Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

maleseff olsunnn yarın görüşürz bizdee ama bende yarın kahvaltıya arkadasa gıdıcem ordan oturmaya gıdıcez yokumm aksama ancak gelırım

gezecen yarinn demekkkyani seni görmüycez aksama kadarrrr

edamm sen calismiyon demi artikinnnnne is yapiyodun daha önce hic gelmiyodun cünküü

inşallahh bıtanemmmm inşalllahhh allah sağlıklı sıhhatlii eli ayağı düzgün sorunsuz hayırlı bir evlat nasip etsin hepimze inşallahh allahm duy bızı neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben hep şöyle diyorum ve diliyorum, Allahım sen isteyen herkese ve bana
hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı
ümmet, ailesine hayırlı evlat, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet

nuarinimm ben ilk senle bu mesaj vesilesiyle tanismistimm kuzucukkkkilk okudugumda öyle hosuma gitmistiki hemen yorum yapmistimmmmm..ondan sonrada ayrilmadik birbirimizdenn

nuarımmmmmmmmm canımmmm sen en guzelını dıyorsunnn allahtan aslında bu sekıldee dua edıp ısteyeceksın hatta ben bunu kopyalayayım ezberlıyımmm benımkısı bırazcık eksık kalıyor sanırım cok güzelmişşş duan allahhh kabulll etsın allahım yuce rabbım bızı duysun karınlarımızı bos bırakmasınnn

demi edammm nekadarr güzel bi dua ediss örnegiiibenimde cok hosuma gidiyoo icinde herseyy var bence eksiksizzzz

karabiberiminde bat günü yakindi ama ne zamandi yaww ,:44::44:aklim karistii hatirlayamadimmm:44::44::44:

nuarinimm ben ilk senle bu mesaj vesilesiyle tanismistimm kuzucukkkkilk okudugumda öyle hosuma gitmistiki hemen yorum yapmistimmmmm..ondan sonrada ayrilmadik birbirimizdenn

evet canım elimden geldgnce bu mesajı yazıyorum çünkü;dogru dua etmek gerekiyor buna inaniyorum.evlenmeden öncede Rabbim benim icin dogru ve hayırlı insanı karşıma çıkar sen yûregimdekini hayırlı kıl derdim şukür ki öylede oldu

Allah bozmasın tatlım allah devamınıda getrir inşallahhhh

yaz nuarinimmm kizlarda görür belki onlarda böyle dua etmek isterrr
bende kopyaladimm bende böyle edecemmmm cok saoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…