Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

alemsinnnnn sen yaaaa...Anasinin kide güzeldir ama yarin elinden bir tas ayran daha güzeldirrr.... Bence asik erkekler eslerinin yemeklerine bayiliyorlar. Benim yengemin bazi yemekleri yenmeyecek kadar kötüdür, ama abim bayila bayila yer:))))

senin yemekciklerini tutarmı yaw hiç
sen yinede yap herifine ne tesadüf bugün benim menümdede kırmızı mercimek var..
kız orda hava soğuk değilmi soğukta ne boyası o
daha tatilmi orda:26::26:
yasakımişine karışmak gibi olmasında neden sen bu yemeği akşama bırakıyon sabah kalkınca yapsan daha iyi olmazmı

Son düzenleme:

miamorem ne cok sey yapmiissinnngünesmiioraalr isinmis burasi zehir desem onsan bilem zehirrrgünesin( g) si bilem yokk ( ünes) hic yok anliycann

kizlar bu kirmizi mercimegi nasil pisiroyrsunuz? Annem banada getirmis öyle duruyorr

yok gercekten benimki daaha güzelll kendisi yeminle söylüyo cok güzel yapiyon diyookilo aldi anasinin kapisindayken 60 kilo oglan benle evlendikten bi yil sonra 70 sonram 85 olduu

miamorem ne cok sey yapmiissinnngünesmiioraalr isinmis burasi zehir desem onsan bilem zehirrrgünesin( g) si bilem yokk ( ünes) hic yok anliycann

kuzum sabahtan beri günesli ama soguk. ama ben bir saat evi havalandirdim. kayinvalidem görese aman napiyorsun ev sogucak derdi... ayyy ev sogucak diye havalandirmiyorlar ben uyanir uyanmaz acarim heryeri 20 dk... yarin kar görünüyor ama:)))

yok gercekten benimki daaha güzelll kendisi yeminle söylüyo cok güzel yapiyon diyookilo aldi anasinin kapisindayken 60 kilo oglan benle evlendikten bi yil sonra 70 sonram 85 olduu

güzeldir tabiii, anadolu yemeklerinin tadina varilmaz kiii.....benim esimde 10 kilo aldi ama benimki aksamlari sicak yemek yemege alisinca aldi kiloyu. biraksam aksamlari bir dilim ekmek bir dilim domuz pastirmasi yerdi:)))

doru melekim iyi biliyo ttutmaz benim yemeciklerimin yerinisoguk yinede illa bi boya demisler tatil daah yarin heryer acilacakkyaw melekim karis ben bisey deme kiscemmm simcik bu hormonlar bozuk ya gece uyuyamiyom sabahta kalkamiyommo yüzden gecte kalkinca biseyde hemen yapmak istemiyom ancak bu saate kaliyo herifte iste biseyler yiyo hemen acikmiyo eve gelince o yüzden birazda agirdan aliyom.ama haklisin ne güzeli erkenden yapaip rahatina bakmakah bi uyku düzenim bi ayarina girsee

kizlar bu kirmizi mercimegi nasil pisiroyrsunuz? Annem banada getirmis öyle duruyorr

canım çok basit ben yaptığımı anlatıyım düdüklü tencereye mercimeği koy sonra soğan patates havuç bazen sarımsakta koyuyorum bide bi tane bulyon tavuk suyu koyuyorum sonra düdüklüyü ateşe koy 15 20 dk kaynadıktan sonra ocağı söndür daha sonra soğuyunca tortuları kalmasın diye delikliden geçiriyorum ben bu kadar
daha sonrada üstüne salça kavurup döküyorum biraz bide nane koyuyorum

yasemin cayi icmeye basla canim saat 6 gibi... yada rezene cayi. ikiside uykunu düzenler...

aman sen havalandir miamoremm temiz hava gelsin iceri alamanlarin evi bu yüzden kokuyo istee
güzeldir tabiii, anadolu yemeklerinin tadina varilmaz kiii.....benim esimde 10 kilo aldi ama benimki aksamlari sicak yemek yemege alisinca aldi kiloyu. biraksam aksamlari bir dilim ekmek bir dilim domuz pastirmasi yerdi:)))

doru anadolunun yemekleri güzeldirrkiscem alaamnlar baska ne bilirki bi Bockwurst lari var bide kartofelnsenin kocanda gördü tabi türk yemeciklerini aldi kiloyuu

tamam corbasini yapiyorsun... benim düdüklü yok. tencerede yaparim. salcayi bilmiyordum deneyim madem. bak bende yeni bisi denedim gecenlerde cok güzel oldu. tarhana corbasina su yerine domates suyu koydum biraz harika oldu...

Hayirli olsun canisi yeni topigin hadi bakalim bu topik kac hamis verecek ilkleri biz oluruz inşallah

Selam arkadaşlar, ben de uzun zamandır bebeğini, mis kokulusunu bekleyen anne aday adayıyım, İnşallah ben de bu topikte hamilelik haberi verebilirim , çok istiyorum çok !!!!

meelkim bende aynisini yapiyom ama seninki daaha iyi ben mixserden geciriyodum kolaya kaciyodum sen süzüyosunn

yasemin cayi icmeye basla canim saat 6 gibi... yada rezene cayi. ikiside uykunu düzenler...

miamorem benimki tiroidden canim benimm odüsmeyince bu düzensizlik devam edecek yükselmis kör olasica persembe doktoruna gisdp hapa basliycammmm

hahaha sorma, benle evlendiginden beri onlara hasret adam. is yerinde yiyor bazen ama ben alistirdim evden gönderiyorum yemegini. biraz fazla yapiyorum ise giderken götürüyor yaninda. kayinvalidem hergün yemek yapmamma cok sasiriyor.. delisin sen diyor canina yazik ilerde üzülürsün diyor. hahahahah.. babam bir aksam yemek bulmasa kiyamati koparirdi evde diyorum, inanmiyor:))) asagida kayinvalidem yapiyor bockwurst u.. sokak kapisini aciyorum iki saat cok kiziyor temiz hava giriyor diye:))

olur insaalllahh,Rabbim yüzüne baksin. nefret ederim sinavlardan. ilk okuldan beri 37 yasindayim hala sinav. tek dersim kaldi vereyim daha okul yüzü görmücemmmm:))

amin canım inşallah kullar işte yapmak istediği insanların işini görüyor bende buna dayanamıyorum onların yüzünden hakkım varken ben giremiyorum
rabbime havale ediyorum ben affetmiyorum

eşin türk değilmiydi:44:
yasakım ben kendimi bildim bileli erken yatar erken kalkarım yemeğimide uyanınca yaparım hemen
inş düzelir hormoncukların kuzum
tamam corbasini yapiyorsun... benim düdüklü yok. tencerede yaparim. salcayi bilmiyordum deneyim madem. bak bende yeni bisi denedim gecenlerde cok güzel oldu. tarhana corbasina su yerine domates suyu koydum biraz harika oldu...
evet canım çorbası düdüklün yoksa tenceredede yaparsın düdüklüde çabuk piştiği için ben öyle yapıyorum
tarhananın yerini bişey tutmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…