Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ovülasyon testi karamelimm ve hala burda sende kızarmısın lütfen:)))Yatsın artık:))))Bu ay gebeliktede göreceğiz bu resmi inşallah karamelim kremam

edammmmmm hadi hadi gidiyoz
bak seni kapıya kadar götürdüm hadi cnm sırtınada vuralımmı
kız yat :44::44::44::44: dur dur yatmıcan odaya gitcen ama uyumucan kapiş

ne arıyon sen burdaaaaa yumoşlar kımıl kımıl hadi amaaaaa

Allahın izniyle olacak edammmm sen relax ol yeter,Allahım ol dese ne duracak önünde olacak Allahın izniyl hayırlısıyla ne halaylar çekeceğiz bitanemmmm

ewetttttt bırtanemmmmmm ınsallahh rabbım tez vakıtte ol dıyenlerınden eylesınnn bızlerrııı

tamammmm bırtanemmmm doruuuu

neyseeeee canlarımmm ben cıkıyorummm gorusmekkk uzereeee en ıyısımı gıtmek bu gunlerııı zor buluruzz ben gıdım bariiiiiiimmmmm yumoslarım kıpır kıpır mıss gorusurukkk optumm sızlerııı bye byeeeeeeeee

canimm benimmm, bosver bogazi eleri vs... sen kendine bak, olanla mutlu olabiliyor musun o önemli.. bir gün cok yakin bir arkadasimla bogazda geziyorduk, benimde ilk defa bogaz turum. yalilari falan bu kadar yakindan görmemistim, nerseyse salonlarina kadar görebiliroyrsun. aman beee dedim bu ne zenginlik olmaz bu kadarriii.... arkadasim "Askimcim insan eee bunlar insan ise ben neyim diyor dimi. ama böyle düsünürsen kominist olursun" dedi:)) ne zaman yalilara baksam aklima gelir ve sükrederim halimee...:9

Ohhh be nihayet bu günler kolay bulunmuyor edaaammm bebeğimmm kooooş hadi bu ay halay çekicez hoplaya zıplaya:)))))))))

evet yaaa su topigin gergin ahavasini alacak iyi bir hamile haberine ihtiyacimiz var... mesela bu hafta bitmeden harika hamile haberi alalim ve cokkk sevinelimm....

Evet canımmm ya bu ay bol hamile haberleri alalım inşallah sevnelim mutlu olalım bol bol halay çekelim inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…