- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.161
canımm aktara gitsinn annemiz desin aslan pençesi ve civan perçem alcam die bal böle bir ot Eki Görüntüle 675222 sarılı olan civan perçemi yeşil ot olan aslan pençesi
diğeride bal normal arı balı toz taçın keke kurabiye attığımız bide çörek otu istersen toz var aktardan alabilir alamassa normalıni alcak havanda dövcen senn
aslan pençesini civan perçemini adetliyken yapcann adet başlıcak başlıcan bitcek bittircen günde 3 bardak demlicen içceniki kür br arada olmas sonraki ay da bal tarçını yapcan onada adetin 3 günü başlıcan 15 gün sabah akşam 1 tatlı kaşığı yicen
Selam hatunlar.
. keyifler nasil
Ders kaynadi orencilerde bende mutluyum :)
basammm bide ovulayon testi yapyıommm canımm onuu unutmuşummm moreeeee
dün yaptım 2. çizgi silik çıktıı demekki hareketlenmeye başladıı yumoşlar bu sabhta yaptım gene öleee
ama nezleyimm iş güçç 0 yaniii
Selam hatunlar.
. keyifler nasil
Ders kaynadi orencilerde bende mutluyum :)
ohhh ne güzel, keyifler iyi sükür, sen nasilsin?
bende kizlardan kür topluyorum...sana istek gönderdim, mesaj yazacaktim ama olmadi, ilk önce onaylaman lazimis :)
Basam bende ilhannazim gibi afilli fotolu anlatmasamda sana anlattim ama gormedin galibanazim detaylarla guzelce anlatmis
Nazim ama normal bal ari bali demissin
tsk ederim canim...
simdi aslan pencesi ve cinvan persemi bir kür degilmi icine birde tarcin geliyor...hergün bir kere kaynatsam olurmu, üc kere icmek icin?
bal + tarcin + cörek otuda bir kür degilmi?
dogrumu anlamisim canim?
günnaydınnnn örtmenimmmmmmmmmm canım benimmmmmmm
Sanslisin valla biz doru bal bulamiyoz hepsi habrikaheheh..ilhanaz bacim cok iyi anlatiyor fotolu motolu
balda sorun olmaz, babam arici
gecmis olsun...
bende aldim ovulation testlerini, adetim biteli 3 gün oluyor haftaya baslasam olurmu? daha ilk denemem olacak bu testleri :)
Basam bende ilhannazim gibi afilli fotolu anlatmasamda sana anlattim ama gormedin galibanazim detaylarla guzelce anlatmis
Nazim ama normal bal ari bali demissin
hayır hayırr hemen başla benşm de adet bitti 3 gün oldy ben başladım bak yumuşlar çatlıooo ay ayı tutmaz canım sen şimdi başla 10 gün her sabah aynı saate 1 tane yap ben sabah 11 de yapyomm sende başla olmassa akşam 18 gibi yap ama 2 saate önce den bişey yiiym içmeee
Nazim nerdeydin gulum dun yoktun gozlerim seni aradiannenden kiskanirim seni ben
Doru diyon nazim ben bu ay gec kalmisim yapmayi unuttum silik cizgi cikti sonra koyulasmadi daa da yapmadim. onumuzdeki ay yaparim artikin
saoll örtmenim azcık faydam olursaaa ne kadar mutlu olurummmm
Allahım inş... hepimizeee nasip etsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?