Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gız test yapmama gerek kalmadı kırmızılar geldi gariiiiiiiii ...offffffff sen nasılsın gariiiiiiiiiiii

ciddi misinnn ayy neyse cnm önümğzdeki ay inş olue yaa... napm gızz aynı valla canım çok sıkılıyo yaaa kimsede yok burda ahh ahha benim memleketteki arkaaşlar olcakıttı açacktk miziği çılgınca dans ederdk sizde olasaydnaz ederdk herhalde gece koptk zaten gerçi ben pek kopamadm goncam gelince

bende biliyorum ve yazılanlara göre hareket ediyorum canım heran öle degilim mrak etme şimdi cıkmam gerekiyo

gız test yapmama gerek kalmadı kırmızılar geldi gariiiiiiiii ...offffffff sen nasılsın gariiiiiiiiiiii
ay hamiiiiil sen de mi canım yaa ben de bir gün gecikti diye kan testi yaptırdım. 0.35 çıkmış. hala hasta olmadım ama canım çok sıkıldı be kardeşim

ay hamiiiiil sen de mi canım yaa ben de bir gün gecikti diye kan testi yaptırdım. 0.35 çıkmış. hala hasta olmadım ama canım çok sıkıldı be kardeşim

hamil monarossa
hamili biliyordumda seninde beklediğini bilmiyordum hayırlısı olsun inşallah bidahaki aya
monarossa sen hala bat bekliyorsun ama :44: belli olmaz başka bir topikte kan tahlili geç döllenmede çıkmayabiliyormuş diye okudum bekleyelim bakalım kırmızılar gelmezse bidaha yaptır

keşke dediğin gibi olsa be canım ama benim çok düzenlidir o yasakhayalimin dediğine göre düzenli adet görenlerde geç döllenme olmuyormuş. bugün yarın olurum yani anlaşılan. inşallah nisan ayının sonunda mutlu haber veririrm artık size

hadi yaaa
olsun eğer olmazsan ben hala umutlanıcam banane
sen umutlanma ben beklim senin yerine

memetör memetör memetör nerdesin bakem :44::44::44: kendi yoksa terminatör

7 gün önce mi nassı yaaa

öyle iste. 28 ocak ta regl olmustum. 20 subatta kahverengi leke oldu. bende aha dedim erkenden regl oldum. 21 inde bir daha gelmedi leke, sabah saat 7 lönk actim gözlerimi...bu yerlesme kanamasi olmasin, birde elimde 7 tane falan idrar testi var, almanyada cok pahali valizden birini aldim testi yaptim dislerimi fircalamaya basladim. 3 dk fircalamis olsam, yani 3 dk sonra silik cift cizgi vardi. saat 8 olmasini bekledim doktor arkadaslarim var aradim onlari gel test yapalim dediler. öyle iste...icime dogdu yanii yada abdal olayi:))

ilahi karamelim. canım senin var mı bebiş ilk mi istiyorsun ne zamandır istiyyorsunuz

cnm benim bir oğlum var 13 yaşında ellerinden öper
hiç aklımda yokken ikincinin derdine düştüm bekliyoruz bakalım hayırlısıyla gelir inşallah

cnm ben okurum okumaz olurmuyum ama malum benim hala devam eden bir sürecim var ya o 10 gün dolana kadar özür sayılmıyor bitince okucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…