Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yaw bu adamlari toplayip sira dayagina cekelim. benimkide ben aynisini yapsam napardin diyo
Yaninda 5 dk bile girdirmiyo kiskanc sey ilgimin hep onla olmasini istiyo bebis olunca onuda kiskanir yaw
morem yapiyodu kiscem

ben bilmiyomda nasi yapildigini

Kahve yapiimde gideyim barim:)))Afiyet olsun canlarımmm

Tesekkurler canlarim cok guzel gorunuyolar mis gibi

ahahahaha o hepimize söylenen söydü... ben okudum enginnn entellektüel birkimie ekleme yaptim hemen:))) simdide meyvelerini yiyorum ahahaha...

ölemi :44: ben seninkinde okudumdu, entel birikimimle şive veya değil anlarım demiştin ya ona dedm ben kızçem, entel birikime saygı gösterioz biz yoksa bu kızçe mi daha önce böle demişti ????

Dimi ama hayatım ilerleme kaydediyorum ayy keşke sezerde görseydi bu anları:)))

öylemi eskiden hep örtmenler hakliydii istedigi gibim dövüyolarmisssimcik demek yasak oldu
Dovmek diil hod diyemiyoz korkuyoz baksana ortmenlere saldiriyolar azman bunlar orenci diil
tamam bombayım her an patlayabilirmmm
Kiz burda patlama benden sorulur
kıyamam yaa.... strese girme şeker,,çocuklar yorar çok..
Napam ya yoruyolar bide kucuk gorunuyom ondan galiba.. he bide bunlar cocuk diil lise esekleri

he anladimmama agri neden oluyoki sende hic kist ne yoktu demi kuzummmm miyom ne gibi gibi rahimde bi sorun cikmadi demi hicc:44:

Dovmek diil hod diyemiyoz korkuyoz baksana ortmenlere saldiriyolar azman bunlar orenci diil

Kiz burda patlama benden sorulur

Napam ya yoruyolar bide kucuk gorunuyom ondan galiba.. he bide bunlar cocuk diil lise esekleri

dorusun vala ögretmeni döyüp bicakliyoalr bilemm:26: haberler gösteriyo simdiki genclik azdi hersey ellerinin altinda tv den filmlerden siddet ögreniyolarr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…