Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

arzim memeklerim aslinda kücük degilde senin avatarindaki gibim nasi yapabilirim nestersiz aam imkani varmiyaw kislar kusura bakmayin burda ayip oldu galiba sorum arzumun topigine takilirim olmadii

yasakım ben senin konuşmanı sevdim benden yana sıkıntın olmasın ama burda hepimiz sıkıntımızı atmak için burdayız kenndimizi kasarsak bence hiç bi anlamı olmaz bence herkes rahat olmalı....
inş geri gelir hamilim

tesekkürle melekimmm

yaw aslinda hic bi kis bisey demedi aam iste kendimde aklima geldi birdennnyaw düsüncene hep düzgün türkceyle yazmayi ana bi gün kalamam bu topikte sikintidan catlarim herhaldee

arzim memeklerim aslinda kücük degilde senin avatarindaki gibim nasi yapabilirim nestersiz aam imkani varmiyaw kislar kusura bakmayin burda ayip oldu galiba sorum arzumun topigine takilirim olmadii

yaw yedek pil alsana simcik cikacan yine tamda konusmaya baslmistikk

dün mouse için almıştık klavyeye almamışız....
pili bitene kadar burdayım gitmişsem bilinki pilim bitmiş

canım malesef ben cuma günü regl oldum
cumartesiden beride boğazım ağrıyo pek giremedim açıkçası
yani ne yazıkki yine regl geldii

dün karamelim deyince aklim karisti bende kacirdigim bisey var sanmistim demekki o yanlis hatirlamis canim benimmmcok gecmis olsun morede hasta iyi bakin kendinizee:26:grip asisi olmuyomusunuzzzzben her sene oluyom sükür kolayda hastalanmiyorumm

Son düzenleme:
dün karamelim deyince aklim karisti bende kacirdigim bisey var sanmistim demekki o yanlis hatirlamis canim benimmmcok gecmis olsun morede hasta iyi bakin kendinizee:26:grip asisi olmuyomusunuzzzzben sene oluyom sükür kolayda hastalanmiyorumm

canım aslında benimki grip gibi değil cuma günü regl oldum diye üzüldüm
ertesi günde sınava girdim kötü bir sınav geçirdim ona üzüldüm boğazdan çıktı acısı da üzülünce iner boğazıma benim

bugün yemekciklerin var mı

melekim yok niye diyecek olursan herif anasi gilinn kücük bi odasi varda onu boyamaya gitti orda yer her nekar benim yemeciklerim kadar anasi güzel yapasada mecburen yiycekkkonun kapisindayken herip zayifti benim kapimda 85 kilo oldu dayanamadi o güzel yemeciklerimeyine simcik gidimde bi kirmizi mercimek corbasi yapim hemen ..gece acikabilirrrr acep yanina ne yapsammmbide salata

Son düzenleme:
herkese merhaba, temizlik bittii, karisik meyve suyumuda siktimm.. ohhhhhh yemege kadar belim dinlensin.. koptu bugün.aaa ayrica yarim saat yürüyüsümüde yaptimmm...bugünnn günes varrrrrrr günesss.. cok spguk ama günes varrr;:)))

güzel kiscem yaw seninki üzüntüden olmusss ne sinaviydi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…