Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

günaydin kizlar,

ben bir kac gündür giremiyordum, maalesef annannemi kayip ettik
Kime dua ediliyor suan? ben iki hafta boyunca okuyamicam, suan isteyim, aksamda iki eve birden bakiyorum...annem TRde suan, kardeslerim babama ben bakiyorum...

mersah22 neden kavga ettin canim?

Canım ailenin ve senin başınız sağolsun Mekanı cennet olsun

Selam arkadaşlar, ben de uzun zamandır bebeğini, mis kokulusunu bekleyen anne aday adayıyım, İnşallah ben de bu topikte hamilelik haberi verebilirim , çok istiyorum çok !!!!

hoşgeldn canım aramıza.. inşallah hayırlı haberi en kısa zamanda verirsin

gız test yapmama gerek kalmadı kırmızılar geldi gariiiiiiiii ...offffffff sen nasılsın gariiiiiiiiiiii

hamilim hoşgeldin üzülme tatlım önümüzde ki aya inşallah... hepimiz sabrediyoruzz

Buradayım canım,burada...Yarışmada birinci olmuşum heyyoooo... Beni tebrik edin kızlar

çok sevindim arzum.. çok güzeldi zaten gerçekten hakettin.

canım günaydın başınız sağolsun... zeynepe başlamıştık bende bugün okuyacağım dün işim vardı okuyamadım... naza ya da hayale mesaj at canım istersen...

Gunaydin tatli hatunlar
Guzel birgun ama ben kocisle kavga ettim.

kıyamam olur öyle arada tatlı atışmalar...

güzel ve iyi dileklerle günaydın herkese...

günaydın canımmmm

Canım başın sağ olsun.. Allah kalanlara sabır ve metanet versinn...

günaydın bugün güzel haberler almak dileğiyle

günaydın kızlar

Gunaydin topigi yine ben actim hayirli ugurlu guzel bi gu olur insallah

hepinize günaydın kızçelerimmmmm

Âmin inş canımm.rabbim isteyen herkese versin.başta bu topiktekilere
amin canımmmm benim bu ay umutlarım suya düştü.. bakalım artık diğer aya kaldı ..

Canım ailenin ve senin başınız sağolsun Mekanı cennet olsun

canım günaydın başınız sağolsun... zeynepe başlamıştık bende bugün okuyacağım dün işim vardı okuyamadım... naza ya da hayale mesaj at canım istersen...

Canım başın sağ olsun.. Allah kalanlara sabır ve metanet versinn...

hepinize günaydın kızçelerimmmmm

amin canımmmm benim bu ay umutlarım suya düştü.. bakalım artık diğer aya kaldı ..

Tsk ederim arkadaslar....Amin insallah mekani cennet olur....

günaydın meleğimmm

inşallah canım acaba batı gelen var mı ki? hiç dikkat etmedim listeye. =))

günaydın mersahımm........

geldim kaçıyorum diyorsun.. görüşürüz nazımmm
günaydın canım
Gunaydin tatli hatunlar
Guzel birgun ama ben kocisle kavga ettim.
mersahım canım hayırdır neden kavga ettiniz
sanada günaydın tatlım
başınız sağolsun canım allah sabır versin

günaydın canım

sanada günaydın tatlım

başınız sağolsun canım allah sabır versin

Tsk ederim canim...amin insallah sabirimizida verir allahim, elden gelen birsey yok...allahtan geliyoruz gideceyimiz yerde yine allahimin yani...

Başınız sağolsun canım, Allah mekanını cennet etsin...

listeyi aslında ana sayfaya ekleseniz ama bunu sadece konuyu açan yapabilir

öncelikle aramıza hoşgeldin canım
bizim topikte bir bat listesi yok, topik ilk açıldığında da bat listesi yapmama kararı almıştık kızlarla... bu benim 10 ay boyunca başka topiklerde bat listelerinde aydan aya kaymam ve sinir stres olmam sonucu aldığım bir karar ayı önemsemiyoruz bat listesi de yapmıyoruz dedik; sonucunda bu topik çıktı

tez vakitte güzel haberlerini alalım inşallah

hayırdır ne oldu? kimse küsmesin, darılmasın....

düşünülen mantıklı ama aslında hepimizin takibi amaçlı böyle liste de güzel olurdu şimdi bu ay kimler ne bekliyor bilirdik
kendi adıma bu aslında çok önemli değil ben kendim bile günümü bilmiyorum

amin inşallah hepimize

hoşgeldin konu sahibi olarak hamilesin hatta sanırım teyzemle birsiniz oda 8 haftalık olmuştur
biz iyiyiz sen nasılsın nazıl gidiyor

çok sağ ol canım, bir kaç gündür iş yoğunluğu sağlık sorunları falan derken giremedim topiğe. aramıza katıldığına sevindim...
bu konuyu açtığımda hamile değildim, sinirli, hırslı, karamsar, mutlu, ümitli vs... tüm duygularla delicesine bebek sahibi olmak için uğraşan biriydim... şükür rabbime şimdi bir mucize emanet bana inşallah sağlık ve sıhatle kucağıma almak da nasip olur...
ve bol bol dua ediyorum buradaki kızlar için...
bulantı ve kusma evresindeyim zorlu geçiyor ama buna da şükür diyorum...hamileliğin öncesi de sonrası da aslında çok kıymetli, bebek için uğraşırken insan panik telaş içinde o günlerin pek hakkını veremiyor malesef bunu fark ettim.

iyi dersler canım kolay gelsin sana...
Saol canim
Basin saolsun canim rabbim sabir versin. derdetme sen duayi fln.
Canim ya saol
Gunaydin canim saglikli sihatli gelsin bebislerimiz
günaydın canım

sanada günaydın tatlım

başınız sağolsun canım allah sbır versin
Gunaydin canim. yaw cok uzun hikaye ama kendi sorunlarimiz bile diil sebep
kızlar günaydın hepinizeee

ne var ne yok, nasılsınız görüşmeyeli?

