- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.061
gız test yapmama gerek kalmadı kırmızılar geldi gariiiiiiiii ...offffffff sen nasılsın gariiiiiiiiiiii
hayir hakaret ettircek hic bir sey yapmadin. zaten birisine bir sey de yapmadin. o yüzden bugün olanlar senin sucun egil hatta haberin bile yokk olanlardan. sadece insanlar hergün burada geyik yapamazlar hamil, bazen ters zamanlari olabilir. esiyle cok kötü tratismistir ve burada dertlesmek icin gelir ama senin yazim seklinle kendinden gecer, krize girer. yani her dakka herkes cokk mutlu modda olamaz. sana karsi söylenen kötü bir sey yok burada, sadece daha dertlesilceginde normal yaz, geyik yapacaginda neselen. demek istedigimi anladin mi? burada düsük yapan ve yarin kürtaja gidecek kadinlar var, her dakka halay cekemeyiz.. yas tuttugumuz zamanlarda var...
gız biz arkadaş olalım gariiiiiiiiiii
ay hamiiiiil sen de mi canım yaa ben de bir gün gecikti diye kan testi yaptırdım. 0.35 çıkmış. hala hasta olmadım ama canım çok sıkıldı be kardeşimgız test yapmama gerek kalmadı kırmızılar geldi gariiiiiiiii ...offffffff sen nasılsın gariiiiiiiiiiii
ay hamiiiiil sen de mi canım yaa ben de bir gün gecikti diye kan testi yaptırdım. 0.35 çıkmış. hala hasta olmadım ama canım çok sıkıldı be kardeşim
hayırlı geceler karamelcik nasılsın
keşke dediğin gibi olsa be canım ama benim çok düzenlidir o yasakhayalimin dediğine göre düzenli adet görenlerde geç döllenme olmuyormuş. bugün yarın olurum yani anlaşılan. inşallah nisan ayının sonunda mutlu haber veririrm artık sizehamilmonarossa
hamili biliyordumda seninde beklediğini bilmiyordum hayırlısı olsun inşallah bidahaki aya
monarossa sen hala bat bekliyorsun ama :44: belli olmaz başka bir topikte kan tahlili geç döllenmede çıkmayabiliyormuş diye okudum bekleyelim bakalım kırmızılar gelmezse bidaha yaptır
hadi yaaakeşke dediğin gibi olsa be canım ama benim çok düzenlidir o yasakhayalimin dediğine göre düzenli adet görenlerde geç döllenme olmuyormuş. bugün yarın olurum yani anlaşılan. inşallah nisan ayının sonunda mutlu haber veririrm artık size
ilahi karamelim. canım senin var mı bebiş ilk mi istiyorsun ne zamandır istiyyorsunuzhadi yaaa
olsun eğer olmazsan ben hala umutlanıcam banane
sen umutlanma ben beklim senin yerine
Selam kızlar,nasılsınız? Valla buraya ugriyim diyorum,sonra ne yazacgımki ben hamile degilim,düşünmüyorum diyorum..Bir garip oluyor ama selam vermedende geçemiyorum nedenseSizleri okuya okuya bende hamiş kalmak isteyecegim galiba Bunada en çok eşim sevinecek tabikide
Eee..Seneler sonra istenilen memelere kavuşunca öyle oluyor işteİki çocuktan sonra gögüsler çok deforme olmuştu,onlar düzelttik..Şimdi bu sorunu olanlara yardım ediyorum elimden geldiginde bilgilendiriyorum
Sizlerde dogumdan sonra sıkıntı yaşarsanız gögüslerinizle ilgili Memetör Memetör diyin üç kere ben koşar gelirim yardıma
ben adetimden 7 gün önce yapmistim cikmisti. silikti ama cikmisti....
7 gün önce mi nassı yaaa
7 gün önce mi nassı yaaa
slm kızlar
hayırlı geceler hepinize
ilahi karamelim. canım senin var mı bebiş ilk mi istiyorsun ne zamandır istiyyorsunuz
cnm ben okurum okumaz olurmuyum ama malum benim hala devam eden bir sürecim var ya o 10 gün dolana kadar özür sayılmıyor bitince okucam inşallahhosgeldin diycektim gitmissin karamelimm
cnm gitmedim net bugünlerde sapıttı yağmurdanmıdır nedir gidip duruyor
kiscem bide sana duayi sormak istiyodum okumak istiyomusun senden cevap gelmeyince sana dua yazamiyoz listedeki isminin karsisinaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?