Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Perşembe güzel haberlerle gelirsin inşallah ipeğimmm,kaçta randevun kaçta gelirsin bizi bilgilendirmeye ipekim.Allahın izniyle güzel haberlerle gel perşembeye bitanemmm

akşam oluyo randevum genelde 7 de çıkınca yazarm .. hiç bilemyrum cnm yaa kısmet artk ???

bekliyrum zaten karamelcim elimden ne gelir ki .. bak edamın testi bariz pozitif benmkinde silik bile çıkmıo 2. çizgi, 22mm folikul gördük ptesi günü düşün .. bişey değil çatlamazsa adetle ilgili de sorun olma ihtimali var .. neyse bakalım cumaya kadar neler olur artk .. beklyruz kurusıkı çalşyorz işte :)

inşallah cnm .. güzel haberler kısmına bişey diyemiyorum şimdi ??

Günaydın kızlarr hepinizee

hava bulanık, sanırsam dolunay etkilerinin de dünya üzerinde en çok hissedildiği dönemdeyiz. biraz sinir gerginlik huzursuzluk hissedebilirsiniz ya sabır deyin, çıldırmadan şu iki günün geçmesini bekleyinnn

benim mide bulantılarım bile tavan yapmış durumda

bugün işe gitmedim .. kuldan kaçmış gibiym şuanda :)) uzaktan bağlantıyla öğlene kadar yine de ofiste gibi olcam sonra freeeeeeeeeeee

eeeee iyisinnnn, bende yarim saat sonra 55 km gidicem doktor amca icin........ isin tuhaf tarafi bu sefer esim gelemiyor, kayinvalidem geliyor ve ben seks yasagi kalktimi doktor amca diye soramayacagim:))

ayy canım Allah kolaylık versin inşallah hafif atlatırsın .. bu gerilim bizi etkilemese iyi olucak .. her an işyerinden arıcaklar gibi hissedyrum :) öğleden sonra kuaföre saçlarımı kestirmeye gidiem ..

günaydın miamoremmm

ohhh ne güzel pek kasvetli hava bende evde olmayı çok isterdim ne güzel uyunurrr

uyucam zuhalim, ütü yapcam, dışarı çıkcam, hepisini yapcam bugn ben inşallah :))

günaydın canım

günaydın ipekim ağzını yerim kız senin ne güzel dua o öyle inş .....
amiiiiiin
sen napıyosun doktorun yumurtlama takibimi yapıyo şimdi

yapıyo ama bu tavukta bu defa iş yok gibi melekim, hayırlısı olsun bakalım belkim geç filan olur çatlama, şuan aslında çatlama boyutunda var bitane ama işte blemyrum ???

canim toz zencefilden bir tatli kasigi iki tatli kasigi bal ve sicak su dök üzerine.. cok yavas yavas yudumlaaaa.. benimki bununla gecmisti.. cok iyi geliyorrr

relaks ol canım inş bitanecikte olsa yeter bu ay hamilelik müjdesini veririsin inş............

eeeee iyisinnnn, bende yarim saat sonra 55 km gidicem doktor amca icin........ isin tuhaf tarafi bu sefer esim gelemiyor, kayinvalidem geliyor ve ben seks yasagi kalktimi doktor amca diye soramayacagim:))

yaww hamiş olaydım da 100 km yol yapaydım nolcek :)) sor en iyisi yinede gitmişken, dönüş yolunda kayınvalidenle favori anılarınızı paylaşırsınız

Son düzenleme:

Günaydın pazartesimmm,nasılsın bulantılarında çok uzun sürmez inşallah canım yaaaa...Aaah o dolunay aaah çabuk geçsin etkilemesin bizii:))))

yaww hamiş olaydım da 100 km yol yapaydım nolcek :)) sor en iyisi yinede gitmişken, dönüş yolunda kayınvalidenle favori anılarınızı paylaşırsınız

igrencsinnnnnn ipekkkkkk:))) insallah tez zamanda hamile kalirsinda tat bebisinin kontrolune kayinvaliden ile gidersinde seks yapabilirmiyiz diye sorasinnnnnnnn:))) ama en kis zamanda insalllahhh. hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…