- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.441
[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]Dua Sahipleri[/td]
[td]41 Meryem[/td]
[td]Sonuc[/td][td] Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]
[td]2[/td]
[td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]
[td]2[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]2 [/td] [td] [/td][td] okundu[/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]
[td]2 [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td]
[td] okundu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]
[td]9 [/td]
[td] [/td]
[td] okunuyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak....[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]
[td]2 [/td]
[td] okudu[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ababy [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Karamel [/td]
[td]*** [/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]
[td]***[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]
[td]*** [/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ayynuuurr [/td]
[td]2 [/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hilaaal [/td]
[td]*** [/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr][tr]
[td] hamil [/td]
[td]2 [/td] [td] [/td][td] [/td]
[/tr][tr]
[td] Nuarin [/td]
[td]*** [/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]
[td]***[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]
[td]*** [/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]
[td]41 [/td]
[td][/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]
canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....
benim anladığım dildenn
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
Allah kabul etsin inşallahhh
waowww daha henüz yerleşmeye başlamış ve testin de çok duyarlıymış demekki .. çok güzel ya maşallah darısı bizlere olsun
yaww neka güzel erkenden bilebilmek
çok zorsadece bu değil, belirli bir yaştan sonra herşey çok zor, bazen herhangi bir işini görürken bile destek alman gerekebilio, kimseye muhtaçlık vermesin çok zor ( Allah şifa versin inşallah cnm ....
tebrikler canımmbu konuda baya bi gerilmiştim umarım başkaca mevzu olmamıştır sonunda tekrar ????
İlhanazım, haklısın hepimz bu konuya elimizden geldiğince özenmeliyiz ve kısa zamanda okumaya çalışmalıyız, okuyandan da okumayandan da Allah razı olsun .. okuyanlar da mutlaka mesajla bilgi geçmeli ki emekleri kaynamasın yoğunlukta .. kimsenin kimseye okuyamadı diye gönül koyacağını da sanmıyorum bu topikte.. ama listemizde olan kızçelerimizin süre bitimine kadar olumlu olumsuz dönüş yapmalarında fayda var tabiki, dua sahibi arkadaşımız kalan surelerini sayabilmesi açısından önemli .. herkesin ağzına sağlık, Allahım kabul etsin, listemiz tez zamanda tamamlansın, inşallah hayırlara vesile olsun
size sadece birkaç şey söylemek istiyorum.. öncelikle kimsenin kimseye laf yetiştirdiği yok burada, siz kime yorum yapıyorsanız onlar da size yorum yapıyor, sizinle uğraştğnı iddia ettiğiniz bayan da, sizin kendisine söylediklerinize karşın fikirlerini beyan etti sadece ..
hanceke hoşlanmadığı şeyleri, yahut fikirlerini ilgili kişiye özelden iletmesinin daha doğru olacağını belirtmenize rağmen, siz neden kendisine, yorumundan rahatsız olduğunuzu özelden iletmediniz de, topikte bangır bangır yazıp üstüne bir de ukala diye itham edebildiniz? ortada bir çelişki var anlayamadım ..
kimin hangi seviyede olduğu, yapısı ve düşünce tarzı, burada yaptığı yorumlardan ve paylaşımlardan ortaya çıkar zaten ... kimsenin "vayy ben şöyle iyi biriyim, öteki böyle kötü biri" demesi bişey ifade etmez .. biz zaman içindeki yazışmalardan birbirimiz hakkında az çok fikir sahibi olduk .. herkes de birbirine saygı göstererek bir paylaşım içine girdi .. yeri geldi önemli konular yeri geldi günlük muhabbetler yapıldı .. öyle de devam edecek bundan sonra .. herkes istediği kişilerde muhattap olur ya da olmaz kendine kalmıştır ...
herkesin, eleştiri getirdiği şeyleri kendilerinin yapmamaya özen göstermesini ve birbirlerine biraz daha saygılı olmasını rica ediyorum.. nihayetinde sanal ortam kimse kimseyi çok iyi tanıyamaz, ama saygı birinci öncelik ve zorunluluktur lütfen unutulmasın..
