- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.421
Başınız sağolsun canım, Allah mekanını cennet etsin...
şuanda benim durumumdasın işte bizde 2 aydır bekliyoruz.. bakalım bu ay gelirse bebek bizi çok mutlu edecek
o gelene kadar kitaplar okuyorum bilgilerimi daha fazlalaştırıyorum..
4 ay sürer diye biliyorum bulanntı kusma inşallah sende degeçer hemen rahat edersin
KIZLAR GÜNAYDIN.berbat bir gece geçirdim.migren den bayıldım.evleneli annem ikinci kez evime gelmişti ama ben hiç hatırlamıyorum dah a işten gelirken yolda kendimden geçtim ve öylece kaldım.tüm gece ağrıdan ağladım...uyumuşum..gece gece sanırım bir ara gebelik testi yaptılar evde idrardan ama çıkmadı sanırsam..ve hala geln giden yok.beklemeye devam.bugün 4.gün.başım agrıyor.yine ilaç aldım bu kez erkenden..ama geçecege benzemiyor..
günaydın mersahımmm
ben iyiyim nolsun aynı herşey, bulantı kusma evresi.. 8 nisanda randevum var heyecan yapıyorum çok inşallah herşey yolundadır.insan hareket falan hissetse varlığından ve sağlıklı olduğundan biraz emin olur da böyle Allaha emanet hep bir merak içinde oluyor insan...
sen nasılsın kuzum? ne diye kavga ettin kocacığınlaa?
KIZLAR GÜNAYDIN.berbat bir gece geçirdim.migren den bayıldım.evleneli annem ikinci kez evime gelmişti ama ben hiç hatırlamıyorum dah a işten gelirken yolda kendimden geçtim ve öylece kaldım.tüm gece ağrıdan ağladım...uyumuşum..gece gece sanırım bir ara gebelik testi yaptılar evde idrardan ama çıkmadı sanırsam..ve hala geln giden yok.beklemeye devam.bugün 4.gün.başım agrıyor.yine ilaç aldım bu kez erkenden..ama geçecege benzemiyor..
çok geçmiş olsun(((((( zordur bilirim yengemden baya çekiyo o da .. üzülme sakın bazen bikraç günlük gecikmeler olabilio, hayırlısı olsun inşallah .. Doktora gidiyomusun peki ??
Guzel heycanlar tatlim bak en sitresli oldugun anda melegin nasil geldi de heycanlandiriyo seni.denin sevincinle cok sevindim heycaninda bana yansiyo umut iste bendekide. Kocislede baskalarinin yuzunden kavga ettik yaw benim psikolojim bozuk galiba adama yukleniyom. ama o da kasindi napcam ben bole yaw
ayyyy bendede var canım migrennn..nasıl bişi olduğunu bilirim.. Allah yardımcımız olsun wala.. en çokda hamiş olduğumda tutarsa naparım die çoookk korkuyorummm :18:KIZLAR GÜNAYDIN.berbat bir gece geçirdim.migren den bayıldım.evleneli annem ikinci kez evime gelmişti ama ben hiç hatırlamıyorum dah a işten gelirken yolda kendimden geçtim ve öylece kaldım.tüm gece ağrıdan ağladım...uyumuşum..gece gece sanırım bir ara gebelik testi yaptılar evde idrardan ama çıkmadı sanırsam..ve hala geln giden yok.beklemeye devam.bugün 4.gün.başım agrıyor.yine ilaç aldım bu kez erkenden..ama geçecege benzemiyor..
hadi inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeğin senin de... Anne olmaya hazırlık böyle başlar işte hem psikolojik han fiziksel hem de ruhsal hazırlık yapmak lazım, kitaplar okuman falan çok güzel hem kafan dağılır hem de dikkatini daha yoğun olarak bu konuya verebilirsin...
biz 3. aydan sonra yumurtlama dönemlerinde düzenli ilişki olması lazım sebebyiyle çok geriliyorduk... sırf iş gibi sevişilir mi diye o da ben de sinir oluyorduk, sonuçta keyif alınması gereken bir şey ama mecburiyetler falan insanı geriyor...sonra hamile kaldım, bir düşük tehlikesi atlattım falan doktor yasakladı kıymetini anladık vallahi....
yok cnm dün bayılmışım zaten agrıdan..gidemedim...ama berbat bişe mevlam düşmanıma bile vermesin denilecek bişey..
Buarada basa86 başın sagolsun arkadaşım.mevlam mekanını cennet eylesinn...
Hamilim ne yaptı dün gittimi dr a..
Kizlar annanneme herkes bir fatiha okuya bilirmi...????
yaa benm de bazen yarm baş ağırlarım olurdu .. ama ben kendimden beter çok kişiler gördüm .. Allah şifanı versin inşallah canım benim ...
hamil adet oldu bu arada ..
1 fatiha, 11 ihlas okudum canm ..
regliyim ama okusam olurmu acepp :26:
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
tabide olur oku icinden canim...
günaydin kizlar,
ben bir kac gündür giremiyordum, maalesef annannemi kayip ettik
Kime dua ediliyor suan? ben iki hafta boyunca okuyamicam, suan isteyim, aksamda iki eve birden bakiyorum...annem TRde suan, kardeslerim babama ben bakiyorum...
mersah22 neden kavga ettin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?