- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.961
olsun canım önemli değil arada olur öyle gel bi sarılım sana özledim valla
bnede geldiğimden beri geçmişi okuyamdiye uğraşıyom zaten bende üzüldüm hamilim kızcem geri gelse bari
iyiyim kızcem sağol ama ben seni yeni gördüm anlatsana kendini ne zamandır bebiş istiyon :26:
:26:
hamilime ne olmuş kızz o test yaptıracaktı galiba belli oldu mu *??
ben dün gece katıldm aranıza sen yoktun galiba melekimmanlatm hemen 1 sene önce ilk bebeğimi kaybettm kalbi durdu karnımda 8 aydr bebek dşnyorz ama olmuyo prıolaktn yükselmiş bende geçen ay tedavisini oldum inş bu aydan ümitlym
öğleden sonra yaptıracaktı ama sonucu söylemedi:26:
olsun canım önemli değil arada olur öyle gel bi sarılım sana özledim valla
bnede geldiğimden beri geçmişi okuyamdiye uğraşıyom zaten bende üzüldüm hamilim kızcem geri gelse bari
yoktum canım...
rabbim tez vakitte nasip etsin inş bu yolda bekletmesin kimseyi
öğleden sonra yaptıracaktı ama sonucu söylemedi:26:
ben okuyamdimda morem söyledi birazzbende niye bu kis yok diyodum ya hamilim hep burda olurdu cok üzüldüm gercektenn ben kimseyi kayirdigimdan degil melekim tarafta tutmam ama kimse kimseyle konusmaya mecbur degil mesaal dün miamoremde dedi garileri yada senin konusma siveni anlamiyorum diyee hamilde sana yazmam dedi olay kapandi galiba bugünde hancekimle biseyler olmuss onlada konusmazdi hamilim eger hancekim rahatsiz oluyosa ben hoslaniyodum öyle konusmasindan onla topik canlanmisti nese gelmisti bence .. ben hic rahatsiz olmuyodum bana gizda desin garide desinn ...zaten bende de dedim kis bendende destek alarask böyle konusmaya baslamisti nerden bilirdim kislarimizi rahatsiz edecegini ..aam herkesin düsüncesi va anlayisi farkli oluyo iste hamilde gelsin ama kimseyinin gitmesini istemiyorumm..kisiye göre kis toplamiyozz... baan sorulursa ama bence rahatsiz olunacak bi durum yok..tabi diger kislarimizda rahatsiz oluyoruz diyebilir saygida duyarimm... onlarla konusmaz mesala senle benle yada isteyen rahatsiz olmayan kislarla konusur hamilimmm neyse benim söyleyecekelrim bunlar sadece görüsümü yazmak istedimm insallah kimse yanlis anlamazzz
Selam kızlar,nasılsınız? Valla buraya ugriyim diyorum,sonra ne yazacgımki ben hamile degilim,düşünmüyorum diyorum..Bir garip oluyor ama selam vermedende geçemiyorum nedenseSizleri okuya okuya bende hamiş kalmak isteyecegim galiba Bunada en çok eşim sevinecek tabikide
hosgeldin arzum gözüm gönlüm acildibirdenn tabi yazsan kiscemmm yosam küseriz tanistik bikeremmm insalalh sende bizle bebis beklersin fikrin degisirdee
noldu yahu ben ne kaçırdımmm:26::26::26:
ben okuyamdimda morem söyledi birazzbende niye bu kis yok diyodum ya hamilim hep burda olurdu cok üzüldüm gercektenn ben kimseyi kayirdigimdan degil melekim tarafta tutmam ama kimse kimseyle konusmaya mecbur degil mesala dün miamoremde dedi garileri yada senin konusma siveni anlamiyorum diyee hamilde sana yazmam dedi olay kapandi galiba bugünde hancekimle biseyler olmuss onlada konusmazdi hamilim eger hancekim rahatsiz oluyosa ben hoslaniyodum öyle konusmasindan onla topik canlanmisti nese gelmisti bence .. ben hic rahatsiz olmuyodum bana gizda desin garide desinn ...zaten bende de dedim kis bendende destek alarak böyle konusmaya baslamisti nerden bilirdim kislarimizi rahatsiz edecegini ..ama herkesin düsüncesi va anlayisi farkli oluyo iste hamilde gelsin ama kimsenin gitmesini istemiyorumm..kisiye göre kis toplamiyozz... bana sorulursa ama bence rahatsiz olunacak bi durum yok..tabi diger kislarimizda rahatsiz oluyoruz diyebilir saygida duyarimm... onlarla konusmaz mesala senle benle yada isteyen rahatsiz olmayan kislarla konusur hamilimmm neyse benim söyleyecekelrim bunlar sadece görüsümü yazmak istedimm insallah kimse yanlis anlamazzz
Hayırlısı canım benimmSiz hamiş kalında ben çookk sevinirim vallahi,en az sizin kadar
ilknurum bende yoktum sabah olmus biseylerr herseyi okumadimm..galiba hancekimiz hamilimizin konusmasindan rahatsiz olmus artik tam detaylari ne bilemiycem ama biraz baktim gecmise tam anlayamadim herkes biseyler yazdigi icinnhamilimde gelmem ne demis aglamis galiba
ben 7 yıl olacak evleneli hiç korunmadım canım ama hala daha nasip olmadı işteaminnn inşallah bekletmesnnn ... en ne kadar zamandr düşnyosn cnm
saol cankusummsey yazinda cok güzel memetörr yazmisinya
saol cankusummsey yazinda cok güzel memetörr yazmisinya
okuyunca bende üzüldüm kimseyle tartışmaya girmek istemem ama herkesin kendi görüşü burda bir sürü bayanız rahatsız olan kobnuşmazdı rahatsız olduğu kişiyle konuşmaz olur biter bence ....
bende sevmiştim hamilim şimdi facesine baktım da çokta tatlı bi kızcemiş .
şahsen ben rahatsız değildim yani
bde rahatsız da olsam ben o kişiye yorum yazmam olur biter ben o tartışmayı gördüm o an çıkamk zorunda kaldım gerçi asla müdahale etmezdim ama korktum konuyu kapatacaklar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?