Selam pazartesim nasilsin tatlim

ne kadar süredir bu topikte vakit geçiriyorsun bilmiyorum ama biraz buralarda takıl aslında bat takip etmemenin ve ettirmemenin ne kadar güzel, rahat ve sağlıklı olduğunu göreceksin... herkes sadece kendi batını takip ediyor merak ettiği biri olursa sorabiliyor tabiki...
sende tez vakitte bir ovü test alarak yumurtlama günleri takibine başlamalısın amaaaa

şuanda benim durumumdasın işte bizde 2 aydır bekliyoruz.. bakalım bu ay gelirse bebek bizi çok mutlu edecek
o gelene kadar kitaplar okuyorum bilgilerimi daha fazlalaştırıyorum..

4 ay sürer diye biliyorum bulanntı kusma inşallah sende degeçer hemen rahat edersin

waowww daha henüz yerleşmeye başlamış ve testin de çok duyarlıymış demekki .. çok güzel ya maşallah darısı bizlere olsun

bende cok duydum bi hafta kala ögreneni erken yumurtlamasi olanlarda oluyoo

yaww neka güzel erkenden bilebilmek

arkadaslar Allahim herkesi eli ayagi tutarken yanina alsin yaslandigimizda insaaallah. kayinpederim az önce kendi oglunu torununu taniyamadi ve aglamaya basladi. cokkk zor cokkk...Rabbim yardim etsin...

çok zor sadece bu değil, belirli bir yaştan sonra herşey çok zor, bazen herhangi bir işini görürken bile destek alman gerekebilio, kimseye muhtaçlık vermesin çok zor ( Allah şifa versin inşallah cnm ....

Buradayım canım,burada...Yarışmada birinci olmuşum heyyoooo... Beni tebrik edin kızlar

tebrikler canımm bu konuda baya bi gerilmiştim umarım başkaca mevzu olmamıştır sonunda tekrar ????

evet bende öle diorummm canımm yoksa görmem yazık fazla okunur eksik kalırr
Allah korurun bu vebale girmemm

İlhanazım, haklısın hepimz bu konuya elimizden geldiğince özenmeliyiz ve kısa zamanda okumaya çalışmalıyız, okuyandan da okumayandan da Allah razı olsun .. okuyanlar da mutlaka mesajla bilgi geçmeli ki emekleri kaynamasın yoğunlukta .. kimsenin kimseye okuyamadı diye gönül koyacağını da sanmıyorum bu topikte.. ama listemizde olan kızçelerimizin süre bitimine kadar olumlu olumsuz dönüş yapmalarında fayda var tabiki, dua sahibi arkadaşımız kalan surelerini sayabilmesi açısından önemli .. herkesin ağzına sağlık, Allahım kabul etsin, listemiz tez zamanda tamamlansın, inşallah hayırlara vesile olsun

size sadece birkaç şey söylemek istiyorum.. öncelikle kimsenin kimseye laf yetiştirdiği yok burada, siz kime yorum yapıyorsanız onlar da size yorum yapıyor, sizinle uğraştğnı iddia ettiğiniz bayan da, sizin kendisine söylediklerinize karşın fikirlerini beyan etti sadece ..
hanceke hoşlanmadığı şeyleri, yahut fikirlerini ilgili kişiye özelden iletmesinin daha doğru olacağını belirtmenize rağmen, siz neden kendisine, yorumundan rahatsız olduğunuzu özelden iletmediniz de, topikte bangır bangır yazıp üstüne bir de ukala diye itham edebildiniz? ortada bir çelişki var anlayamadım ..
kimin hangi seviyede olduğu, yapısı ve düşünce tarzı, burada yaptığı yorumlardan ve paylaşımlardan ortaya çıkar zaten ... kimsenin "vayy ben şöyle iyi biriyim, öteki böyle kötü biri" demesi bişey ifade etmez .. biz zaman içindeki yazışmalardan birbirimiz hakkında az çok fikir sahibi olduk .. herkes de birbirine saygı göstererek bir paylaşım içine girdi .. yeri geldi önemli konular yeri geldi günlük muhabbetler yapıldı .. öyle de devam edecek bundan sonra .. herkes istediği kişilerde muhattap olur ya da olmaz kendine kalmıştır ...
herkesin, eleştiri getirdiği şeyleri kendilerinin yapmamaya özen göstermesini ve birbirlerine biraz daha saygılı olmasını rica ediyorum.. nihayetinde sanal ortam kimse kimseyi çok iyi tanıyamaz, ama saygı birinci öncelik ve zorunluluktur lütfen unutulmasın..

adetiniz geçtiyse zaten testte belli olur, ne olacağı belli olmaz kısmet bu işler belki de kalmışsınızdır, bi test yapmakta fayda var ...

günaydın mersahımmm
ben iyiyim nolsun aynı herşey, bulantı kusma evresi.. 8 nisanda randevum var heyecan yapıyorum çok inşallah herşey yolundadır.insan hareket falan hissetse varlığından ve sağlıklı olduğundan biraz emin olur da böyle Allaha emanet hep bir merak içinde oluyor insan...
sen nasılsın kuzum? ne diye kavga ettin kocacığınlaa?

çok uzun zamandır takılmıyorum.
kendi yumurtlama günümü takip ediyrum canım o kadar da değil
hatta şuanda yumurtlama günümdeyim ayın 4 üne kadar

inşallah kızçeler hiç beklemez hemen annelie ilk adımı atarlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…