- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.041
yasağım görsün süpürge aldım
Kizzzlllaaaaarrrrrr ben geldimm norüyonuz bakalim
loorimmm bize bile bişeyler olduu yawww maşşallh hancekime 41,5 kere maşşalhağzım açık kaldı yawww nutkum tutuldu
aaaa nikky gelmiş naber dr ne oldu
abovvvvv mersahim örtmenimmm almis süpürgesiniii
güle güle kullannn rabbimm zeval vermesin süpürgeneee insalalhhh
yaw seni bi muayene edimmelletmem deme ama ellemeden muayene yapmiyom onu simdiden söylümmmm
cünkü sifa elimdeeeee
hoşgeldin canımKizzzlllaaaaarrrrrr ben geldimm norüyonuz bakalim
kuzum bende yasakhayalcgme sordum bana alakası yok dedi bünmemiz hamilelge cabuk alısıyormuş.çok ilginc ama sanki hamile degl gibiydim bakalım bu hafta sonucum cıkacak yazarım burayaüle deme cankuşummm benim de hiç belirtim yoktuu bende demi pıhtılaşma varr
hoşgeldin canım
kuzum bende yasakhayalcgme sordum bana alakası yok dedi bünmemiz hamilelge cabuk alısıyormuş.çok ilginc ama sanki hamile degl gibiydim bakalım bu hafta sonucum cıkacak yazarım buraya
kızlarrr okuyorum yazdıklarınızııı aldıknız bak benı de aranıza ben karışmam sonradan bu kim yaaa püfff fln demeyinDD
pek hamaratsınız maşallah benim evi bi görseniz maşallah çarşamba pazarı sanki dünyada çalışan tek bayan benim ihihihi
hoşgeldin canım
kuzum bende yasakhayalcgme sordum bana alakası yok dedi bünmemiz hamilelge cabuk alısıyormuş.çok ilginc ama sanki hamile degl gibiydim bakalım bu hafta sonucum cıkacak yazarım buraya
ahahahha:52 ahhh bu heriflerr yokmuuuuuu hep acıktım hep acıktımmm lan dıyecen kiii en sonun al benı ye bı kasık da tuz al yanına hahhahahhahahahhah
öle deme koçiş yanımda görmesin
hoş geldinnn canımmmnapak ben 80 leri izliorum biyandanda puzzlemı bakıryorum renginde değişme vamı diee
yaw söyleme onaaalorimde annme söylemem lazim demisti sonra düsündü sana mahrem olmaz dedi yeterki sen muayene et dedi ve o ay hamile kaldii
Evde test yok mu canım yaaa çatlicam meraktannn yarın akşam dörde kadar giremem merak ederim ki bennn
ilhannazimm gördünmüüüüüüühancekimiii masalalahhhhhh benimde tutuldu kendime zor geldimmm
Evde test yok mu canım yaaa çatlicam meraktannn yarın akşam dörde kadar giremem merak ederim ki bennn
hıııımmmmm orası da öle napcaz artık elimiz mahküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?