Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anladim karamelimm insalalh persembe hanceke basliycaz o zaman yazariz sana iki tane meryem suresi demi

arkadaslar Allahim herkesi eli ayagi tutarken yanina alsin yaslandigimizda insaaallah. kayinpederim az önce kendi oglunu torununu taniyamadi ve aglamaya basladi. cokkk zor cokkk...Rabbim yardim etsin...

tesekkürle melekimmm

yaw aslinda hic bi kis bisey demedi aam iste kendimde aklima geldi birdennnyaw düsüncene hep düzgün türkceyle yazmayi ana bi gün kalamam bu topikte sikintidan catlarim herhaldee

Ya inanamıyorum cidden konuyu alıp nerelere getirmişsiniz,ben birbirimizi tanıdığımızı sanmıştım bu konuda sendende biraz anlayış beklerdim

Evet iki kişi arasında olan olay uzamamıştı aslında,konuya dahil olan üçüncü beşinci şahıslar haricinde ben hamile hakaret edelecek yada hakaret edecek boyutta bişey yazmadım yazmamda burada beni tanıyanlar bilirler beni,yeni değilim burada..Bi yerde haklısın özelden yazmam gerekirdi ama o an aklıma bile gelmedi özeline yazmak..Ama takıldığım konu siz beni ne kadar tanıyorsunuzda benim hakkımda yorum yapabiliyorsunuz ona şaşıyorum...Benden uzak olsun o insanlar derken neyi kastettin onu anlayamadım ne olarak tanıdınki beni iki günde,çok yakın olmak gibi bir isteğimde yok ayrıca ama nasıl tanıdığını bu kadar merak ettim

arkadaslar Allahim herkesi eli ayagi tutarken yanina alsin yaslandigimizda insaaallah. kayinpederim az önce kendi oglunu torununu taniyamadi ve aglamaya basladi. cokkk zor cokkk...Rabbim yardim etsin...

Allahım şifalarını versin miamorem ya cidden o zor bir rahatsızlık cekenden ziyade yanındakinede çok zor Allahım yardımcısı olsun...

bak bunu bende cok merak ettim.. Seni öyle cabuk tanimis ki, uzak ol ondan bulasma sakin... öyle kötü birisin sen Hancekcim.. bizde arkadas sayesinde ögreniyoruz iste...

Allahım şifalarını versin miamorem ya cidden o zor bir rahatsızlık cekenden ziyade yanındakinede çok zor Allahım yardımcısı olsun...

canim saoll, aminnn... resimlerin üzerini yazacagiz artik, isimleri hatirlayamayinca cok üzülüyor... kötülesti iyice hayirlisi....

arkadaım haklısın tam tanımıyoruz birbirimizi tamam madem tanımıyon neden muhattap oluyon benle yazdıklarıma cevap vermezsin okumazsın okurkende sıkılmazsın ben kendimi öyle hitap temek istiyom şikayetçi olabilirsin konuşmamdan ama keşke daha güzel sözlerle anlatsaydın hem senin burda nekadarlık oldugun önemli degil ki sen önemli olan kırıcı olmamak yoksa sen burda 3 .ay 5 ay kalmışşın napalım biz sadece derdimizi anlatıyoz sorunları çözmeye hepberaber uğraşıyoz bende 6 günlük burdayı ama herkes sıcak davranıyo ve anlıyolar beni her dakka böle degilim ki üzülenle üzülüp güleenle gülüyom ..kendimizi kasmaya gerek yok bence ben olduğum gibiyim degişmemde sen bu yazıdan anladığın için böle düz yazıyom yoksa benim garilerim benimdir sen dedin diyede bırakmam hadi hoşcakal gariiiiiiiiiiiiiii

bak bunu bende cok merak ettim.. Seni öyle cabuk tanimis ki, uzak ol ondan bulasma sakin... öyle kötü birisin sen Hancekcim.. bizde arkadas sayesinde ögreniyoruz iste...

Sağlık olsun miamorem,istediklerini düşünebilirler yorumsuzum.Öyle bir lanse edildiki sanki hamille konuşmayı öğretiyormuşum gibi oldu,ama benim orada ve ondan sonrasında yazmak istediğim burada hep dalga olmayacağıydı her konuşmasının arkasında yazdığı gariiiilerine biraz seyrelti vermesiydi bide bana hitap şeklini beğenmedim yaşca büyük olduğum için ama olayı tamamen farklı boyutlarda yorumladılar ona şaşıyorum...

Hancek zaten sana özelden mesaj atmadigi icin üzülüyor. Ayrica bir sorun yk artikkk, lütfen kapatin bu konuyu. Simdi herkes neyden hoslanir neyden hoslanmaz belli... baska konularimiz var onlardan bahsedelim....bir gerginlik gidiyor yaaaaaa

Ya inanamıyorum cidden konuyu alıp nerelere getirmişsiniz,ben birbirimizi tanıdığımızı sanmıştım bu konuda sendende biraz anlayış beklerdim

su an saskinim gercekten ben kimseyi suclamadim isim vermedimm acaba bende konustugum zaman rahatsiz olan kislar varmi dedim bu konudan dolayi akliaa geldi dogal olarakk..cünkü bende bazen kullaniyorum bazende degil siklikla kullanyiorummmm kismede öyle raahtsiz ne oluyorum demedi dedimm ne varki bunda bende simdi bunu anlayamadimm...ben gereken anlayisimi gösterdim yazilarimda görüsümü yazdim taraf tutmadann... rahatsiz olan kislarimiz birbiriyle konusmasin dedim mesaal ben raahtsiz olmuyorum benle konussun dedimm...daha ne demem bekleniyodu onu anlayamadimmmm...

arzummmm iste cankuşumm olsa şöle bıcır bıcır bi bebe fenamı oluu yumuk yumuk elleri minik minik ayacıkllarııı ayyy datlıı bölee yirizzz
inşallahhhh olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…