Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

relaks ol canım inş bitanecikte olsa yeter bu ay hamilelik müjdesini veririsin inş............

bitane yeterde balım çatlarsa tabi .. iğne verirsem kistleşebilir dedi .. demekki uygun olmayan durumlar var .. napalım meleğim hayırlısı oldun bakalım görücez .. inşallah verebilirim güzel haberler kim istemez .. inşallah hepimiz tez zamanda verelim bu habereri.. senin de beklemediğin ummadığın zamanlarda rabbim nasip etsin kendiliğinden bilmeden gelsin bebeişin inşallah :))

yaww hamiş olaydım da 100 km yol yapaydım nolcek :)) sor en iyisi yinede gitmişken, dönüş yolunda kayınvalidenle favori anılarınızı paylaşırsınız

evet ya hamile olsakta heray gitsek keşke kilometrelerce
ama olur mu o mucize gerçekleşir mi bazen hiç umudum kalmıyo benim

yaww hamiş olaydım da 100 km yol yapaydım nolcek :)) sor en iyisi yinede gitmişken, dönüş yolunda kayınvalidenle favori anılarınızı paylaşırsınız

Hahahaahaaaa ayyy çok iyi bu yaaa:)))Kayınvalidenle favori anılarını paylaşırsın:))))İlahi ipeğimmm günaydın bu arada:))

igrencsinnnnnn ipekkkkkk:))) insallah tez zamanda hamile kalirsinda tat bebisinin kontrolune kayinvaliden ile gidersinde seks yapabilirmiyiz diye sorasinnnnnnnn:))) ama en kis zamanda insalllahhh. hahahaha

yaww şaka yaptım işte inşallah canım ya neka güzel dua etmişin inşallah öle olur :) sonra kayınvalidemle neler konuştuğumuzu da gelip sana annatcam puhahahhaha :)

inş ipekim uçan kuşum ...........
hiç ummadığım bi anda hamileyim diyebilsem bütün dünya benim olurdu başka bişey istemem o zaman bu dünyadan

ayyyyy öyle deme...Rabbim büyük herkese sifasini versin insallllahhhhhhh
amiiiin canım inş...............
sana bişey diyim mi çook şanslısın hiç beklemeden gelmiş mucizen o yüzden çook şükret allaha
yaww şaka yaptım işte inşallah canım ya neka güzel dua etmişin inşallah öle olur :) sonra kayınvalidemle neler konuştuğumuzu da gelip sana annatcam puhahahhaha :)

deli kız

hayirrrrrrr anlatmaaaaaaa.. beynime kazinir görüntü ve bir daha cikmaaazzzzz...:))))))seks hayatimi bitireceksin tatlim yaaaa:)) ama sizler lütfen hemen hamile kalin ve bana yetisiinnnnnnn....:))

evet ya hamile olsakta heray gitsek keşke kilometrelerce
ama olur mu o mucize gerçekleşir mi bazen hiç umudum kalmıyo benim

melekimm canım benm olucak inşallah bazen de bişeyleri istemek iççin çok fazla uğraşmamız ve üzülmemizin de doğru olmadığı söyleniyo.. tevekkül edip takdiri Allah'a bırakmak lazm .. sabrı, selameti, evladı, şifayı hep ondan istemek lasım.. verdiğinden ve vermediğinden de razı olmaya çalışmak lazım .. çok zor, söylüyorum ama kendim yapabiliyomuyum ? bazen evet, bazen hayır.. ama olması gereken bu sanırım .. en azından dayanma gücünü de verecek olan o değil mi .. Sen üzülme Melekim olucak inşallah biz elimizden geleni manen ve tıbben yapalım, Allahım dualarımızı kabul edicek görüceksin

Hahahaahaaaa ayyy çok iyi bu yaaa:)))Kayınvalidenle favori anılarını paylaşırsın:))))İlahi ipeğimmm günaydın bu arada:))

eftt çok komik :) günaydın kızçem nasıılsın ??

amiiiin canım inş...............
sana bişey diyim mi çook şanslısın hiç beklemeden gelmiş mucizen o yüzden çook şükret allaha

deli kız

cokk sükür elbetteeee... ama tatlim iste ondan geldi, beynimde hamileleik yoktu.. yani dogal sürec kendi kendine calisti. yasimdan dolayi yumurtalarimin sayisi cok azdi sizlere göre, ama bu caylari tavsiye ettiler kesin cözüm dediler. ben inanirim bitkisel tedaviye cünkü cok mucizelerini gördüm. hemen ictim, ikinci ay nasip etti rabbimmmmmm.. ama birde yumurta günü falan takip etmedim. internette yaziyordu yumurtlama günü bulmak imkansiz diye, bende adetim bitti yikandim calismaya basladim iki güne bir...doktor 11 inde yumurtlucan dedi ama ben 3 ünde hamile kaldim. yani yumurta günü takip etmeyinn

hayirrrrrrr anlatmaaaaaaa.. beynime kazinir görüntü ve bir daha cikmaaazzzzz...:))))))seks hayatimi bitireceksin tatlim yaaaa:)) ama sizler lütfen hemen hamile kalin ve bana yetisiinnnnnnn....:))

yaww bi hamiş kalsam o defteri uzun bi süre kapatırım ben rahat ol tatlım .. o duaya da aminden başka ne denir keşke yetişebilsem .. sen doğurmadan hamile kalabilsem bile yeter bana :))

aaaaa birde arkadaslar ayaklarima her aksam sicak su torbasi koydumm.. kayinvalidem demisti iki ayy boyunca her aksam koydumm.....centrum diye bir vitamin kullandim... acaip hazirliyor kadini hamileleige....

İyiyim hayatım sabah 5:40da kalktım gözlerim kapanmaya başladı şimdiden:)))Uykum geldiya benim ilk defaaa çok şaşırdıım:)))Ben biraz uyuyayım barii böyle fırsatı bulmuşken:)))Akşam üzeride dünürüme gidicem dün gidememiştik:)))

insaaalllahhh kuzummmm... kizin olursa entarisi bendennn hemde kirmisi beyazzzz:)))

sağol canım kesene bereket memleket hasreti kırmızı beyaz die bağırtır böle insanı herkes hazırolda bekliyo entari almk için ona, teyzeleri yengeleri kuzenleri filan ama gel gör ki kendisi bi gelemedi gitti .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…