.
adetiniz geçtiyse zaten testte belli olur, ne olacağı belli olmaz kısmet bu işler belki de kalmışsınızdır, bi test yapmakta fayda var ...
okudum cnm allah tum olmuslerimizin mekanini cennet eylesin
okudum canım allah kabul etsinn..
canimmmmm basin sag olsun, geride kalanra iyi ömür versinRabbim. cok üzüldüm kuzummmm... derdine care olamayiz ama yapabilecegimiz bisey varsa söyle lütfen....
kiscem basiniz sagoldun:26: anne anneninnn mekani cennet olsunnn insallahhhhh
rabbim yakinlarina sabir versinnn,,
wayyyyy tarz yazmissin:))) oku oku bitmedi.... kuzucum o testi tr den aldim. tanesi 4 lira idi hatta sordum daha iyisi yok mu diye... kizda hepsi ayni isi görüyor merak etme dedi. eger silik cikarsa bir damla kan ile idrarini karistir öyle yap testi yüzde yüz kesin cikar dedi....kayinperderim icin yazdiklarinda dogru kuzum ne denir ki bu yastan sonra.. yasi 78 maasallah. eli ayagi tutuyor hic bir fiziksel sorunu yok cok sükür.
kiz miamore...sen netten alsana idrar teslerini cok ucuza var...TR den niye aldin, bak ebaye gir ordan ben 25 tane hamilelik testi ve 50 tane ovulation testini 11,88 Euro ya aldim...haberin olsun...yani TRden getirmene degmez
wayyyyy tarz yazmissin:))) oku oku bitmedi.... kuzucum o testi tr den aldim. tanesi 4 lira idi hatta sordum daha iyisi yok mu diye... kizda hepsi ayni isi görüyor merak etme dedi. eger silik cikarsa bir damla kan ile idrarini karistir öyle yap testi yüzde yüz kesin cikar dedi....kayinperderim icin yazdiklarinda dogru kuzum ne denir ki bu yastan sonra.. yasi 78 maasallah. eli ayagi tutuyor hic bir fiziksel sorunu yok cok sükür.
yazdım kızçem :)) yaa o kan damlatma olayını denicem bende ilk fırsatta o öantıklı geliyo bana da .. tabi önce başarılı bi yumurtlama ve ilişki olması lazm :/ evet ömrümüz varsa Allahım o dönemimizde de süründürmesin inşallah .. herkesin imkanları da iyi olmayabiliyo .. her türlüsü çok zor yani ...
Kizlar annanneme herkes bir fatiha okuya bilirmi...????
hadi yawww. ekimden beri 9 euroya aliyorm:)) gerci ben cok test yapmadim 3 kere yaptim ekimden bu yana. yani hamilelik icin emin degildim o yüzden test merak etmiyordum.
ama basacimmmmm ben artik hamileyim test yapmasam ultrasondan göresem daha iyi degil mi:)))))
haklisin kuzum imkan önemli yaslilikta. burada iyi bakiliyor her imkani var... ipekcimmm calismalari yumurtlama gününe göre yapma, doktor bana 11 -16 subat arasi yumurtlucan dedi ama ben 3 subatta dogum gunumde hamile kaldimmm....yani 31 inde adetim bitti hemen calismalar basladik. bir gün aa yada iki güne bir.. tamma mi kuzumm unutmaa caylarinida adetinde ic mutlaka
başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin...
ben 3 İhlas 1 Fatiha okudum ama eğer anneannenin adını ve annesinin adını verebilirsen sakıncası yoksa tabii, okuduğumuz duaları Allah kabul ederse direk onun ruhuna bağışlarız..
ben anneanneme okuduğumda mutlaka elif kızı hatice kulunun ruhuna hediye eyledim sen kabul eyle ya rabbim derim...
kiscem basiniz sagoldun:26: anne anneninnn mekani cennet olsunnn insallahhhhh
rabbim yakinlarina sabir versinnn,,
evet haklisin canim, hehehe....ultrasonda daha iyi :)
ama haberi olsun kizlarinda, yani nette cok ucuz, bende o kadar para verdim 5 euro bir teste, ama birde internette baktim set olarak satiliyor bende ordan aldim.
25 hamilelik testi arti 50 ovulation testi = 11,88 euro
evet haklisin canim, hehehe....ultrasonda daha iyi :)
ama haberi olsun kizlarinda, yani nette cok ucuz, bende o kadar para verdim 5 euro bir teste, ama birde internette baktim set olarak satiliyor bende ordan aldim.
25 hamilelik testi arti 50 ovulation testi = 11,88 euro
ben geliverdim gızzzzzzz
basamm onlarin cok iyi sonuc vermedigi söyleniyo ya:26:dorumu sen kullandinmii benimde aklim karisti bu kadar ucuz oluncaaa
hayirli günler kislarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?