- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.441
gunaydin kizlari. nasılsınız ben hâlâ olmadım beklemedeyim .bogazim hala kötü....ve cok yogun bir gün
evet ilk etapta adet olabildim .. ama bir sonrakinde durum ne olur yine belirsiz.. hayırlısı olsun tatlım inşallah güzel şeyler olur, bakalım bhu akşam ne çıkıcak kontrolden .. bişey olmasa da sonraki adetm gecikmesin de en azından .. amiiin o üzüntüler hiçbişeye benzemez .. Allahım kimseye yaşatmasın .. ilk bebeğim ilk hayalim tam sevinmeye çalıştığın zamanlardı, bir anda herşey tepetaklak olduAllahım bi daha vermesin kimseye vermesin .. aminn ..
kızlar merhaba şuan morelman yerlerdeyim. Batıma daha 4 gün vardı ama sabah bi kalktım kırmızılarrr
nisan 1 şakası gibi oldu walla 4 gün önceden çıktı geldi.. Halbuki bu aydan çoookkk umutluydumkısmet artık ama cidden kocişte bende yıkıldık buay.
anlıcağınız o mide bulantılarım, kasık batmalarım, bel ağrılarım... ya adet belirtisimiş yada psikolojikmiş :111:
o kadar negatifki, okadar hamile olmam imkansızki 4 gün ewwelden geldi kırmızılar..
birdaha kendimi dinlersem okadar ümitlenirsem iki olsun..
neyse sağlık olsun hayırlısı demekten başka çarem yok.. Buay benim olmadı ama inşallah buay Allah sizlere nasip etsin kızçelerim..,iyi haberlerinizi alırımda biraz morelim düzelir ..
günaydın canımmm okuyunca yazarım dualarııgüünnnnayyyyyyydddddddınnnnnnnnnnnn bitanelerimmmmmmmm
Yeni ayımız ve haftamız uğurlu gelsin inş.
bismillah dedik ve bgünden itibaren zeynebime başladıkkk allahın izniyle çarşamba akşamına kadar okuyup ,
perşembe hancekime başlayalımm allah kabul etsin inşallahhhh
gunaydin kizlari. nasılsınız ben hâlâ olmadım beklemedeyim .bogazim hala kötü....ve cok yogun bir gün
güünnnnayyyyyyydddddddınnnnnnnnnnnn bitanelerimmmmmmmm
yeni ayımız ve haftamız uğurlu gelsin inş.
Bismillah dedik ve bgünden itibaren zeynebime başladıkkk Allahın izniyle çarşamba akşamına kadar okuyup ,
perşembe hancekime başlayalımm Allah kabul etsin inşallahhhh
aminnnnnnnn ipekimmmmm
sen içini rahat tut Allahın izniylee herşey güzel olucakkk artıkkk
aminnnnnnnn ipekimmmmm
sen içini rahat tut Allahın izniylee herşey güzel olucakkk artıkkk
bir günün boş geçmesi çok önemli değil spermler 72 saat yaşıyor diye bir açıklama var ne kadar doğrudur bilemem ama bundan sonra ki günleri atlamamaya çalışın en yüksek ovulasyon gününde mutlaka ilişkiye girin................... tarihleri de mümkünse yumurtlama günlerinde hergün değilse gün aşırı ayarlayın
hayırlısı olsun inşallah
amin kuşum sağol inşallah öeyle olucak bakalım hayırlısı
gızlar günaydın test yaptırmaya gitmadim gitmicemde ayaklarım gitmiyo yani ben hasta olacagım gibi geliyo hç bi belirti yok garii sabırla beklicemmmmmmmm nasımmmmmmmmmm
gızlar günaydın test yaptırmaya gitmadim gitmicemde ayaklarım gitmiyo yani ben hasta olacagım gibi geliyo hç bi belirti yok garii sabırla beklicemmmmmmmm nasımmmmmmmmmm
olabilir tabi canım bilmiyorum bende,,çok takılmamaya çalışıyorum ama merakta var haliyle.. Rabbim sağlıkla geleceği zaman versin inşallah... pazar günü regl günü olmazsam pazartesi test yaparım zaten geçmeden test bile almam... seninde hayırlısı olsun canımmm benimmiyi olacak herşey inşallahh
gız günaydınnnnnnnnnnnnnn
hadı ıyı gecelerrrr özlemımm gorusmek uzere kıb byeeee
üzülme canımm vardır bi hayırr napalımm beklemekten başka çaremiz yokk
sana başından demiştim seninki psikolojik diee fazla belirtilere takılıorsunuzzz :26::26::26::26:
karnım ağrıdı acaba bebekmi var demek hepinizi yıpratırr
hep diorum ya biliorum zor ama sabreddip düşünmeden beklemeyi başarabilmemmiz lazımm
biz ne kadar beklersek bekleyelim yada ümit dolu olalım Rabbim ol demeden olmaz :26::26::26:
sterse girip üüzülme .... demekki zamanı deilll inş.. Rabimm kısa zamanda verir bizide kocişinide
mutluluğa boğarsınn.... Allahım hayırlsını versin sağlıklı versin inş..
Canlarım dualarımı okudum benn Allahım kabul etsin inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?