- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.061
yaw kuzucum varda çıkmaz ki şimdi yarın daha tam günüm gecsin gelırse bu kırmızılar uff kizceler dua edin neolur
yaw hic püff ne dermiyizzzzz bizimsin artikin unutma baska yere gitmee
bende cok hamarat degiimmm ama olacam insalalhhhhhhhh umutluyummmm
yaw söyleme onaaalorimde annme söylemem lazim demisti sonra düsündü sana mahrem olmaz dedi yeterki sen muayene et dedi ve o ay hamile kaldii
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm nikiyy im gelmiiiiiiiiiiişşş hoş geldin minik kuşşşşş
hoş geldinnn canımmmnapak ben 80 leri izliorum biyandanda puzzlemı bakıryorum renginde değişme vamı diee
aaaa nikky gelmiş naber dr ne oldu
nikiyyim hosgeldinnnnnnnasilsinnn kuzucukk
ühühühühü ağlarım bakın kızlarrrkimse beni sevmiyooo
hhhoooooppp şişşşşt ne muayenesiii
yaw kuzucum varda çıkmaz ki şimdi yarın daha tam günüm gecsin gelırse bu kırmızılar uff kizceler dua edin neolur
Kizlqr siz cansiniz can. Hosbuldum ne guzel beni unutmuyorsunuz yaw sizler cooooook seviyorum ben ya
hadi kalkın oturmaya mı geldikooh oh
hele bende hamaratın ham kısmı varda gerisi hiç yokk ama umudum va olcak inşallah
Kizlqr siz cansiniz can. Hosbuldum ne guzel beni unutmuyorsunuz yaw sizler cooooook seviyorum ben ya
örtmenimm senin haberin yokmuu
ünümm yayildi su an topiginde eli sifali doktorunuz varrrrryani benn
işte kuzum herseyi bırseye yoruyoruzsonucun insalalh temiz cikar nuarinimmmmesala benim bi arkadasimin pihtilasmasi yok onunda hic olmamis bulantisi ne bence bunlar bünyeyle alakalii
allah razı olsun. ıyiki varsınız erkenden yapacam sonuç ne olursa yazacamediyomm benn etmezmiyimmmminsalalahh ilk topikkk yigenimz gelsin inslalahhh
nuarinim sabah yaz hemen sonucu
sen cok tatli kelimelerr kulaniyonnn ilhannazimmvami demen cok hosuma gittiii. bende 20 dakikayi izliyomm suann
puzzlene niye sadece bakiyonda yapmiyonn
seni nasi unutalimm nikiyyimmmm
buraya lk geldigimde ben önce senle pazartesisevmezimi tanidimm sonrada diger kizcelerimii
biz unutmayız da sen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeepppppp gel, ben bu topikte bi ikimiz kendi kendimize yazıştığımız günleri de hatırlıyorum. o yüzden sensiz aslaaa olmaz.
sonradan topiğe katılan kadro da ne kadar hareketli ne kadar sevecen görüyorsun, birlik olmamız laaazım
anaaaam tırsıyoruuum ben
İtiraf ediyorum ben patlattim:))) yumurta catlatmaya calisiyordum lab patladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?