- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.121
nazımmm
iğleştinmi kuzum
arzum kararsızlardan ama buraya biraz takılsın üçüncüyüde yapacak inşallah
ben düşündüğümü ilk onunla paylaşmıştım sağolsun sıkıntılı zamanlarımda hep yanımdadır
hancek cnm sakin ol ne olur ben geçmişe bakamadım ne oldu bilmiyorum ama üzülme ne olur
herşey halledilir yeterki üzülme :26:
Sagol tatlım..Herşey sizler için
Yemek yarışması vardı forumda canım..Şerbetli tatlılar yarışıyordu bende Gül Ttalısıyla yarıştım birinci oldumBak buradan tariflere bakabilirsin..İstedigin tarifin üzerini tıkla yapılışı,fotografları çıkacak http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/606134-serbetli-tatlilar-78.html
EeEEEEEeee..Ben biraz düşüneyim,şimdi memeler bozulacak falan Allah muhafaza
Çok teşekkürlerr
Çok teşekkür ederim canım benimmm
yasakhayal saskin olma, taraf da tutma arkadasim. zaten cocukca olurdu taraf tutman. ama bu kadar hukukumuzdan dolayi ilknur 28 e karsi " arkadasima kötü söz söyleme lütfen" demeni beklerdim. ama demek ki böyleymis.. cok üzüldüm ben.
ben Hamil olayinda bin kere yazdim, keske özelden yazsaydim diye. tamam üzgünüm ama bu kadar hakaretide hak etmedim arkadasim yaa...
hancek cnm sakin ol ne olur ben geçmişe bakamadım ne oldu bilmiyorum ama üzülme ne olur
yaww benim memelerde küçük bende hamiş oalayımda azcık büyüsün die bakıorummm
o zaman keske o yazimi alinti yapsaydinn baska yazi alinti yapinca bende onu acikliyomm.. su an hatirlamiyorum ilknurun ne dediginii ama yalniz senden icin hancekte öyle bi kis degil ne yazmistim tam net hatirlamasamda.tüm yorumlarimdada hep iki tarafinda anladigi yönden bakip ona göre yorumumu yaptim..sen raahtsiz oluyom demissin haklidir dedim hamil ben böyleyim gari yazmak hosuam gidiyo dedi onada sende haklisin kendine glre dedim tek yapilmasi gerekende karsilikli istemiyosaniz konusmayin dedimm...
o zaman keske o yazimi alinti yapsaydinn baska yazi alinti yapinca bende onu acikliyomm.. su an hatirlamiyorum ilknurun ne dediginii ama yalniz senden icin hancekte öyle bi kis degil ne yazmistim tam net hatirlamasamda.tüm yorumlarimdada hep iki tarafinda anladigi yönden bakip ona göre yorumumu yaptim..sen raahtsiz oluyom demissin haklidir dedim hamil ben böyleyim gari yazmak hosuam gidiyo dedi onada sende haklisin kendine glre dedim tek yapilmasi gerekende karsilikli istemiyosaniz konusmayin dedimm...
saol karamelimm bilmiorum sanıırm iimmm :44::44::44::44:
inş. yarın daha ii olcammm
sen nasılsın iyisin umuarımmm
ayy evet yaa yazik kiz cok üzüldü bugün.. yemedigi hakaret kalmadi... cok üzülüyorum bendee...
yaww benim memelerde küçük bende hamiş oalayımda azcık büyüsün die bakıorummm
yaaa yasakhayalcim hancekcim cok üzgün biraz moral bekliyor hayliyle senden tabiii.. biz daha az taniyoruz senden.. ondan iste anlamyiormusun daha...ben bugün ilnur 298 arkadasa anlattim, burada biz birmize kötü konusmuyoruz dedim. insallah anlamistir...
yaaa hastamisin nesinn. sütyen takamiyorum her yerinden acitiyor.. inek gibi dolaniyorum ortada. esime dedimm ben inekleri cok severim dedii:))
Sağlık olsun karamelim yaaa ama yazdığımdan beri duymadığım hakaret kalmadı çok üzüldümmm çok
inşallah cnm hep iyi ol sen
dinlen dikkat et kendine biran önce iğleş insanın sağlığı gibisi yok :26:
çok şükür iyiyim yarın doktora gidicem inşallah geldikten sonra daha iyi olucam
konu konuşma şivesiyle alakalı sanırım doğrumu anladım miamorem :26:
yaaa yasakhayalcim hancekcim cok üzgün biraz moral bekliyor hayliyle senden tabiii.. biz daha az taniyoruz senden.. ondan iste anlamyiormusun daha...ben bugün ilnur 298 arkadasa anlattim, burada biz birmize kötü konusmuyoruz dedim. insallah anlamistir...
Eşin dogru demiş..Erkekler büyük gögüslerden hoşlanırtabi bazıları küçükte sever,saygı duyarım Önemli olan kişinin kendini iyi hissetmesi,eşlerimizin nasıl istedigi degil
Ben çok mutsuzdum mesela,o yaşadıgım sıkıntıyı anlamana imkan yok yani..Bak şimdi çok mutluyum
Neyse konuyu dagıtıyorum özür dilerim arkadaşlar ben kaçiyim
sen konu kapatmalk nedir bilmiyosun galiba ben bu kouuy kapattm deyince sen uzatyosn anlamıyomusun sen ayrıca o bugünkü eleştirdğm byana gelince ben sadece özelden yazmadığı için ukala dedm haa hatasının farkına varmış keşke özelden yazsaydm demiş ok bende o zaman dedklerimi geri alyorm anlaştıkmıı...önemli olan insanların hatasının farkına varmalrıdır... sen hala tutuyosun benimle uğraşoyosn benimle uüğraşma hala arkadaş diyosn son kez diorm sen B-E-N-İ-M A-R-K-A-D-A-Ş-I-M D-E-Ğ-İ-L-S-İ-N ok yeterince anlaşışır olmuştr sanrm...
Sağlık olsun karamelim yaaa ama yazdığımdan beri duymadığım hakaret kalmadı çok üzüldümmm çok
evet öyle dedin noldu ki taraf tutmadın yani ben anladım seni hayalimm artık kusura bakmayın kızlar ama adamına göre muamele derler ya bende hanımına göre muamele yaparım .. bukadar basit gariiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?