Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

İnsgallah bitanem
Allah bozmasın tatlım allah devamınıda getrir inşallahhhh
Amin canımsın
yaz nuarinimmm kizlarda görür belki onlarda böyle dua etmek isterrr
bende kopyaladimm bende böyle edecemmmm cok saoll

rıca ederım yeter ki Rabbim bizi utandırmasın

kızceler birde kendi aramızda salat-i tefriciye,yasın vb. okuyabiliriz isteyenlere

nuarinim baska topiklerde duasi ne yapiliyo her cuma galibaa:26:bunlar iyice bi planlanmalii kac kisi katilir bi bakalimm....meryem sureside olurrr

ben elimden geldigince yardımcı olur canım yeterki birbirimize faydamız olsun

bencede güzel olur diğer hatunlarımızda kabul ederlerse sekercıklerım bence bı konusulsun bakalımm yarın ha ben yarın burda olmasam cvpım bellı zaten ben varım neden olmasın kı dua etmeyecegız de ne yaapcaz dua olsun yeterkiii allah katında ..fındıklarım ben cıkıyorumm ıznınızleee kendınıze cok ıyı bakın yarın aksama kadar olmayablırım aksama görusmek umıdyle öptümmmmmmmmm kocamannn mucuxxx

iyi geceler canım görüşmek temennisi ile

iyi gecelerrr edammmmmmm allaha emanett olllamannnn dikkatli gitsüpürge kazasi neyim yapmaaa

Son düzenleme:
bende cikim artikkk

yaw insalalhh ilk nuarinimdenn güzel haberi alirizzzzzz yarinnn

nuarinimmmmmmmmm
allaha emanettt ol öptümmmmm iyi gecelerrrrrr canim benimmm

simdi atlim bende süpürgemeee

Son düzenleme:
Sayfalara biraz göz atıyım derken uçmuşsunuz hatunlar,
hepinize tatlı,huzurlu geceler.

hancekimmm kelebemm hani borcama baligi koyacaz ya yapismiyo balik demi kolayca kaldirabiliriz borcamdannn

Yok bitanem yapismiyo sadece kuyrugu falan onuda düşünce oluyo.Ama çok yumuşak oluyo ben masa ve spatula yardımıyla bütün cikarabiliyorum

canlarım test yaptım sonuç pozitif foto ekleyemiyorum şimdi telefondan girdigim için ama kopkoyu ilk çizgi gıbi akşam ekleyecem Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu, benim yanımda olup umudunu yitirme diyen herkese binlerce kez teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…