- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.061
inşallah habıbtemmmmm yaa okadar cok ıstıyorumkııııı
inşallah canım yaaaben alıştırma yapıyom zati
tetikte bekliyom canım sevinmek için fazla bekletmeyin emi
Ovülasyon testi karamelimm ve hala burda sende kızarmısın lütfen:)))Yatsın artık:))))Bu ay gebeliktede göreceğiz bu resmi inşallah karamelim kremam
Allahın izniyle olacak edammmm sen relax ol yeter,Allahım ol dese ne duracak önünde olacak Allahın izniyl hayırlısıyla ne halaylar çekeceğiz bitanemmmm
edammmmmmhadi hadi gidiyoz
bak seni kapıya kadar götürdüm hadi cnm sırtınada vuralımmı
kız yat :44::44::44::44: dur dur yatmıcan odaya gitcen ama uyumucan kapiş
ne arıyon sen burdaaaaayumoşlar kımıl kımıl hadi amaaaaa
çok güzel özetlemişsin işte .. yani başka yerlere kıyasla 3 ila 5 katı fazla giderin var demek istanbul .. haaa bi simit bi ayranla vapurdan karşıya geçmek de var elbette püfür püfür .. ama boğazdaki restoranları da görüyosun .. sonra diyosun hem burda yaşıyorum hem yaşamıyorum sanki... çok kişi bilirim ankaradan izmirden antepten rizeden gelip de istanbulda şurası çok güzel burası harika diye söylediklerini .. ben bilmyrum abi nerelerden bahsediyolar haberim bile yok((((
edammmmmmhadi hadi gidiyoz
bak seni kapıya kadar götürdüm hadi cnm sırtınada vuralımmı
kız yat :44::44::44::44: dur dur yatmıcan odaya gitcen ama uyumucan kapiş
ne arıyon sen burdaaaaayumoşlar kımıl kımıl hadi amaaaaa
neyseeeee canlarımmm ben cıkıyorummm gorusmekkk uzereeee en ıyısımı gıtmek bu gunlerııı zor buluruzzben gıdım bariiiiiiimmmmm yumoslarım kıpır kıpır mıss gorusurukkk optumm sızlerııı bye byeeeeeeeee
neyseeeee canlarımmm ben cıkıyorummm gorusmekkk uzereeee en ıyısımı gıtmek bu gunlerııı zor buluruzzben gıdım bariiiiiiimmmmm yumoslarım kıpır kıpır mıss gorusurukkk optumm sızlerııı bye byeeeeeeeee
Ohhh be nihayet bu günler kolay bulunmuyor edaaammm bebeğimmm kooooş hadi bu ay halay çekicez hoplaya zıplaya:)))))))))
doğrusun hancekim halaya hazır nazır bekliyoruz hata biz şimdiden ısınıyoruz
evet yaaa su topigin gergin ahavasini alacak iyi bir hamile haberine ihtiyacimiz var... mesela bu hafta bitmeden harika hamile haberi alalim ve cokkk sevinelimm....
evet yaaa su topigin gergin ahavasini alacak iyi bir hamile haberine ihtiyacimiz var... mesela bu hafta bitmeden harika hamile haberi alalim ve cokkk sevinelimm....
Gunaydin canlar
İst da yine yagmurlu kasvetli bi hava var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?