Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Selam kızlar,nasılsınız? Valla buraya ugriyim diyorum,sonra ne yazacgımki ben hamile degilim,düşünmüyorum diyorum..Bir garip oluyor ama selam vermedende geçemiyorum nedense Sizleri okuya okuya bende hamiş kalmak isteyecegim galiba Bunada en çok eşim sevinecek tabikide

iyiyim kızcem sağol ama ben seni yeni gördüm anlatsana kendini ne zamandır bebiş istiyon :26:
:26:

ben dün gece katıldm aranıza sen yoktun galiba melekimm anlatm hemen 1 sene önce ilk bebeğimi kaybettm kalbi durdu karnımda 8 aydr bebek dşnyorz ama olmuyo prıolaktn yükselmiş bende geçen ay tedavisini oldum inş bu aydan ümitlym

yoktum canım...
rabbim tez vakitte nasip etsin inş bu yolda bekletmesin kimseyi

olsun canım önemli değil arada olur öyle gel bi sarılım sana özledim valla

bnede geldiğimden beri geçmişi okuyam diye uğraşıyom zaten bende üzüldüm hamilim kızcem geri gelse bari

ben okuyamdimda morem söyledi birazzbende niye bu kis yok diyodum ya hamilim hep burda olurdu cok üzüldüm gercektenn ben kimseyi kayirdigimdan degil melekim tarafta tutmam ama kimse kimseyle konusmaya mecbur degil mesala dün miamoremde dedi garileri yada senin konusma siveni anlamiyorum diyee hamilde sana yazmam dedi olay kapandi galiba bugünde hancekimle biseyler olmuss onlada konusmazdi hamilim eger hancekim rahatsiz oluyosa ben hoslaniyodum öyle konusmasindan onla topik canlanmisti nese gelmisti bence .. ben hic rahatsiz olmuyodum bana gizda desin garide desinn her cümlesinde defalarca dese bilemm ...zaten bende de dedim kis bendende destek alarak böyle konusmaya baslamisti nerden bilirdim kislarimizi rahatsiz edecegini ..ama herkesin düsüncesi va anlayisi farkli oluyo iste hamilde gelsin ama kimsenin gitmesini istemiyorumm..kisiye göre kis toplamiyozz... bana sorulursa ama bence rahatsiz olunacak bi durum yok..tabi diger kislarimizda rahatsiz oluyoruz diyebilir saygida duyarimm... onlarla konusmaz mesala senle benle yada isteyen rahatsiz olmayan kislarla konusur hamilimmmneyse benim söyleyecekelrim bunlar sadece görüsümü yazmak istedimm insallah kimse yanlis anlamazzz

Son düzenleme:

noldu yahu ben ne kaçırdımmm:26::26::26:

hosgeldin arzum gözüm gönlüm acildi birdenn tabi yazsan kiscemmm yosam küseriz tanistik bikeremmminsalalh sende bizle bebis beklersin fikrin degisirdee

noldu yahu ben ne kaçırdımmm:26::26::26:

ilknurum bende yoktum sabah olmus biseylerr herseyi okumadimm..galiba hancekimiz hamilimizin konusmasindan rahatsiz olmus artik tam detaylari ne bilemiycem ama biraz baktim gecmise tam anlayamadim herkes biseyler yazdigi icinnhamilimde gelmem ne demis aglamis galiba

okuyunca bende üzüldüm kimseyle tartışmaya girmek istemem ama herkesin kendi görüşü burda bir sürü bayanız rahatsız olan kobnuşmazdı rahatsız olduğu kişiyle konuşmaz olur biter bence ....
bende sevmiştim hamilim şimdi facesine baktım da çokta tatlı bi kızcemiş .
şahsen ben rahatsız değildim yani
bde rahatsız da olsam ben o kişiye yorum yazmam olur biter ben o tartışmayı gördüm o an çıkamk zorunda kaldım gerçi asla müdahale etmezdim ama korktum konuyu kapatacaklar diye

aaa ilginç bi okim bakm geçmişi:26::26::26:

saol cankusumm sey yazinda cok güzel memetörr yazmisinya

Eee..Seneler sonra istenilen memelere kavuşunca öyle oluyor işte İki çocuktan sonra gögüsler çok deforme olmuştu,onlar düzelttik..Şimdi bu sorunu olanlara yardım ediyorum elimden geldiginde bilgilendiriyorum
Sizlerde dogumdan sonra sıkıntı yaşarsanız gögüslerinizle ilgili Memetör Memetör diyin üç kere ben koşar gelirim yardıma

aynen melekimm bende gördüm ya cok güzel tatli bi kissin oda öyle biri öyle kabul ettim bende..mesaal bende öyle yaparim hoslanmadigim varsa az konusurum yada hic konusmamm olur biterrrrherkesin görüsü farkli iste bende his rahatsiz olmuyodum doru söylüm cokta hosuma gitmistiii..simcik bende süpheye düstüm bende gennelikle sive kullaniyodum rahatsiz olan varda söylemiyomu diye kasmaya basladim kendimiikendine has konusmasi olan bi kisdi bana hicte abartida gelmiyoduudoru ya topigide kitleyebilirlerdiiipazartesime olacakti olann :26:gerci tam ne tartisilmis biraz baktim ama kafam karisti hepsini okuamdimmm o yüzdennn:26:neyse insalah hamilim gelir kislarda isteyen konusur isteyen konusmazdi yine arkadasligimiz saygiyla devam ederdiiyaw her geldigim sürekli takildigim topikte biseyler oluyooo bendeki sans

arkadaşlar yaaaa klavyenin :126::126ili bitiyo iyice sapıttı bişey yazıcam yazamıyom 2 saate evde pilde yok kocişe diyimde akşama getirsin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…