Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ya sen nediyosun ben kaba değilim olsaydım en başta kabul temezler

oyyy sanmıorumm moree daha tık yokk

yarından itibarennn ovu testlerine başlıcamm inş..

miamoremm göbüşümü doldururuzz bu ayy

Rabbim isteene versin inşallahhh

bende dedim ya alt üstü karıştırmışımmm gözlerim bölee kaldı biara ondann :26::26:

ama ne zaman istersen çek saçımı hak ettim ben

kızlarr benimle bugünden beri bana laf yetiştiren o bayan kimse o ve hancek isimli bayan hariç geri kalanınızdan ÖZÜR DİLERİM... ben bugün çok kızdım beni tanmyosunuz tabi sadece dün akişam melek yasakm ve hamille tanştm ha bide edayla... ama şunu dim burda bi haksızlığa şahit oldum ve yazdım... bazı şeyler özelden yazılabilirdi ama yazılmamış hamille ilgili bende kızdım böle insanları ben ukala olarak adlandırıyorum ve hoşlanmıyorum o bayan nasıl oluyorda bu tür konuşmalardan hoşlanmıyorsa... o yüzden sadec ukala dedim ve başlka bi hakaretim olmadı... yani öel ağzıma geleni yazmadım yani o seviyede bi bayan kesinlikle değilim ben bugün konuyu kapatmaya çalştıkça o benimle uğraşan bayn sürekli açıktı konuyu uzattı ve bu saate kadar uzadı... o yüzden ben tekrar diyorum BEN KONUYU KAPATTIJM... o yüzden tekrar diğer bayanlar o yazdıklarım hariç geri kalan bu yazımı okuyanlardan öçzür dilerim huzurunuzu bozduğum için...

yok hak etmedin... görüyorsun ve sessiz kaliyorsun. terbiyenin ilk sartidir:))) ben yanilmam genelde insanlar konusunda...sen de yastan dolayi ben diyeyim cok insan tanimamdan dolayi:))

bütün günüm bu arkadasa bunu anlatmak ile gecti ama ben yoruldum. hamile kadinim. lütfen kaba saba yazma lütfen rica ediyorum senden.. burasi öyle kötü bir topik degil arkadasim yaaa....iyi insanlar var burada....

ben kötü birimiyim nediyosun kaba konuştugum yok benim kimseye .......bende cok iyiiymdir tartışmaktan beni tanıyamadın kusura bakma hamilesin ama hep kırıcı konuşuyosun

yaww tıpp dedikkkkk

tamamm kapandı gittiii ppffff olduu uçtu konu değiştiii

ben kötü birimiyim nediyosun kaba konuştugum yok benim kimseye .......bende cok iyiiymdir tartışmaktan beni tanıyamadın kusura bakma hamilesin ama hep kırıcı konuşuyosun

ay sonu gelsede şu sonuçlarım çıksa beaaa

yok yok yasağım bazen yanlışlıklar iyi olur
kimse başkasının istediği gibi yazmak zorunda değil burda zorunlu olan tek şey saygı...

karamelim su an böyle:111::111::111::111::111::111::111ldum kim kime ne dedi alintilarda karisti zatennbekliyom ne zaman kapanacak diyeeekapansin yosam iyice uzayacak kapansin artikkkk

Son düzenleme:
karamelim su an böyle:111::111::111::111::111::111::111ldum kim kime ne dedi alintilarda karisti zatennbekliyom ne zaman kapanacak diyeeekapansin yosam iyice uzayacak olmasin kapansin artikkkk

ballı su içyommm ii gelyo sanırmm gribeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…