- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.801
yok annemmm camis gibi yiyorum ki bu bir gercek abartma falan degil. hamileliginin 9. haftasinda 4 kilo alan bir insan evladi gösterin bana.. ayrica Hncek in kocasinin ksikancligini duydukca da öküz oturuyor bagrima nefes alamiyorum. panik atan insanlarin benzetmeleri bunlar yani gercekkkk. getir öküzü oturt bak nefes alabiliyor musun??:))
canımsınnnnn
heee heee =) bomba pek iddaalı oldu ipekimmm
Yok beya yapabilir miyim ole ters bi laf solesen mufettisler tependeartik eskisi gibi oretmene deger veren yok
Kahve yapiimde gideyim barim:)))Afiyet olsun canlarımmm
Oooooh ipeğiminki hem şekilli hemde çok lezzetli maşallah ellerine sağlık ipeğim
eee tatlim sen ilimde bilimde ilerleme kaydetmissin... keske sezer de görebilseydi bu günleri söylediklerinden utanabilir di belki!!!...hahahahahah
Yok beya yapabilir miyim ole ters bi laf solesen mufettisler tependeartik eskisi gibi oretmene deger veren yok
Yaw bu adamlari toplayip sira dayagina cekelim. benimkide ben aynisini yapsam napardin diyoyaw bari bu kk ya karismasaalrrben gecen herifime kizdim lafa bak kimden akil aldin diyo kk yi gösteriyo hay allahim dedim ya artikin herseyi kk dan bileceklerrr... sana akil verenler var diyo alla alla eskiden ayni degilmiydimm simcikmi degistim dedimm öldürecem bu herifii
morem yapiyodu kiscem
ben bilmiyomda nasi yapildigini
Kahve yapiimde gideyim barim:)))Afiyet olsun canlarımmm
ahahahaha o hepimize söylenen söydü... ben okudum enginnn entellektüel birkimie ekleme yaptim hemen:))) simdide meyvelerini yiyorum ahahaha...
Dimi ama hayatım ilerleme kaydediyorum ayy keşke sezerde görseydi bu anları:)))
herkese iyi günler kizlarrrrr, kocam gelmeden temizligi bitireyimmmmmmm....
Dovmek diil hod diyemiyoz korkuyoz baksana ortmenlere saldiriyolar azman bunlar orenci diilöylemi eskiden hep örtmenler hakliydii istedigi gibim dövüyolarmisssimcik demek yasak oldu
Kiz burda patlama benden sorulurtamam bombayım her an patlayabilirmmm
Napam ya yoruyolar bide kucuk gorunuyom ondan galiba.. he bide bunlar cocuk diil lise eseklerikıyamam yaa.... strese girme şeker,,çocuklar yorar çok..
valla onu anlayamyorm peekk şeeyy dün geve şeyy oldudaa:26::26::26::26yüzden o mu gelen değilmi bilmyorm pek:26::26::26:ama şu an bacağımın ağrsndan ölyorm resmen çok canım hanyoo sol bacağım kökünden ağryo yaa kökten aşağı doğru belimin sol tarafı bu neden böle olur kiii ???
Dovmek diil hod diyemiyoz korkuyoz baksana ortmenlere saldiriyolar azman bunlar orenci diil
Kiz burda patlama benden sorulur
Napam ya yoruyolar bide kucuk gorunuyom ondan galiba.. he bide bunlar cocuk diil lise esekleri
Dovmek diil hod diyemiyoz korkuyoz baksana ortmenlere saldiriyolar azman bunlar orenci diil
Kiz burda patlama benden sorulur
Napam ya yoruyolar bide kucuk gorunuyom ondan galiba.. he bide bunlar cocuk diil lise esekleri
selam millet , yasakhayal, pureipek, mersah22, hancek, miamore
bu ayı boş geçirmeyin göbüşünüz dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?