- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.101
Buradayım canım,burada...Yarışmada birinci olmuşum heyyoooo...Beni tebrik edin kızlar
Buradayım canım,burada...Yarışmada birinci olmuşum heyyoooo...Beni tebrik edin kızlar
arzummmm iste cankuşumm olsa şöle bıcır bıcır bi bebefenamı oluu yumuk yumuk elleri minik minik ayacıkllarııı ayyy datlıı bölee yirizzz
inşallahhhh olurrrr
konu ne yine neler kaçırdım :44::44::44::44::44:
hoşgelgin gızz karamelimmm
su an saskinim gercekten ben kimseyi suclamadim isim vermedimm acaba bende konustugum zaman rahatsiz olan kislar varmi dedim bu konudan dolayi akliaa geldi dogal olarakk..cünkü bende bazen kullaniyorum bazende degil siklikla kullanyiorummmm kismede öyle raahtsiz ne oluyorum demedi dedimm ne varki bunda bende simdi bunu anlayamadimm...ben gereken anlayisimi gösterdim yazilarimda görüsümü yazdim taraf tutmadann... rahatsiz olan kislarimiz birbiriyle konusmasin dedim mesaal ben raahtsiz olmuyorum benle konussun dedimm...daha ne demem bekleniyodu onu anlayamadimmmm...
hoşbuldum cnm geliyorumda kalamıyorumki gidiyor internethabire kopuyor
gız hayalim ben gereken acıklamayı yaptım hanceke nasılsın çok ösledim seni
hoşbuldum cnm geliyorumda kalamıyorumki gidiyor internethabire kopuyor
benim de kpuyo arada gız bide yavaşlıyo yoğunluktan galiba
Sagol tatlım..Herşey sizler içinhayırlı olsun cnm tebrik ederimmm
zaten belliydi ama olsun malumun ilanı oldu
hele o görüntüsü süperdi
Yemek yarışması vardı forumda canım..Şerbetli tatlılar yarışıyordu bende Gül Ttalısıyla yarıştım birinci oldumtebrikler ne yarismasi.??
EeEEEEEeee..Ben biraz düşüneyim,şimdi memeler bozulacak falan Allah muhafazaarzummmm iste cankuşumm olsa şöle bıcır bıcır bi bebefenamı oluu yumuk yumuk elleri minik minik ayacıkllarııı ayyy datlıı bölee yirizzz
inşallahhhh olurrrr
Çok teşekkürlerrtebrikler ...
tebrikler arzumm
su an saskinim gercekten ben kimseyi suclamadim isim vermedimm acaba bende konustugum zaman rahatsiz olan kislar varmi dedim bu konudan dolayi akliaa geldi dogal olarakk..cünkü bende bazen kullaniyorum bazende degil siklikla kullanyiorummmm kismede öyle raahtsiz ne oluyorum demedi dedimm ne varki bunda bende simdi bunu anlayamadimm...ben gereken anlayisimi gösterdim yazilarimda görüsümü yazdim taraf tutmadann... rahatsiz olan kislarimiz birbiriyle konusmasin dedim mesaal ben raahtsiz olmuyorum benle konussun dedimm...daha ne demem bekleniyodu onu anlayamadimmmm...
bana alinti konusma oldugu icin bende yaptim öslemimmmbende seni ösledimm kiscemmmm
öslem gızzzz hoşgeliverdin
hoşbuldumm gısssnapyosnnn nasılsın bakmmmm
Sagol tatlım..Herşey sizler için
Yemek yarışması vardı forumda canım..Şerbetli tatlılar yarışıyordu bende Gül Ttalısıyla yarıştım birinci oldumBak buradan tariflere bakabilirsin..İstedigin tarifin üzerini tıkla yapılışı,fotografları çıkacak http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/606134-serbetli-tatlilar-78.html
EeEEEEEeee..Ben biraz düşüneyim,şimdi memeler bozulacak falan Allah muhafaza
Çok teşekkürlerr
Çok teşekkür ederim canım benimmm
yasakhayal saskin olma, taraf da tutma arkadasim. zaten cocukca olurdu taraf tutman. ama bu kadar hukukumuzdan dolayi ilknur 28 e karsi " arkadasima kötü söz söyleme lütfen" demeni beklerdim. ama demek ki böyleymis.. cok üzüldüm ben.
ben Hamil olayinda bin kere yazdim, keske özelden yazsaydim diye. tamam üzgünüm ama bu kadar hakaretide hak etmedim arkadasim yaa...
yasakhayal saskin olma, taraf da tutma arkadasim. zaten cocukca olurdu taraf tutman. ama bu kadar hukukumuzdan dolayi ilknur 28 e karsi " arkadasima kötü söz söyleme lütfen" demeni beklerdim. ama demek ki böyleymis.. cok üzüldüm ben.
ben Hamil olayinda bin kere yazdim, keske özelden yazsaydim diye. tamam üzgünüm ama bu kadar hakaretide hak etmedim arkadasim yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?