- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.401
Derse cikiyom grsz bi merhaba diyim dedim
günaydin kizlar,
ben bir kac gündür giremiyordum, maalesef annannemi kayip ettik
Kime dua ediliyor suan? ben iki hafta boyunca okuyamicam, suan isteyim, aksamda iki eve birden bakiyorum...annem TRde suan, kardeslerim babama ben bakiyorum...
mersah22 neden kavga ettin canim?
Selam arkadaşlar, ben de uzun zamandır bebeğini, mis kokulusunu bekleyen anne aday adayıyım, İnşallah ben de bu topikte hamilelik haberi verebilirim , çok istiyorum çok !!!!
gız test yapmama gerek kalmadı kırmızılar geldi gariiiiiiiii ...offffffff sen nasılsın gariiiiiiiiiiii
Buradayım canım,burada...Yarışmada birinci olmuşum heyyoooo...Beni tebrik edin kızlar
günaydin kizlar,
Kime dua ediliyor suan? ben iki hafta boyunca okuyamicam, suan isteyim, aksamda iki eve birden bakiyorum...annem TRde suan, kardeslerim babama ben bakiyorum...
Gunaydin tatli hatunlar
Guzel birgun ama ben kocisle kavga ettim.
güzel ve iyi dileklerle günaydın herkese...
günaydin kizlar,
günaydın bugün güzel haberler almak dileğiyle
günaydın kızlar
güzel ve iyi dileklerle günaydın herkese...
Gunaydintopigi yine ben actim hayirli ugurlu guzel bi gu olur insallah
amin canımmmm benim bu ay umutlarım suya düştü..Âmin inş canımm.rabbim isteyen herkese versin.başta bu topiktekilere
Canım ailenin ve senin başınız sağolsun Mekanı cennet olsun
Canım başın sağ olsun.. Allah kalanlara sabır ve metanet versinn...
hepinize günaydın kızçelerimmmmm
amin canımmmm benim bu ay umutlarım suya düştü..bakalım artık diğer aya kaldı ..
günaydın canımgünaydın meleğimmm
inşallah canım acaba batı gelen var mı ki? hiç dikkat etmedim listeye. =))
günaydın mersahımm........
geldim kaçıyorum diyorsun.. görüşürüz nazımmm
mersahım canım hayırdır neden kavga ettinizGunaydin tatli hatunlar
Guzel birgun ama ben kocisle kavga ettim.
sanada günaydın tatlımgüzel ve iyi dileklerle günaydın herkese...
başınız sağolsun canım allah sabır versingünaydin kizlar,
günaydın canım
mersahım canım hayırdır neden kavga ettiniz
sanada günaydın tatlım
başınız sağolsun canım allah sabır versin
günaydin kizlar,
listeyi aslında ana sayfaya ekleseniz ama bunu sadece konuyu açan yapabilir
ii gecelerrr canlarımm bende yatarrr
zaten 10 dakka engeli varrrr sinir oldummm daha fazla üzlmeden ben gidiyimm
sadece küçk bir not biz buraya 4 kişi geldikk ve ben hepsini yanımda isitorummm
kardeşler arasında küslük dargınlık olmaz olsada uzatılmazz
haklı haksız aranmaz kardeştir affeder barışır
bizde böle olmalıyzzz
Allah rahatlık versinn
hepinizi çok seviorummmmm
kızlar günaydın hepinizeee
ne var ne yok, nasılsınız görüşmeyeli?
öncelikle aramıza hoşgeldin canım
bizim topikte bir bat listesi yok, topik ilk açıldığında da bat listesi yapmama kararı almıştık kızlarla... bu benim 10 ay boyunca başka topiklerde bat listelerinde aydan aya kaymam ve sinir stres olmam sonucu aldığım bir karar ayı önemsemiyoruz bat listesi de yapmıyoruz dedik; sonucunda bu topik çıktı
tez vakitte güzel haberlerini alalım inşallah
hoşgeldin konu sahibi olarak hamilesinhatta sanırım teyzemle birsiniz oda 8 haftalık olmuştur
biz iyiyiz sen nasılsın nazıl gidiyor
Saol canimiyi dersler canım kolay gelsin sana...
Basin saolsun canim rabbim sabir versin. derdetme sen duayi fln.günaydin kizlar,
Canim ya saolhoşgeldn canım aramıza.. inşallah hayırlı haberi en kısa zamanda verirsin
hamilim hoşgeldin üzülme tatlım önümüzde ki aya inşallah... hepimiz sabrediyoruzz
çok sevindim arzum.. çok güzeldi zaten gerçekten hakettin.
canım günaydın başınız sağolsun... zeynepe başlamıştık bende bugün okuyacağım dün işim vardı okuyamadım... naza ya da hayale mesaj at canım istersen...
kıyamam olur öyle arada tatlı atışmalar...
günaydın canımmmm
Gunaydin canim saglikli sihatli gelsin bebislerimizCanım başın sağ olsun.. Allah kalanlara sabır ve metanet versinn...
hepinize günaydın kızçelerimmmmm
amin canımmmm benim bu ay umutlarım suya düştü..bakalım artık diğer aya kaldı ..
