- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.981
Eee..Seneler sonra istenilen memelere kavuşunca öyle oluyor işteİki çocuktan sonra gögüsler çok deforme olmuştu,onlar düzelttik..Şimdi bu sorunu olanlara yardım ediyorum elimden geldiginde bilgilendiriyorum
Sizlerde dogumdan sonra sıkıntı yaşarsanız gögüslerinizle ilgili Memetör Memetör diyin üç kere ben koşar gelirim yardıma
hadi yaa bilseydim idrar testi de alırdım. çıkmaz diye almadım. 25. Gün olurum normalde bugün 26. Gün
arkadaşlar yaaaa klavyenin :126::126 ili bitiyo iyice sapıttı bişey yazıcam yazamıyom 2 saate evde pilde yok kocişe diyimde akşama getirsin bari
merhaba kızlarr
ben 7 yıl olacak evleneli hiç korunmadım canım ama hala daha nasip olmadı işteinş benim vardır nasibimde anne olmak
yasakım ben senin konuşmanı sevdim benden yana sıkıntın olmasın ama burda hepimiz sıkıntımızı atmak için burdayız kenndimizi kasarsak bence hiç bi anlamı olmaz bence herkes rahat olmalı....aynen melekimm bende gördüm ya cok güzel tatli bi kissinoda öyle biri öyle kabul ettim bende..mesaal bende öyle yaparim hoslanmadigim varsa az konusurum yada hic konusmamm olur biterrrr herkesin görüsü farkli iste bende his rahatsiz olmuyodum doru söylüm cokta hosuma gitmistiii..simcik bende süpheye düstüm bende gennelikle sive kullaniyodum rahatsiz olan varda söylemiyomu diye kasmaya basladim kendimii kendine has konusmasi olan bi kisdi bana hicte abartida gelmiyoduu doru ya topigide kitleyebilirlerdiii pazartesime olacakti olann :26:gerci tam ne tartisilmis biraz baktim ama kafam karisti hepsini okuamdimmm o yüzdennn:26:neyse insalah hamilim gelir kislarda isteyen konusur isteyen konusmazdi yine arkadasligimiz saygiyla devam ederdii yaw her geldigim sürekli takildigim topikte biseyler oluyooo bendeki sans
hosgeldin canimm..kutukutupensem sen testmi yapacaktin dün karamelim dedi reglin gelmedi demi senin yoksa geldimiii
yasakım ben senin konuşmanı sevdim benden yana sıkıntın olmasın ama burda hepimiz sıkıntımızı atmak için burdayız kenndimizi kasarsak bence hiç bi anlamı olmaz bence herkes rahat olmalı....
inş geri gelir hamilim
arzim memeklerim aslinda kücük degilde senin avatarindaki gibim nasi yapabilirim nestersiz aam imkani varmiyaw kislar kusura bakmayin burda ayip oldu galiba sorum arzumun topigine takilirim olmadii
yaw yedek pil alsanasimcik cikacan yine tamda konusmaya baslmistikk
canım malesef ben cuma günü regl oldum
cumartesiden beride boğazım ağrıyo pek giremedim açıkçası
yani ne yazıkki yine regl geldii
dün mouse için almıştık klavyeye almamışız....
pili bitene kadar burdayım gitmişsem bilinki pilim bitmiş
dün karamelim deyince aklim karisti bende kacirdigim bisey var sanmistim demekki o yanlis hatirlamis canim benimmmcok gecmis olsun morede hasta iyi bakin kendinizee:26:grip asisi olmuyomusunuzzzz ben sene oluyom sükür kolayda hastalanmiyorumm
yedek al bundan sonrasey arzum nirde sorumda kaldi benim memikler nolcekk
melekim sende sakiz görünce canim istedi du bide ben patlatimm
bugün yemekciklerinvar mı
canım aslında benimki grip gibi değil cuma günü regl oldum diye üzüldüm
ertesi günde sınava girdim kötü bir sınav geçirdim ona üzüldüm boğazdan çıktı acısı da üzülünce iner boğazıma benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?