Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw kuzucum varda çıkmaz ki şimdi yarın daha tam günüm gecsin gelırse bu kırmızılar uff kizceler dua edin neolur

ediyomm benn etmezmiyimmmminsalalahh ilk topikkk yigenimiz gelsin inslalahhh

nuarinim sabah yaz hemen sonucu

Son düzenleme:
yaw hic püff ne dermiyizzzzz bizimsin artikin unutma baska yere gitmee

bende cok hamarat degiimmm ama olacam insalalhhhhhhhh umutluyummmm

hele bende hamaratın ham kısmı varda gerisi hiç yokk ama umudum va olcak inşallah

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm nikiyy im gelmiiiiiiiiiiişşş hoş geldin minik kuşşşşş

hoş geldinnn canımmm napak ben 80 leri izliorum biyandanda puzzlemı bakıryorum renginde değişme vamı diee

aaaa nikky gelmiş naber dr ne oldu

nikiyyim hosgeldinnnnnnnasilsinnn kuzucukk

Kizlqr siz cansiniz can. Hosbuldum ne guzel beni unutmuyorsunuz yaw sizler cooooook seviyorum ben ya

Kizlqr siz cansiniz can. Hosbuldum ne guzel beni unutmuyorsunuz yaw sizler cooooook seviyorum ben ya

biz unutmayız da sen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeepppppp gel, ben bu topikte bi ikimiz kendi kendimize yazıştığımız günleri de hatırlıyorum. o yüzden sensiz aslaaa olmaz.
sonradan topiğe katılan kadro da ne kadar hareketli ne kadar sevecen görüyorsun, birlik olmamız laaazım

örtmenimm senin haberin yokmuu

ünümm yayildi su an topiginde eli sifali doktorunuz varrrrryani benn

anaaaam tırsıyoruuum ben

sonucun insalalh temiz cikar nuarinimmmmesala benim bi arkadasimin pihtilasmasi yok onunda hic olmamis bulantisi ne bence bunlar bünyeyle alakalii
işte kuzum herseyi bırseye yoruyoruz
ediyomm benn etmezmiyimmmminsalalahh ilk topikkk yigenimz gelsin inslalahhh

nuarinim sabah yaz hemen sonucu
allah razı olsun. ıyiki varsınız erkenden yapacam sonuç ne olursa yazacam

sen cok tatli kelimelerr kulaniyonnn ilhannazimmvami demen cok hosuma gittiii.bende 20 dakikayi izliyomm suann

puzzlene niye sadece bakiyonda yapmiyonn

üle mi yasakım hiç farkında değilm ama saolll sizde çok tatlısınızzz ayy sen okumadın üsttü çok dertliiym çokkk tez öle çıktım ya habersiz tam çay içiodummm çay sen dökülll hem laptopa heemm hemmm puzzlemaa anam yandımmm pc yi azcık temizledim sanım iyice gibi ama puzzlemm şuan lerde kurumaya çalışıuoo onda dedim puzzlema bakıorum renginde değişme vamı dieee

Merhaba kızlar nasılsınız sonuçlar yarın öğlen çıkacak yarın gidecem inşallah

Pazartsim ya kiz erkendn gelsin bebegimde belli mi olur ogretmenide sen olursun ama o zaman tanirmiyiz birbirimizi belli olmaz ama senin bu cana yakinligini her yerde tanirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…