- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.221
aynenn tatlımmmmm dıger kızlar uykuya gıtmısler sanırım daha kımsecıkler gelmez sanırsamm
bende zannetmem daha gelmezler :-(
üzülme edammmmmmm
maleseff olsunnn yarın görüşürz bizdeeama bende yarın kahvaltıya arkadasa gıdıcem ordan oturmaya gıdıcez yokumm aksama ancak gelırım
inşallahh bıtanemmmm inşalllahhh allah sağlıklı sıhhatlii eli ayağı düzgün sorunsuz hayırlı bir evlat nasip etsin hepimze inşallahh allahm duy bızı neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dimi yaaa onlar yoksa yasağım var onların yerıneee muahhhhh
ben hep şöyle diyorum ve diliyorum, Allahım sen isteyen herkese ve bana
hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı
ümmet, ailesine hayırlı evlat, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet
ben hep şöyle diyorum ve diliyorum, Allahım sen isteyen herkese ve bana
hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı
ümmet, ailesine hayırlı evlat, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet
burdakılerin paylasımcılgmdan,yardımlarından,herkesi kabul etmek kimseyi gücendirmdn yazılanlar vb. bahsettim ki öylede burası hep beraber çocularımzda buyutrz inşallah
yaw nuarinimle ben varimm iste alla allaa
nuarımmmmmmmmm canımmmm sen en guzelını dıyorsunnn allahtan aslında bu sekıldee dua edıp ısteyeceksın hatta ben bunu kopyalayayım ezberlıyımmm benımkısı bırazcık eksık kalıyor sanırım cok güzelmişşş duan allahhh kabulll etsın allahım yuce rabbım bızı duysun karınlarımızı bos bırakmasınnn
demi edammm nekadarr güzel bi dua ediss örnegiiibenimde cok hosuma gidiyoo icinde herseyy var bence eksiksizzzz
nuarinimm ben ilk senle bu mesaj vesilesiyle tanismistimm kuzucukkkkilk okudugumda öyle hosuma gitmistiki hemen yorum yapmistimmmmm. .ondan sonrada ayrilmadik birbirimizdenn
evet canım elimden geldgnce bu mesajı yazıyorum çünkü;dogru dua etmek gerekiyor buna inaniyorum.evlenmeden öncede Rabbim benim icin dogru ve hayırlı insanı karşıma çıkar sen yûregimdekini hayırlı kıl derdim şukür ki öylede oldu
evet canım elimden geldgnce bu mesajı yazıyorum çünkü;dogru dua etmek gerekiyor buna inaniyorum.evlenmeden öncede Rabbim benim icin dogru ve hayırlı insanı karşıma çıkar sen yûregimdekini hayırlı kıl derdim şukür ki öylede oldu
Allah bozmasın tatlım allah devamınıda getrir inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?