- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.001
melekim yok niye diyecek olursan herif anasi gilinn kücük bi odasi varda on uboyamaya gitti orda yer her nekar benim yemeciklerim kadar anasi güzel yapasada mecburen yiycekkkonun kapisindayken herip zayifti benim kapimda 85 kilo oldu dayanamadi o güzel yemeciklerime yine simcik gidimde bi kirmizi mercimek corbasi yapim hemen .. gece acikabilirrrr acep yanina ne yapsammm bide salata
melekim yok niye diyecek olursan herif anasi gilinn kücük bi odasi varda on uboyamaya gitti orda yer her nekar benim yemeciklerim kadar anasi güzel yapasada mecburen yiycekkkonun kapisindayken herip zayifti benim kapimda 85 kilo oldu dayanamadi o güzel yemeciklerime yine simcik gidimde bi kirmizi mercimek corbasi yapim hemen .. gece acikabilirrrr acep yanina ne yapsammm bide salata
herkese merhaba, temizlik bittii, karisik meyve suyumuda siktimm.. ohhhhhh yemege kadar belim dinlensin.. koptu bugün.aaa ayrica yarim saat yürüyüsümüde yaptimmm...bugünnn günes varrrrrrr günesss.. cok spguk ama günes varrr;:)))
senin yekciklerini tutarmı yaw hiç
sen yinede yap herifine ne tesadüf bugün benim menümdede kırmızımercimek var..
kız orda hava soğuk değilmi soğukta ne boyası o
daha tatilmi orda:26::26:
yasakımişine karışmak gibi olmasında neden sen bu yemeği akşamabırakıyon sabah kalkınca yapsan daha iyi olmazmı
alemsinnnnn sen yaaaa...Anasinin kide güzeldir ama yarin elinden bir tas ayran daha güzeldirrr.... Bence asik erkekler eslerinin yemeklerine bayiliyorlar. Benim yengemin bazi yemekleri yenmeyecek kadar kötüdür, ama abim bayila bayila yer:))))
miamorem ne cok sey yapmiissinnn günesmii oraalr isinmis burasi zehir desem onsan bilem zehirrr günesin( g) si bilem yokk ( ünes) hic yok anliycann
güzel kiscem yaw seninki üzüntüden olmusss ne sinaviydi :26:
yok gercekten benimki daaha güzelllkendisi yeminle söylüyo cok güzel yapiyon diyoo kilo aldi anasinin kapisindayken 60 kilo oglan benle evlendikten bi yil sonra 70 sonram 85 olduu
senin yemekciklerini tutarmı yaw hiç
sen yinede yap herifine ne tesadüf bugün benim menümdede kırmızımercimek var..
kız orda hava soğuk değilmi soğukta ne boyası o
daha tatilmi orda:26::26:
yasakımişine karışmak gibi olmasında neden sen bu yemeği akşamabırakıyon sabah kalkınca yapsan daha iyi olmazmı
zabıt katipliği sınavıydı canım yaa canımı sıktılar biraz
kizlar bu kirmizi mercimegi nasil pisiroyrsunuz? Annem banada getirmis öyle duruyorr
doru melekim iyi biliyo ttutmaz benim yemeciklerimin yerinisoguk yinede illa bi boya demisler tatil daah yarin heryer acilacakk yaw melekim karis ben bisey deme kiscemmm simcik bu hormonlar bozuk ya gece uyuyamiyom sabahta kalkamiyomm o yüzden gecte kalkinca biseyde hemen yapmak istemiyom ancak bu saate kaliyo herifte iste biseyler yiyo hemen acikmiyo eve gelince o yüzden birazda agirdan aliyom.ama haklisin ne güzeli erkenden yapaip rahatina bakmak ah bi uyku düzenim bi ayarina girsee
