- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.121
kizlar ben cikiyorum, doktor amcayi bekletmeyelim.. hoscakalinnnnn
ayy canım Allah kolaylık versin inşallah hafif atlatırsın .. bu gerilim bizi etkilemese iyi olucak .. her an işyerinden arıcaklar gibi hissedyrum :) öğleden sonra kuaföre saçlarımı kestirmeye gidiem ..
uyucam zuhalim, ütü yapcam, dışarı çıkcam, hepisini yapcam bugn ben inşallah :))
yapıyo ama bu tavukta bu defa iş yok gibi melekim, hayırlısı olsun bakalım belkim geç filan olur çatlama, şuan aslında çatlama boyutunda var bitane ama işte blemyrum ???
canim toz zencefilden bir tatli kasigi iki tatli kasigi bal ve sicak su dök üzerine.. cok yavas yavas yudumlaaaa.. benimki bununla gecmisti.. cok iyi geliyorrr
Günaydın pazartesimmm,nasılsın bulantılarında çok uzun sürmez inşallah canım yaaaa...Aaah o dolunay aaah çabuk geçsin etkilemesin bizii:))))
evet ya hamile olsakta heray gitsek keşke kilometrelerce
ama olur mu o mucizegerçekleşir mi bazen hiç umudum kalmıyo benim
yaww bi hamiş kalsam o defteri uzun bi süre kapatırım ben rahat ol tatlım .. o duaya da aminden başka ne denir keşke yetişebilsem .. sen doğurmadan hamile kalabilsem bile yeter bana :))
miomoreem haklısın en güzeli stres yapmamak takibe dökmemek valla ben ilk ay hadi deneyelim bakalım ne zaman hamile klacağım dedim eşime hee hee öyle komik bir durumdu... folik asite başladım hemen ve o ay hamile kaldım.... hiç birşey yapmadan ama ben hep iyi besleniyorum et,süt ,meyve vs... onun dışında da üşütmemek için çok dikkat ediyorum her zaman.... bakalım şimdi ne olacak bilmiyorum hoş artık acelesi yok benim için.... sağlıkla geleceği zamanı bekliyorum........... ama sen söylediklerinde çok haklısın tatlımm
günnnnaddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn cannnnnnnnnnnnllllllllllllllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrımmmmmmmmmmmmmmm
nasıl özlemişimm sizzziii beaaaaa
nazım hoş geldin......................yüzünü gören cennetlik..Nsılsın......
miomoreem haklısın en güzeli stres yapmamak takibe dökmemek valla ben ilk ay hadi deneyelim bakalım ne zaman hamile klacağım dedim eşime hee hee öyle komik bir durumdu... folik asite başladım hemen ve o ay hamile kaldım.... hiç birşey yapmadan ama ben hep iyi besleniyorum et,süt ,meyve vs... onun dışında da üşütmemek için çok dikkat ediyorum her zaman.... bakalım şimdi ne olacak bilmiyorum hoş artık acelesi yok benim için.... sağlıkla geleceği zamanı bekliyorum........... ama sen söylediklerinde çok haklısın tatlımm
hadi bakalım hayırlı haberlerle
hayır merak etme kimse aramayacak ve sen bu günü harika saçlarla bomba gibi bitiriceksinnnn
akşama da güzel bir yemek planlasan tam olur bence...
ayyy ne bileyim canım doktor pek ot bitki kullanma dedi bana düşük tehlikesi de atlattım ya tırdıyorum birazcık...yatabilsem çok iyi oluyorum uzandığımda bulanmıyor vicdansız
iyiyim tatlım sen nasılsın? keyfin yerinde olsun inşallah, bu dolunay niye böyle yapıyo geriyo insanlarıııı
hiç bir şeyi kafana takma emi keyfine bak sennn
o mucize gelecek ve karnına yerleşecek Allahın izniyle, umutsuzluk yok bak bu topikte... tüm karamsarlık haklarını ben kullanıyodum biliyorsun, ben kaldıysam hepiniz kalacaksınız eminimmm
ay deme öyle, o defter hiiiiiiiiiiiiiçççç kapanmasınnn
tez vakitte hemen dileğin gerçek olsun tatlım
hadi güzel haberlerini bekliyoruzzzz
inşallah tez vakitte hayırla sağlıkla kavuşursun bebeğine canım benim...
özledik seni canım yaa............... .Nasılsın iyi misin............
İyiyim hayatım sabah 5:40da kalktım gözlerim kapanmaya başladı şimdiden:)))Uykum geldiya benim ilk defaaa çok şaşırdıım:)))Ben biraz uyuyayım barii böyle fırsatı bulmuşken:)))Akşam üzeride dünürüme gidicem dün gidememiştik:)))
günnnnaddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn cannnnnnnnnnnnllllllllllllllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrımmmmmmmmmmmmmmm
nasıl özlemişimm sizzziii beaaaaa
hepinize sarılmak istiorummmmm
maskem vaa endişelenmeyinn bulaşmasss nezlemmmm :26::26::26:
melekim nassılsın............
iimmm iştee rüyammm inş.. daha ii olcammmm
iyim ruyamhoşgeldin gel bi öpem seni özledim yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?