Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gunaydin kizlari. nasılsınız ben hâlâ olmadım beklemedeyim .bogazim hala kötü....ve cok yogun bir gün

güünnnnayyyyyyydddddddınnnnnnnnnnnn bitanelerimmmmmmmm

yeni ayımız ve haftamız uğurlu gelsin inş.

Bismillah dedik ve bgünden itibaren zeynebime başladıkkk Allahın izniyle çarşamba akşamına kadar okuyup ,

perşembe hancekime başlayalımm Allah kabul etsin inşallahhhh

gunaydin kizlari. nasılsınız ben hâlâ olmadım beklemedeyim .bogazim hala kötü....ve cok yogun bir gün

günaydınn canımmm sende benim gibi hasta olcanm benimde buğazdan başlamıştıı

ballı su süt bişeyler içte yumuşatsın buğazını ilerlemedenn

aminnnnnnnn ipekimmmmm

sen içini rahat tut Allahın izniylee herşey güzel olucakkk artıkkk

üzülme canımm vardır bi hayırr napalımm beklemekten başka çaremiz yokk

sana başından demiştim seninki psikolojik diee fazla belirtilere takılıorsunuzzz :26::26::26::26:

karnım ağrıdı acaba bebekmi var demek hepinizi yıpratırr

hep diorum ya biliorum zor ama sabreddip düşünmeden beklemeyi başarabilmemmiz lazımm

biz ne kadar beklersek bekleyelim yada ümit dolu olalım Rabbim ol demeden olmaz :26::26::26:

sterse girip üüzülme .... demekki zamanı deilll inş.. Rabimm kısa zamanda verir bizide kocişinide

mutluluğa boğarsınn.... Allahım hayırlsını versin sağlıklı versin inş..

günaydın canımmm okuyunca yazarım dualarıı

hayırlısı olsun inşallah

aminnnnnnnn ipekimmmmm

amin kuşum sağol inşallah öeyle olucak bakalım hayırlısı

aminnnnnnnn ipekimmmmm

gızlar günaydın test yaptırmaya gitmadim gitmicemde ayaklarım gitmiyo yani ben hasta olacagım gibi geliyo hç bi belirti yok garii sabırla beklicemmmmmmmm nasımmmmmmmmmm

gızlar günaydın test yaptırmaya gitmadim gitmicemde ayaklarım gitmiyo yani ben hasta olacagım gibi geliyo hç bi belirti yok garii sabırla beklicemmmmmmmm nasımmmmmmmmmm

kaç gün geçtiki? eğer adetin geçtiyse zaten idrar da silik de olsa çıkar yeni bile olsa canım .. önce kendin bakarsın sonra kana gidersin zaten ..

Kızlar kan testi yaptırın en iyisi direkt... hayırlısı olsun inşallah

inş.. olmassınnn zuhalimmm şurda bi çiftetelli oynarıkkk

gızlar sabretcez başarcazzzzz hadi gariiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…