aman sen havalandir miamoremm temiz hava gelsin iceri alamanlarin evi bu yüzden kokuyo isteekuzum sabahtan beri günesli ama soguk. ama ben bir saat evi havalandirdim. kayinvalidem görese aman napiyorsun ev sogucak derdi... ayyy ev sogucak diye havalandirmiyorlar ben uyanir uyanmaz acarim heryeri 20 dk... yarin kar görünüyor ama:)))
güzeldir tabiii, anadolu yemeklerinin tadina varilmaz kiii.....benim esimde 10 kilo aldi ama benimki aksamlari sicak yemek yemege alisinca aldi kiloyu. biraksam aksamlari bir dilim ekmek bir dilim domuz pastirmasi yerdi:)))
canım çok basit ben yaptığımı anlatıyım düdüklü tencereye mercimeği koy sonra soğan patates havuç bazen sarımsakta koyuyorum bide bi tane bulyon tavuk suyu koyuyorum sonra düdüklüyü ateşe koy 15 20 dk kaynadıktan sonra ocağı söndür daha sonra soğuyunca tortuları kalmasın diye delikliden geçiriyorum ben bu kadar
daha sonrada üstüne salça kavurup döküyorum biraz bide nane koyuyorum
Hayirli olsun canisi yeni topigin hadi bakalim bu topik kac hamis verecek ilkleri biz oluruz inşallah
canım çok basit ben yaptığımı anlatıyım düdüklü tencereye mercimeği koy sonra soğan patates havuç bazen sarımsakta koyuyorum bide bi tane bulyon tavuk suyu koyuyorum sonra düdüklüyü ateşe koy 15 20 dk kaynadıktan sonra ocağı söndür daha sonra soğuyunca tortuları kalmasın diye delikliden geçiriyorum ben bu kadar
daha sonrada üstüne salça kavurup döküyorum biraz bide nane koyuyorum
yasemin cayi icmeye basla canim saat 6 gibi... yada rezene cayi. ikiside uykunu düzenler...
aman sen havalandir miamoremm temiz hava gelsin iceri alamanlarin evi bu yüzden kokuyo istee
doru anadolunun yemekleri güzeldirrkiscem alaamnlar baska ne bilirki bi Bockwurst lari var bide kartofeln senin kocanda gördü tabi türk yemeciklerini aldi kiloyuu
olur insaalllahh,Rabbim yüzüne baksin. nefret ederim sinavlardan. ilk okuldan beri 37 yasindayim hala sinav. tek dersim kaldi vereyim daha okul yüzü görmücemmmm:))
eşin türk değilmiydi:44:güzeldir tabiii, anadolu yemeklerinin tadina varilmaz kiii.....benim esimde 10 kilo aldi ama benimki aksamlari sicak yemek yemege alisinca aldi kiloyu. biraksam aksamlari bir dilim ekmek bir dilim domuz pastirmasi yerdi:)))
yasakım ben kendimi bildim bileli erken yatar erken kalkarım yemeğimide uyanınca yaparım hemendoru melekim iyi biliyo ttutmaz benim yemeciklerimin yerinisoguk yinede illa bi boya demisler tatil daah yarin heryer acilacakk yaw melekim karis ben bisey deme kiscemmm simcik bu hormonlar bozuk ya gece uyuyamiyom sabahta kalkamiyomm o yüzden gecte kalkinca biseyde hemen yapmak istemiyom ancak bu saate kaliyo herifte iste biseyler yiyo hemen acikmiyo eve gelince o yüzden birazda agirdan aliyom.ama haklisin ne güzeli erkenden yapaip rahatina bakmak ah bi uyku düzenim bi ayarina girsee
evet canım çorbası düdüklün yoksa tenceredede yaparsın düdüklüde çabuk piştiği için ben öyle yapıyorumtamam corbasini yapiyorsun... benim düdüklü yok. tencerede yaparim. salcayi bilmiyordum deneyim madem. bak bende yeni bisi denedim gecenlerde cok güzel oldu. tarhana corbasina su yerine domates suyu koydum biraz harika oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?