Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hadi inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeğin senin de... Anne olmaya hazırlık böyle başlar işte hem psikolojik han fiziksel hem de ruhsal hazırlık yapmak lazım, kitaplar okuman falan çok güzel hem kafan dağılır hem de dikkatini daha yoğun olarak bu konuya verebilirsin...

biz 3. aydan sonra yumurtlama dönemlerinde düzenli ilişki olması lazım sebebyiyle çok geriliyorduk... sırf iş gibi sevişilir mi diye o da ben de sinir oluyorduk, sonuçta keyif alınması gereken bir şey ama mecburiyetler falan insanı geriyor...sonra hamile kaldım, bir düşük tehlikesi atlattım falan doktor yasakladı kıymetini anladık vallahi....

KIZLAR GÜNAYDIN.berbat bir gece geçirdim.migren den bayıldım.evleneli annem ikinci kez evime gelmişti ama ben hiç hatırlamıyorum dah a işten gelirken yolda kendimden geçtim ve öylece kaldım.tüm gece ağrıdan ağladım...uyumuşum..gece gece sanırım bir ara gebelik testi yaptılar evde idrardan ama çıkmadı sanırsam..ve hala geln giden yok.beklemeye devam.bugün 4.gün.başım agrıyor.yine ilaç aldım bu kez erkenden..ama geçecege benzemiyor..

çok geçmiş olsun (((((( zordur bilirim yengemden baya çekiyo o da .. üzülme sakın bazen bikraç günlük gecikmeler olabilio, hayırlısı olsun inşallah .. doktora gidiyomusun peki ??

Guzel heycanlar tatlim bak en sitresli oldugun anda melegin nasil geldi de heycanlandiriyo seni. denin sevincinle cok sevindim heycaninda bana yansiyo umut iste bendekide. Kocislede baskalarinin yuzunden kavga ettik yaw benim psikolojim bozuk galiba adama yukleniyom. ama o da kasindi napcam ben bole yaw

ahh canım gecmiş olsun demek sende benim gibi migreni agır gecirenlerdensin anlaşılan. ahh ahhh kuzum bende ölürüm resmen başımı kaldıramam resmen şuurum gider ve eşimin adını bile dile getiremem hep şey şey diye konuşurum.mutlaka hastaneye gidip igne vurulurum o igne de çok agır bi igne inan bacagımı kesiyolar sanıyorum.bide küçüktüm okula benim migrenim tutmuş saglık ocagına götürdüler bana babamın adını soruyolar içimden söylüyorum dilime gelmiyo.sürekli istifar edesim olur ama çıkartamam ahhh ahhh ne çekiyomuşum ben bu migrenden

çok geçmiş olsun (((((( zordur bilirim yengemden baya çekiyo o da .. üzülme sakın bazen bikraç günlük gecikmeler olabilio, hayırlısı olsun inşallah .. Doktora gidiyomusun peki ??

yok cnm dün bayılmışım zaten agrıdan..gidemedim...ama berbat bişe mevlam düşmanıma bile vermesin denilecek bişey..

Buarada basa86 başın sagolsun arkadaşım.mevlam mekanını cennet eylesinn...

Hamilim ne yaptı dün gittimi dr a..

canım seni çok iyi anlıyorum benim de bi ara pskolojm çk bozuktu ve hep eşime sarıyodum.ama onlarda anlamıyoki biz sadece sevdigimize sarıyoruz biz onların bizi anladıklarını sanıp anlara batlıyoruz amaaaa onlar ne yapıyo sen böylesin sen şöylesin oluyoooo

KIZÇELERİMMM NAPIONUZZZ :80: girip bi bakem dedim keyifler nasıl? Yeni hamişlerimiz varmı ???

ayyyy bendede var canım migrennn..nasıl bişi olduğunu bilirim.. Allah yardımcımız olsun wala.. en çokda hamiş olduğumda tutarsa naparım die çoookk korkuyorummm :18:

bizde öle denemiştik geçen ay canım.. gün aşırı ödev gibi iştimaya kalkkk hadi göreveee ama benim bu ay hayallerim suya düştü batım 5 nisan die beklerken nisan 1 de şaka gibi geldi kırmızıcıklarrr

yaa benm de bazen yarm baş ağırlarım olurdu .. ama ben kendimden beter çok kişiler gördüm .. Allah şifanı versin inşallah canım benim ...

hamil adet oldu bu arada ..

Kizlar annanneme herkes bir fatiha okuya bilirmi...????

1 fatiha, 11 ihlas okudum canm ..

yaa benm de bazen yarm baş ağırlarım olurdu .. ama ben kendimden beter çok kişiler gördüm .. Allah şifanı versin inşallah canım benim ...

hamil adet oldu bu arada ..

1 fatiha, 11 ihlas okudum canm ..

tsk ederim canim....

regliyim ama okusam olurmu acepp :26:

tabide olur oku icinden canim...

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım

amin insallah canim mekani cennet olur...

Arkadaslar rahmetli olduktan sonra 7 gün boyunca sorgu ve sogal olurmus....bildiniz olsun istedim, bilmeyenlere...kalanlar o sorguyu biraz olsun hafifletiyormus

canimmmmm basin sag olsun, geride kalanra iyi ömür versinRabbim. cok üzüldüm kuzummmm... derdine care olamayiz ama yapabilecegimiz bisey varsa söyle lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…