- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.181
ay sonu gelsede şu sonuçlarım çıksa beaaa
kızlarr benimle bugünden beri bana laf yetiştiren o bayan kimse o ve hancek isimli bayan hariç geri kalanınızdan ÖZÜR DİLERİM... ben bugün çok kızdım beni tanmyosunuz tabi sadece dün akişam melek yasakm ve hamille tanştm ha bide edayla... ama şunu dim burda bi haksızlığa şahit oldum ve yazdım... bazı şeyler özelden yazılabilirdi ama yazılmamış hamille ilgili bende kızdım böle insanları ben ukala olarak adlandırıyorum ve hoşlanmıyorum o bayan nasıl oluyorda bu tür konuşmalardan hoşlanmıyorsa... o yüzden sadec ukala dedim ve başlka bi hakaretim olmadı... yani öel ağzıma geleni yazmadım yani o seviyede bi bayan kesinlikle değilim ben bugün konuyu kapatmaya çalştıkça o benimle uğraşan bayn sürekli açıktı konuyu uzattı ve bu saate kadar uzadı... o yüzden ben tekrar diyorum BEN KONUYU KAPATTIJM... o yüzden tekrar diğer bayanlar o yazdıklarım hariç geri kalan bu yazımı okuyanlardan öçzür dilerim huzurunuzu bozduğum için...
insalah hayirli sonucc ciksinn
ilhanazz mrb bu arada tanışamadk seninleyahu ben bu konuyu kapatalı çok olduda kapanmıyo napm ama yazdımm valla kapattım ger.çekten ciddennnnn
sen bişi demedin ki canım boşver artık kafam şiiti şimdide cok kaba bonuşuyosun diyolar bana hanımına göre muamele dedigim için ben seni anladım saol arkadaşım gariilerim bitmez benim kapattım konuyu...
ballı su içyommm ii gelyo sanırmm gribeee
yok moree tanışmadınnnn
ben buranın demirbaşıyımmm
lakin buara gripten dolayıı kapsama alanı dışında kaldımm azcık
nese burnum akmıoo sanırım iyilieşiorummm yuuppiiii :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119:
ay sonu gelsede şu sonuçlarım çıksa beaaa
karamelim su an böyle:111::111::111::111::111::111::111ldum kim kime ne dedi alintilarda karisti zatenn bekliyom ne zaman kapanacak diyeee kapansin yosam iyice uzayacak kapansin artikkkk
insalah hayirli sonucc ciksinn
more sen grip asisi olmuyonmuucok faydasi var ben eskiden cok gribe yakalniyodum 5 yildir asi oluyorumm kolay yakalanmiyorum artik gribee
hayırlısıyla inşallah sonuçların seni mutlu edecek ee dolayısıyla bizide
hayalim ben bu başlığı bulmadan önce nerdeyse bütün hamiş başlıklarını gezdim sonra buraya takıldım kaldım tek nedeni burda konunun sadece bebiş olması herkesin derdi aynıciddi ciddi hamile haberlerini duydukça öyle sevindimki önce dua listenize katıldım sonra geçicide olsa hamiş listenize hepsi küçük gibi görünen ama beni çokkk mutlu eden şeyler ve ben buranın böyle kalmasını istiyorum
yok moree tanışmadınnnn
ben buranın demirbaşıyımmm
lakin buara gripten dolayıı kapsama alanı dışında kaldımm azcık
nese burnum akmıoo sanırım iyilieşiorummm yuuppiiii :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119:
aslinda sadece bebek degill herseyimizi paylasiyoz karamelimminsalalhta böyle kalirrrr
yok moreee benim alerjim vaa herşeeyeee
çok hasasımm çokkk
hayırlısıyla inşallah sonuçların seni mutlu edecek ee dolayısıyla bizide
hayalim ben bu başlığı bulmadan önce nerdeyse bütün hamiş başlıklarını gezdim sonra buraya takıldım kaldım tek nedeni burda konunun sadece bebiş olması herkesin derdi aynıciddi ciddi hamile haberlerini duydukça öyle sevindimki önce dua listenize katıldım sonra geçicide olsa hamiş listenize hepsi küçük gibi görünen ama beni çokkk mutlu eden şeyler ve ben buranın böyle kalmasını istiyorum
karamael gel öpüvercem seniiii
aynen bende iyi ki gelmişim çok sevdim topiği ve bırakmam gariiiiiiiiii
hey allam yaaa
hadi öp garisi bol hamil
aslinda sadece bebek degill herseyimizi paylasiyoz karamelimminsalalhta böyle kalirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?