Gunaydin canim. yaw cok uzun hikaye ama kendi sorunlarimiz bile diil sebepgünaydın canım
mersahım canım hayırdır neden kavga ettiniz
sanada günaydın tatlım
başınız sağolsun canım allah sbır versin
kızlar günaydın hepinizeee
ne var ne yok, nasılsınız görüşmeyeli?
düşünülen mantıklı ama aslında hepimizin takibi amaçlı böyle liste de güzel olurdu şimdi bu ay kimler ne bekliyor bilirdik
kendi adıma bu aslında çok önemli değil ben kendim bile günümü bilmiyorum
amin inşallah hepimize
çok sağ ol canım, bir kaç gündür iş yoğunluğu sağlık sorunları falan derken giremedim topiğe. aramıza katıldığına sevindim...
bu konuyu açtığımda hamile değildim, sinirli, hırslı, karamsar, mutlu, ümitli vs... tüm duygularla delicesine bebek sahibi olmak için uğraşan biriydim... şükür rabbime şimdi bir mucize emanet bana inşallah sağlık ve sıhatle kucağıma almak da nasip olur...
ve bol bol dua ediyorum buradaki kızlar için...
bulantı ve kusma evresindeyim zorlu geçiyor ama buna da şükür diyorum...hamileliğin öncesi de sonrası da aslında çok kıymetli, bebek için uğraşırken insan panik telaş içinde o günlerin pek hakkını veremiyor malesef bunu fark ettim.
öyle iste. 28 ocak ta regl olmustum. 20 subatta kahverengi leke oldu. bende aha dedim erkenden regl oldum. 21 inde bir daha gelmedi leke, sabah saat 7 lönk actim gözlerimi...bu yerlesme kanamasi olmasin, birde elimde 7 tane falan idrar testi var, almanyada cok pahali valizden birini aldim testi yaptim dislerimi fircalamaya basladim. 3 dk fircalamis olsam, yani 3 dk sonra silik cift cizgi vardi. saat 8 olmasini bekledim doktor arkadaslarim var aradim onlari gel test yapalim dediler. öyle iste...icime dogdu yanii yada abdal olayi:))
bende cok duydum bi hafta kala ögreneni erken yumurtlamasi olanlarda oluyoo
arkadaslar Allahim herkesi eli ayagi tutarken yanina alsin yaslandigimizda insaaallah. kayinpederim az önce kendi oglunu torununu taniyamadi ve aglamaya basladi. cokkk zor cokkk...Rabbim yardim etsin...
Buradayım canım,burada...Yarışmada birinci olmuşum heyyoooo...Beni tebrik edin kızlar
evet bende öle diorummm canımm yoksa görmem yazık fazla okunur eksik kalırr
Allah korurun bu vebale girmemm
kızlarr benimle bugünden beri bana laf yetiştiren o bayan kimse o ve hancek isimli bayan hariç geri kalanınızdan ÖZÜR DİLERİM... ben bugün çok kızdım beni tanmyosunuz tabi sadece dün akişam melek yasakm ve hamille tanştm ha bide edayla... ama şunu dim burda bi haksızlığa şahit oldum ve yazdım... bazı şeyler özelden yazılabilirdi ama yazılmamış hamille ilgili bende kızdım böle insanları ben ukala olarak adlandırıyorum ve hoşlanmıyorum o bayan nasıl oluyorda bu tür konuşmalardan hoşlanmıyorsa... o yüzden sadec ukala dedim ve başlka bi hakaretim olmadı... yani öel ağzıma geleni yazmadım yani o seviyede bi bayan kesinlikle değilim ben bugün konuyu kapatmaya çalştıkça o benimle uğraşan bayn sürekli açıktı konuyu uzattı ve bu saate kadar uzadı... o yüzden ben tekrar diyorum BEN KONUYU KAPATTIJM... o yüzden tekrar diğer bayanlar o yazdıklarım hariç geri kalan bu yazımı okuyanlardan öçzür dilerim huzurunuzu bozduğum için...
kızlar çok özür dileyerek araya girip bişey sormak istiyorum. Cehaletimi mazur görünYumurtlama dönemine denk gelmeden hamile kalma olasılığım ne kadardır? Baş dönmesi bulantı kusma gibi belirtiler var bende acaba üşüttümmü hamile olabilirmiyim karar veremiyorum? Regli dönemim şu sıralar bikaç gün geçti sadece ama mevsim değişikliğinden de olabilir... Kafam çok karışık hamilelik testleri şimdi yapsam sağlıklı sonuç verirmi??
Saol canim
Basin saolsun canim rabbim sabir versin. derdetme sen duayi fln.
Canim ya saol
Gunaydin canim saglikli sihatli gelsin bebislerimiz
Gunaydin canim. yaw cok uzun hikaye ama kendi sorunlarimiz bile diil sebep
Selam pazartesim nasilsin tatlim
ne kadar süredir bu topikte vakit geçiriyorsun bilmiyorum ama biraz buralarda takıl aslında bat takip etmemenin ve ettirmemenin ne kadar güzel, rahat ve sağlıklı olduğunu göreceksin... herkes sadece kendi batını takip ediyor merak ettiği biri olursa sorabiliyor tabiki...
sende tez vakitte bir ovü test alarak yumurtlama günleri takibine başlamalısın amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?