- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.081
günaydın güzeller
Perşembe güzel haberlerle gelirsin inşallah ipeğimmm,kaçta randevun kaçta gelirsin bizi bilgilendirmeye ipekim.Allahın izniyle güzel haberlerle gel perşembeye bitanemmm
çıldırdım hancekim elim ayağım titriyor yine
ipeğim sen güzel haberini ver inşallah bak ozaman burda yer yerinden nasıl oynuyor
meleğim benim öyle sözlerim varki anlatamam en kötüsü söyleyememde
beklicez ipeğim rabbim onları sabırsızlıkla bekleyen annelerine verecek inşallah
Yok bebeğim düğün 7-8 burda nikah 1inde orada beraber döneriz diye konuşuyoruz şimdi bakalım hayırlısı gezeriz eşimle bol bol umarım tanışıp kahvede içeriz beraber ipeğimmm...Perşembe güzel haberlerini bekliyorum ipeğimmm
İyi geceler bitanemmm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör hayatım
günaydın güzeller
Günaydın meleğimmm
günaydın melekim .. acıbadem kurabiyesi gibi bebişlerin olasıca meleğim napıyosun bkalım ???
günaydın zuhalim asaletm :)
canımmm benim günaydın sana da .... ipeğimm nasılsın ???
Gunaydinnn herkeseeeeeee
Gunaydinnn herkeseeeeeee
bugün işe gitmedim .. kuldan kaçmış gibiym şuanda :)) uzaktan bağlantıyla öğlene kadar yine de ofiste gibi olcam sonra freeeeeeeeeeee
günaydın canımGünaydın meleğimmm
günaydın ipekim ağzını yerim kız senin ne güzel dua o öyle inş .....günaydın melekim .. acıbadem kurabiyesi gibi bebişlerin olasıca meleğim napıyosun bkalım ???
günaydın zuhalim asaletm :)
bugün işe gitmedim .. kuldan kaçmış gibiym şuanda :)) uzaktan bağlantıyla öğlene kadar yine de ofiste gibi olcam sonra freeeeeeeeeeee
Günaydın kızlarr hepinizee
hava bulanık, sanırsam dolunay etkilerinin de dünya üzerinde en çok hissedildiği dönemdeyiz. biraz sinir gerginlik huzursuzluk hissedebilirsiniz ya sabır deyin, çıldırmadan şu iki günün geçmesini bekleyinnn
benim mide bulantılarım bile tavan yapmış durumda
günaydın miamoremmm
ohhh ne güzel pek kasvetli hava bende evde olmayı çok isterdim ne güzel uyunurrr
günaydın canım
günaydın ipekim ağzını yerim kız senin ne güzel dua o öyle inş .....
amiiiiiin
sen napıyosun doktorun yumurtlama takibimi yapıyo şimdi
hava bulanık, sanırsam dolunay etkilerinin de dünya üzerinde en çok hissedildiği dönemdeyiz. biraz sinir gerginlik huzursuzluk hissedebilirsiniz ya sabır deyin, çıldırmadan şu iki günün geçmesini bekleyinnn
ayy canım Allah kolaylık versin inşallah hafif atlatırsın .. bu gerilim bizi etkilemese iyi olucak .. her an işyerinden arıcaklar gibi hissedyrum :) öğleden sonra kuaföre saçlarımı kestirmeye gidiem ..
uyucam zuhalim, ütü yapcam, dışarı çıkcam, hepisini yapcam bugn ben inşallah :))
yapıyo ama bu tavukta bu defa iş yok gibi melekim, hayırlısı olsun bakalım belkim geç filan olur çatlama, şuan aslında çatlama boyutunda var bitane ama işte blemyrum ???
Gunaydinnn herkeseeeeeee
eeeee iyisinnnn, bende yarim saat sonra 55 km gidicem doktor amca icin........ isin tuhaf tarafi bu sefer esim gelemiyor, kayinvalidem geliyor ve ben seks yasagi kalktimi doktor amca diye soramayacagim:))
Günaydın miamoremmm nasılsınn?Kaçta çıkacaksın doktor yoluna???
yaww hamiş olaydım da 100 km yol yapaydım nolcek :)) sor en iyisi yinede gitmişken, dönüş yolunda kayınvalidenle favori anılarınızı paylaşırsınız
yaww hamiş olaydım da 100 km yol yapaydım nolcek :)) sor en iyisi yinede gitmişken, dönüş yolunda kayınvalidenle favori anılarınızı paylaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?