dieee

hoş geldinnn canımmm napak ben 80 leri izliorum biyandanda puzzlemı bakıryorum renginde değişme vamı diee

sen cok tatli kelimelerr kulaniyonnn ilhannazimmvami demen cok hosuma gittiii.bende 20 dakikayi izliyomm suann

puzzlene niye sadece bakiyonda yapmiyonn

ilhannazimm gördünmüüüüüüühancekimiiimasalalahhhhhhbenimde tutuldu kendime zor geldimmm

görmemek mümkün mü yasakım yawww gözlerim çıktı hala gözüm önünce parmak parmakk sarmalar uçuşuooo çokk severim çokkkk
maşşallhh maşşallahh hancekimeee allah ellerine derman verisn de hep yap bizede gösterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…