- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.201
yasakım, güleç87 le tanıs benım arkadasım aramıza geldi oda muhtesem birı
derhalll nuarinimmm
gülecimm87 hosgeldinnn kuzucukkkk
Her zaman canımmm istediğini sor balımmm
derhalll nuarinimmm
gülecimm87 hosgeldinnn kuzucukkkk
cnmsınnnnno senn güzelligin asıl muhtesem olan sensin
hoşbuldum cnmmnasılsınnn
bahsettim senden eminim çok sevecek seni çünkü sen yuregi buyuk bırısın
saol kuzum benimm iyimmmyaw bide hamisler cogalsa dahada iyi olacam ama
Canlarımmm iyi geceler hepinize ben yatar bugün cidden çok yoruldum,eklemlerim ağrıyor resmen üşütüyormuyum neyim bilemedim...Gidiiiim yatiim bari yarın görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi
saol kuzum benimm iyimmmyaw bide hamisler cogalsa dahada iyi olacam ama
ınsallahhhhhhh cogalırrr yaaa hepızmız bu ay hamıs kalıyomus dusunsenıze ne muhtesem olurrrr
edammm gelmissssshosgeldinn edammmm
yok canım klomen bende etki etmedi kendi haline bırakınca doktor 1ay dinlen dedgı ay oldurahim filmi bnde cektirdim cnm hersey normal tüplerim acık şükürler olsun..eşiminde bütün sonuçları normal cıktı ..bi sorun gözükmüyo suan bizde nedeni bilinmeyen infertilite denildi ve klomene basladık bu ayda olmassa asılama olucam sanırım
sen ilk bebegine tedaviyle mi hamiş kalmıştın cnm bnmm..yni klomenle mi?
nuarinim yosam bizim kizlar seni ikna ettimi diyemerakk ettimm bi bakim dedimmm
ama olmamisssinnnn arina kalmis yineee
yaw yarin ise gitmeden bi yaz sonucuuu
inş cnm inşş çogalırr bizde kalırız hamiş..senn var mı bebeginn..
azönce nuarine sordum sanada sorayım cnm bn incir kürü yapıyorum bu ay 4 gündür 3 gündür de sag gögsümden sarımsı yeşil gbi bi renk süt gelio hemde baya prolaktin hormonumda normal ama snn bi bilgin var mı incir mi yaptı dersin bu sütü ?
ınsallahhhhhhh cogalırrr yaaa hepızmız bu ay hamıs kalıyomus dusunsenıze ne muhtesem olurrrr
kızlar cıkmam lazım ama bnm soruma cvp verebilcek herkes yazsın ltfn cnkü ne oldugu cok merk ediyorum :)
herkese iyi geceler yarın göşmek üzre Allah'a emanet olun
edosum hosgeldin bitanecım buarada gülecim arkadasım oda geldi artık sızlerden bahsettım canımcım
kaldık başbaşa edoşum ve yasakım
hmm gerçektenmiii Hoşgelmişşş topıgımızeee sefalar getırmıssss yalnız cıktı sanırım neyse bıdakıne slmlasırzzz gulecımızleee ınsallah bahtıda ısmı gıbı olurrr
burdakılerin paylasımcılgmdan,yardımlarından,herkesi kabul etmek kimseyi gücendirmdn yazılanlar vb. bahsettim ki öylede burası hep beraber çocularımzda buyutrz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?