Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hoşgeldin miamoremmmm,nasılsınnn??

canimmmmmm hosbuldukk.. ne bu hiddet bu celal:))) tartisma olmasin, konusurkende birbirinizi kirmayin... kimse kimseyi sevmek zorunda degil, ama rencide etmemeli... ikinci bir karabiber vakasi olmasin! hepimiz burada birseyleri paylasmak icin geliyoruz, dost olduk... en mahrem seylerimizi konusuyoruz, bilgi alisverisi yapiyoruz. en önemlisi önemsiyoruz birbirimizi destek veriyoruz. bunlar cok degerli paylasimlardir.....

ben dün bu konuyu actigimda her konunun ayni komik konusma ile karsilanmasindan rahatsiz oldugum icin ve ciddi konularda geyik muhabbeti yada komik sive ile kendimi kötü hissettigim icindi. geyik gecildiginde sakalasmalar ok ama bir seylerin sohbetini döndürmek istedigimde karsimda beni anlayabilcegine inandigim ciddiyette insalar beklerim... dün anlatmaya calistigim buydu. hic bir insani rencide etmek degil, hic bir sive ye hakaret degil idi. kaldi ki entellektüel birikimim sayesinde neyin sive neyin rahatsiz edici konusma oldugunu algilayabiliyorum..

kimse kimseyi koruma tartismasina girmesin, demokratik bir paylasim sitesi burasi......

sezer hanım bu sekilde konusmanaa gerekkk yok bılmıyorum hancekımı ne kadar tanıdını ama bu sekılde konustuguna gore hıc tanımıyorsun galıbaa o sana burda bısey demedı sadece bı kelıme ustune rahatsız oldugunu dile getirdi sen kalkmısın afedersın köpeğe bile soylenmıcek kelımelerii telafuz edıyorsunnn bu sekılde konusma olmaz lutfen asıll uslubunu takılması gerekn bırısı de varsa oda sensınn daha karsındakı bır bayanla nasıl konusulcagını bılmıyorsunn lutfen asağılayıcı olma daha fazla sen ona benım yazdıgıma cvp yazma demşsin ama seni ilgilendirmyen konu içinde sen neden kalkıpta yorum yapıyorsun anlayamadm lütfen saygıyı yitirmeyelım burası bır paylasım sıtesı eger sorunun var ozelden yaz ve burdakılerınde kafasını karıstırmaa herkez gırıyor bu topıgee ...

hamil topikten çıkmış kızlar valla çok üzüldüm banada böyle bişey denilseydi bende üzülürdüm kırılırdım çekinip bi daha yazamazdım oldugum gibi davranamazdım insanları oldugu gibi kabul etmek gerek nevar yani gari yazmışsa okuyunca gözlerimizmi bozuluyo bazen sevmedigimiş şeyleri dile getirmek bi kişiyi degil bi çok kişiyi üzer inanın hamil kadar bende üzüldüm kızın ilk geldigi zamanlarda kötü olayları oldu tam alıştı derken bide bu olay cıktı valla ayıp ya bizim topige yakışmıyo bu davranışlar

yok sezerimde kötü düşünerek yazmadı eminimde işte insan bazenn bölee oluo iştee

aramısda birileri gerildiğnde geride olan bizlerin orta yolu bulması lazım kızçlerim böle

sert ya da olumsuz konuşmak hiç yakışıomu bize

biri üslübü gereği kendine onu yakıştırmış

diğeri ise ona uzak bir uslüp beğenmemeiş

ikiside olabilir ama biz onların arasını bulmalıydık

ikisi bir biriyle konuşmasın olur du ama bi kaç güne birbirlerini daha ii
anlarlardı şimdi iiyice herkes gerildii :26::26::26::26:

ben adeletsizlige gelemiyorum tatlım benim eskde olsa kurucusuda olsa karsındakı ınsan senin biri digerini kırıak kadar cesaretliyse bu lafları kaldıracak kadarda cesaretl olmalı hepimiz kuluz o kullah degil yerini bilsin biraz canım ya burası makara mekezi resmi kurum degil ister gari yazar ister more ister kızce isterse baska bişey özgür bir site burası kimse kalkıpta sen susun diyemez kadınız diyoruz haklarımız var diyoruz ama bize KADINDAN ZARAR GELİYOR yemişim hakları kız bu günlerde bebek bekliyodu bravo çok ii yaptı o kıza bişey olsun vebalini kim ödücek bakalım dil imla klavuzunu yalamış yutmus hanfendimi ödücek yazık valla

evett

cok basiretsiz bir yazi olmus bu!!! sanirim yazmak icin yazdin ama konuyla pek alakali degil yazdiklarin malesef.. keske tartismalarda bir kisiye yüklenip onu dislama aliskanligindan vazgecebilse su kadinlar. ama sanirim bu durumda bu kisi siz oluyorsunuz sayin Sezer!!! keske böyle aci ve yaralayici bir yaziyi hic yazmasaydiniz, cok basiretsiz bir durum cokkkk...inanilmaz üzüldüm yüreginizin böyle olmasindan dolayi....

