- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.241
İnsgallah bitanemnuarımmmmmmmmm canımmmm sen en guzelını dıyorsunnn allahtan aslında bu sekıldee dua edıp ısteyeceksın hatta ben bunu kopyalayayım ezberlıyımmm benımkısı bırazcık eksık kalıyor sanırım cok güzelmişşş duan allahhh kabulll etsın allahım yuce rabbım bızı duysun karınlarımızı bos bırakmasınnn
Amin canımsınAllah bozmasın tatlım allah devamınıda getrir inşallahhhh
yaz nuarinimmmkizlarda görür belki onlarda böyle dua etmek isterrr
bende kopyaladimm bende böyle edecemmmm cok saoll
kızceler birde kendi aramızda salat-i tefriciye,yasın vb. okuyabiliriz isteyenlere
olur kuzum benimmmmherkes olunca bu konu bi konusulsunnn
aynen katılıyorumm yasak hayalımee sekercıkımmmm
aynen katılıyorumm yasak hayalımee sekercıkımmmm
olur kuzum benimmmmherkes olunca bu konu bi konusulsunnn
tamam ozaman yarın kendi aramıda istisare ederız
nuarinim baska topiklerde duasi ne yapiliyo her cuma galibaa:26:bunlar iyice bi planlanmalii kac kisi katilir bi bakalimm....meryem sureside olurrr
evet kuzum baktim o topıklere okudugum kişiler var
nuarinimm peki sen duasini ve organizesini yapabilirmisinnn :26::26:zahmet olmazsa ben bilmiyorum cünkü nasi duasi yapilir ne diyeee:26::26::26:
ben elimden geldigince yardımcı olur canım yeterki birbirimize faydamız olsun
bencede güzel olur diğer hatunlarımızda kabul ederlerse sekercıklerım bence bı konusulsun bakalımm yarın ha ben yarın burda olmasam cvpım bellı zaten ben varım neden olmasın kı dua etmeyecegız de ne yaapcaz dua olsun yeterkiii allah katında ..fındıklarım ben cıkıyorumm ıznınızleee kendınıze cok ıyı bakın yarın aksama kadar olmayablırım aksama görusmek umıdyle öptümmmmmmmmm kocamannn mucuxxx
bencede güzel olur diğer hatunlarımızda kabul ederlerse sekercıklerım bence bı konusulsun bakalımm yarın ha ben yarın burda olmasam cvpım bellı zaten ben varım neden olmasın kı dua etmeyecegız de ne yaapcaz dua olsun yeterkiii allah katında ..fındıklarım ben cıkıyorumm ıznınızleee kendınıze cok ıyı bakın yarın aksama kadar olmayablırım aksama görusmek umıdyle öptümmmmmmmmm kocamannn mucuxxx
ben elimden geldigince yardımcı olur canım yeterki birbirimize faydamız olsun
hancekimmm kelebemm hani borcama baligi koyacaz ya yapismiyo balik demi kolayca kaldirabiliriz borcamdannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?