Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

saol karamelimm bilmiorum sanıırm iimmm :44::44::44::44:

inş. yarın daha ii olcammm

sen nasılsın iyisin umuarımmm

yaww benim memelerde küçük bende hamiş oalayımda azcık büyüsün die bakıorummm

o zaman keske o yazimi alinti yapsaydinn baska yazi alinti yapinca bende onu acikliyomm.. su an hatirlamiyorum ilknurun ne dediginii ama yalniz senden icin hancekte öyle bi kis degil ne yazmistim tam net hatirlamasamda.tüm yorumlarimdada hep iki tarafinda anladigi yönden bakip ona göre yorumumu yaptim..sen raahtsiz oluyom demissin haklidir dedim hamil ben böyleyim gari yazmak hosuam gidiyo dedi onada sende haklisin kendine glre dedim tek yapilmasi gerekende karsilikli istemiyosaniz konusmayin dedimm...

hancek cnm sakin ol ne olur ben geçmişe bakamadım ne oldu bilmiyorum ama üzülme ne olur
herşey halledilir yeterki üzülme :26:

benimle ilgili olan bişi garii yazdığim için arkadaş anlamıyoroum okuyamıyorum yazdıklarını okudukça sıkılıyorum gibi şeyler yazdıda bende ben böleyim arkadasım cevep verme okuma yazdıklarımı ozaman dedim ..bunlar yanii

hancek cnm sakin ol ne olur ben geçmişe bakamadım ne oldu bilmiyorum ama üzülme ne olur
herşey halledilir yeterki üzülme :26:

Sağlık olsun karamelim yaaa ama yazdığımdan beri duymadığım hakaret kalmadı çok üzüldümmm çok

evet öyle dedin noldu ki taraf tutmadın yani ben anladım seni hayalimm artık kusura bakmayın kızlar ama adamına göre muamele derler ya bende hanımına göre muamele yaparım .. bukadar basit gariiiiiiiiiiii

yaaa yasakhayalcim hancekcim cok üzgün biraz moral bekliyor hayliyle senden tabiii.. biz daha az taniyoruz senden.. ondan iste anlamyiormusun daha...ben bugün ilnur 298 arkadasa anlattim, burada biz birmize kötü konusmuyoruz dedim. insallah anlamistir...

saol karamelimm bilmiorum sanıırm iimmm :44::44::44::44:

inş. yarın daha ii olcammm

sen nasılsın iyisin umuarımmm

inşallah cnm hep iyi ol sen
dinlen dikkat et kendine biran önce iğleş insanın sağlığı gibisi yok :26:
çok şükür iyiyim yarın doktora gidicem inşallah geldikten sonra daha iyi olucam

ayy evet yaa yazik kiz cok üzüldü bugün.. yemedigi hakaret kalmadi... cok üzülüyorum bendee...

konu konuşma şivesiyle alakalı sanırım doğrumu anladım miamorem :26:

miamorem dorudur bisey demiyorum ama bi bakin yazdiklarima hic onu üzecek bi cümlem varmi ben gerginlik olmasin diyeee hep yumusak konustum cünkü konuyuda bilmiyorum tam ayrintisiylailknura ne diycektim onu anlamadimm kizin benim verdigim cevabimda bi hakaret ne yookki

yaaa hastamisin nesinn. sütyen takamiyorum her yerinden acitiyor.. inek gibi dolaniyorum ortada. esime dedimm ben inekleri cok severim dedii:))

Eşin dogru demiş..Erkekler büyük gögüslerden hoşlanır tabi bazıları küçükte sever,saygı duyarım Önemli olan kişinin kendini iyi hissetmesi,eşlerimizin nasıl istedigi degil

Ben çok mutsuzdum mesela,o yaşadıgım sıkıntıyı anlamana imkan yok yani..Bak şimdi çok mutluyum

Neyse konuyu dagıtıyorum özür dilerim arkadaşlar ben kaçiyim

Sağlık olsun karamelim yaaa ama yazdığımdan beri duymadığım hakaret kalmadı çok üzüldümmm çok

üzülme hancekim senin üzülmeni gerektiren bir sebeb yokkk

hep o kızçe gerdi ortalığı nesek, oda gitti şimdi bizim bunu geride bırakmamız lasımm

yaa evet, biraz samimi olmak isteken kaba olabiliyor arkadas... az öncede hanimina göre muamaele demis... yani ne diyim ben ben bu tür konusmalar yapmiyorum günlük hayatta... duymuyorumda, cünkü cevremde bu tür konusmalar yapmaz. biraz irkiliyor insan istemeden. bugünde bunun tartismasi yasanmis...

sen konu kapatmalk nedir bilmiyosun galiba ben bu kouuy kapattm deyince sen uzatyosn anlamıyomusun sen ayrıca o bugünkü eleştirdğm byana gelince ben sadece özelden yazmadığı için ukala dedm haa hatasının farkına varmış keşke özelden yazsaydm demiş ok bende o zaman dedklerimi geri alyorm anlaştıkmıı...önemli olan insanların hatasının farkına varmalrıdır... sen hala tutuyosun benimle uğraşoyosn benimle uüğraşma hala arkadaş diyosn son kez diorm sen B-E-N-İ-M A-R-K-A-D-A-Ş-I-M D-E-Ğ-İ-L-S-İ-N ok yeterince anlaşışır olmuştr sanrm...

yaaa ben hep kücük gögüs sevmisimdir. ondan cokkk rahatsizimmmm((

biz aramızda böle sert konuşmayızzz kızçemmm

cnm ne olur üzülme
yazarken biraz baktım ortada sorun edilecek bişey yok aslında herkes düşüncesini söylemekte özgür
istediği gibi yazmaktada özgür
sen rahatsızlığını dile getirmişsin hamilde düşüncesini söylemiş neden bu kadar büyüdü olay ben hala orasını anlamadım
benim tek taktığım üzülmen
burda üzücü şeyler görmeye alışkın değilim hele sizi üzgün görmeye hiç değilim

evet öyle dedin noldu ki taraf tutmadın yani ben anladım seni hayalimm artık kusura bakmayın kızlar ama adamına göre muamele derler ya bende hanımına göre muamele yaparım .. bukadar basit gariiiiiiiiiiii

öslemim zaten olay aninda yoktum bilemm anlamadanda kimseye biseyde yazamadimm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…