Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sen bişi demedin ki canım boşver artık kafam şiiti şimdide cok kaba bonuşuyosun diyolar bana hanımına göre muamele dedigim için ben seni anladım saol arkadaşım gariilerim bitmez benim kapattım konuyu...

ilhanazz mrb bu arada tanışamadk seninle yahu ben bu konuyu kapatalı çok olduda kapanmıyo napm ama yazdımm valla kapattım ger.çekten ciddennnnn

yok moree tanışmadınnnn

ben buranın demirbaşıyımmm

lakin buara gripten dolayıı kapsama alanı dışında kaldımm azcık

nese burnum akmıoo sanırım iyilieşiorummm yuuppiiii :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119:

sen bişi demedin ki canım boşver artık kafam şiiti şimdide cok kaba bonuşuyosun diyolar bana hanımına göre muamele dedigim için ben seni anladım saol arkadaşım gariilerim bitmez benim kapattım konuyu...

ayy saat kaç olmuş yaa yazarken çok çabuk geçti valla vakit

ay sonu gelsede şu sonuçlarım çıksa beaaa

hayırlısıyla inşallah sonuçların seni mutlu edecek ee dolayısıyla bizide

karamelim su an böyle:111::111::111::111::111::111::111ldum kim kime ne dedi alintilarda karisti zatennbekliyom ne zaman kapanacak diyeeekapansin yosam iyice uzayacak kapansin artikkkk

hayalim ben bu başlığı bulmadan önce nerdeyse bütün hamiş başlıklarını gezdim sonra buraya takıldım kaldım tek nedeni burda konunun sadece bebiş olması herkesin derdi aynı ciddi ciddi hamile haberlerini duydukça öyle sevindimki önce dua listenize katıldım sonra geçicide olsa hamiş listenize hepsi küçük gibi görünen ama beni çokkk mutlu eden şeyler ve ben buranın böyle kalmasını istiyorum

more sen grip asisi olmuyonmuu cok faydasi var ben eskiden cok gribe yakalniyodum 5 yildir asi oluyorumm kolay yakalanmiyorum artik gribee

yok moreee benim alerjim vaa herşeeyeee

çok hasasımm çokkk

aslinda sadece bebek degill herseyimizi paylasiyoz karamelimminsalalhta böyle kalirrrr

oh ohh allah şifanı versn... bu arada nanae limon kaynat ve sonra bal koy ve buharını içine çek terle yat hiç kalkma hiiiçç birşeyin kalmıyoo

aynen bende iyi ki gelmişim çok sevdim topiği ve bırakmam gariiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…