Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nazımmm
iğleştinmi kuzum
arzum kararsızlardan ama buraya biraz takılsın üçüncüyüde yapacak inşallah
ben düşündüğümü ilk onunla paylaşmıştım sağolsun sıkıntılı zamanlarımda hep yanımdadır

gız hayalim ben gereken acıklamayı yaptım hanceke nasılsın çok ösledim seni

hayırlı olsun cnm tebrik ederimmm
zaten belliydi ama olsun malumun ilanı oldu
hele o görüntüsü süperdi
Sagol tatlım..Herşey sizler için
tebrikler ne yarismasi.??
Yemek yarışması vardı forumda canım..Şerbetli tatlılar yarışıyordu bende Gül Ttalısıyla yarıştım birinci oldum Bak buradan tariflere bakabilirsin..İstedigin tarifin üzerini tıkla yapılışı,fotografları çıkacak http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/606134-serbetli-tatlilar-78.html
arzummmm iste cankuşumm olsa şöle bıcır bıcır bi bebe fenamı oluu yumuk yumuk elleri minik minik ayacıkllarııı ayyy datlıı bölee yirizzz
inşallahhhh olurrrr
EeEEEEEeee..Ben biraz düşüneyim,şimdi memeler bozulacak falan Allah muhafaza
Çok teşekkürlerr
tebrikler arzumm

Çok teşekkür ederim canım benimmm

yasakhayal saskin olma, taraf da tutma arkadasim. zaten cocukca olurdu taraf tutman. ama bu kadar hukukumuzdan dolayi ilknur 28 e karsi " arkadasima kötü söz söyleme lütfen" demeni beklerdim. ama demek ki böyleymis.. cok üzüldüm ben.
ben Hamil olayinda bin kere yazdim, keske özelden yazsaydim diye. tamam üzgünüm ama bu kadar hakaretide hak etmedim arkadasim yaa...

wayyyy süperrrrrrrr... yeniden tebrikler hemde cani gönüldenn...tatliya bayilirimda:))

hancek cnm sakin ol ne olur ben geçmişe bakamadım ne oldu bilmiyorum ama üzülme ne olur
herşey halledilir yeterki üzülme :26:

bende bin kere yazıyorum keşke özelden yazsaydınnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…