Bi hiddetim celalim olmamıştı aslında sadece garilerini daha aza indirmesi konusunda uyarmak istedim anamm naptım bilemedim,kaldıki kesinlikle rencide falanda etmek istememiştim keşke özelden yazsaymışım düşünemedim...

biz seni bilioruzzz hancekimm senden yana sıkıntı yokkk

iştee böle birden olunca set oldu kızaaa:26::26::26::26:

ilk bizede böle garip geldi ama sonra aşlıştıkkk onun uslübü buu dedikk :26::26::26:

sezerim burda adaletsiz bişey olmass ki zaten buna ıugun bişy de olmadııı :26::26::26::26:

küçük bir kelime aldı başını gittiii :26::26::26::26:

işte böle böle çıkıo insanlar arası anlaşmazlık sen kalıp gibi okudun cümleyi

öle yorumluosun ....

hamilim dünde aynı tepkisyi aldı bir anlık kırıklıkla gittii

hancekimm durduk yere kötü kız olduuu

bak canım seni kötülemek degil amacım..tam ben diyecektim keşke özelden yassaydın diye çünkü bi kişinin düşüncesi burda dile geldiginde tek kişiden çıkar burda nekadar insan varsa hepsinin yorumu altına girer ve sen sadece gari lafını bu şekilde degil dalgamı geciyosun anlamadım gibi kelimelerde kullandın bunlar bi araya gelince o kişi acısından dışlanma gibi göründe ve bu olay gercekten üzücü oldu

birde anne olucaksınız siz adeleti çozemiyorsunuz insanları aşalıyorsunuz çoçukça triplere giriyorsunuz insanlar kadınlar külubunu görünce bişey sanıyor bazen kadın oldugumdan utanıyorum sizin gibi adaletsiz kadınları görünce sizin kendi cinsinize saygınız yokki karsı cins size saygı duysun yaptıgınız terbiyesizligin üstüne birde uste cıkmaya çalısıyorsunuz lafımın arkasındayım tatlım ben resmen çocuklar gibisin bana gari deme tammı hahahah yazık çok yazık sana acıyorum bu sitedende çıkıyorum ne konuyu acan ne içindekiler adaletsiz kadınlar

biz seni bilioruzzz hancekimm senden yana sıkıntı yokkk

iştee böle birden olunca set oldu kızaaa:26::26::26::26:

ilk bizede böle garip geldi ama sonra aşlıştıkkk onun uslübü buu dedikk :26::26::26:

Uslup olabilir nazımmm bişey demiyorum usluba ama çok abartı olduğunu düşündüğüm için uyarmak istedim bi abla olarak biraz sert olmuş olabilir yada size öyle gelmiş olabilir ama ben sert olduğunu düşünseydim zaten buradan yazmazdım,ama özelden yazsaymışım daha iyi olacakmış.....

evet tepki biraz sert olmus. ama artik olan olmus. biraz daha saygiyi ön plana cikaralim... gercekten geyik yaptigimizda yapariz ciddi oldugumuzda ciddi oluruz, gerektiginde yas bile tutuk burada.. lütfen unutulmasin...

tamam canlarımmmmm lütfen daha fazla uzatmayalımmm hancekimmm isterse kızçeye özelden yasar ve asıl rahatslığını dile getirir orası ona kalmışş bizlede kelimeleri uazatıpp gerilmeyelimmm olucak böle şeylerr hepinmiz aynı değilizzz rahatsız olduğumuz şeyler olucak olmalıda
önemli olan bunları aşıp önümüze bakalımmm

şuan yaptıgın gercekten ayıp burda olmayan insanları suclamakta ayıp madem şu an böyle düşünüyorsunuz buranın kapısı gidenlere her zaman acık sizin gibi düşünmek bence bencillik ve çocukluk hem sizin haddinizemi ki gennelleme yapıp konuşmak bikişinin degil herkesin günahını alıyosunuz boynunuza aslında yazık olan sizsiniz başkası degil burda. ve bu topik bu kadar sayfaya geldiyse dostlugu tam anlamıyla bildigi içindir ortalıgı toplıyacagınız yerde iyice içine edipde gidiyorsunuz

işte hancekim bilemeyiz ki kim alıngan kim değill :26::26::26::26:
sana normal geldi şimdi bana yazsan bana normal gelir çünkü alıştık birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…