Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oh ohh allah şifanı versn... bu arada nanae limon kaynat ve sonra bal koy ve buharını içine çek terle yat hiç kalkma hiiiçç birşeyin kalmıyoo

kız bukadar şey yapamana kadar telef oluurm bennn

yatamam benn yatarken bile elim ayağım durmuo çok aktifimdirrr

ama ballı herşeyi içiorumm araştırdım bal da gereken bütün vitaminler vamışş

sanırm o ii geldii banaa

igne iste alerjini yok edecekama inslah cikmazda pihtilasma cikarsa 9 ay igne olacan mecburen

yaww artık ne çıkarsa kabulumm yasakım belirsizlikle kalcama

napayınnn artıkk Allah verir bi şifasını

amaninnnnnnn benim bebeis 10 haftalik olmusssss. tr de saat 12 yi gecti tabii degisti.... ahahaah daha dün 4 gr di iki saatte 6 gr olmus:)))) Rabbim dileyen herkese tez zamanda versin insalllahhhh....

dikkat et kendine nasımmmmmmaman haaaa aktif nasın benimmmmmm

evet bal çok faydalı o zamnnn içtğn her sıvının önce buharını içine çek sonra içç hadi geçmiş olsuunnnnn

amaninnnnnnn benim bebeis 10 haftalik olmusssss. tr de saat 12 yi gecti tabii degisti.... ahahaah daha dün 4 gr di iki saatte 6 gr olmus:)))) Rabbim dileyen herkese tez zamanda versin insalllahhhh....

aminnnnn cankuşumm

kontrolümüz nezamannnn yarın mı öbür gün müü

herşey paylaşılmaz hayalim acılar paylaştıkça azalır derler ya işte ben ona inanmayanlardanım
ama sevinç varya o paylaştıkça dağ olur gökyüzü olur...

bende cok acimi paylasmayi sevmem karamelimmm ama paylasanda olursa dinleriz konusuruzzzcogu derdini paylasarak rahatlar bazisida yalniz kalarakk rahatlar

maşallahhhhhh
rabbim nazarlardan korusun inşallah sizi sağlıcakla kucağına aldığınıda duyucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…