- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.201
basammm bide ovulayon testi yapyıommm canımm onuu unutmuşummm moreeeee
dün yaptım 2. çizgi silik çıktıı demekki hareketlenmeye başladıı yumoşlar bu sabhta yaptım gene öleee
ama nezleyimm iş güçç 0 yaniii
Kuzumm zencefil bal cayi icccc. Hemen gecer
ılhannazımm moremm ben okudum canım allah kabul etsınnnn
gördünmü erkenden burdayim bensabah özel bi yerde isim vardi da o yüzden erken kalktimmm simcik uykum geldi ama geri
istedğin kadar sorr bitanem ben sabaha kadar cevaplarım yeterki faydam olsunnnn
tarçın toz olcak ben şöle yapcamm
Eki Görüntüle 675245
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Reglin üçüncü günü başlanıp, 10 gün boyunca sabah akşam birer tatlı kaşığı.
ot çayların içinede başka hişç bişey koyma bitanemmm
valla canım içme ölee arada saat ver sen gene sabah öğle akşam iii oluoo
zati tadı pek güzel sayılmazzz
tsk ederim bacim...insallah bir ise yarar...ay heycanlandim bir an kiz :)
tamam ismarlicam annemden bunlari...getirsin burda böyle seyleri bulmak zor
Omrumu yedin basaaaaaa:)))) tatlim uc seferde ic cayi. Sabah oglem ve aksammm. Diger kuru ayni anda yapma!! Vucuduna bukadar yuklenme.... Bali kocana yedirr)
bugün tamamen temizlendimmm yetiştim kızçeme akşam okurum bendee
içiorummmm canımm yawww çok gariip bu hastalık geçen gece iidimmdün gene fenalaştımmm :26::26::26::26:
anlamıorummm yanii ilk kes böle bir hastalık gördümmmm
hoşgeldin canımaramıza inş en kısa zamanda gelir mucizelerimiz
ne zamandır istiyosun bebiş
bas gaza edamm bas gazaaa
yawruu artıkk hız ver 24-yada 36 saatte oluşcak yumurtlaman sen hız verr bu araaa
hadi hayırlsıııı
Selam Melek181 :)
Ben 6 yıldır bekliyoruz umutla!! İnşallah kimsenin bu kadar uzamaz, çok üzücü. sebepsiz infertilite deniyor, eşimde ve bende sorun yok, 3 kez blast transferli tüp bebek yaptık. doktorumuzun söylediğine göre, 3 kez %70 olasılığı yakalayamamamız enteresan, genetik test yapıldı bunun üzerine, onda da bişi çıkmadı. sadece kan sulandırıcı aspirin kullanmaya başladım şimdi. Allah hayırlısını versin diyorum, eşimle çok çok mutluyuz evimizde, ama eksik bi taraf işte, yıllar geçtikçe daha daha üzülmeye başlıyorsun, Allah ın izniyle hepimizin yüzü güler EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLISIYLA İNŞALLAH, bütün dualarım bizim gibi bekleyenler için
kızçelerim mrb ben geldimmm
Bugün baya geç geldim.. Işe de yeni geldim annemi dr a götürdük. Endoskopi çekildi.. şimdi iyi çok şükürAyy hastane ortamı hiç bana göre değil yaa
Gebiş olduğumda nasıl çekicem şu hastaneleri
şimdi işe geldim tam masamdayım kameradan kadının birinin hırsızlığını tesbit ettik.. Bi inceledik ewett haklıyız.. Kadını bulduk getirdik gösterioruz.. Kurupastalar yokmu çala çala onlardan çalmışMarkette oluyo böle şeyler ama anlamıorum ya 2-3 tl lik şey için riske atmaya değermi
Bide dioki ben hep burda alışveriş yapıorum dalgınlıkla almışımdır falan filan. Halbuki yakalandığında buraya gelmeden ewwel anneme uğramıştım annem verdi kurabiyeyi demişti
Ne insanlar varyaa...
Neyse sabah sabah valla bi ton şey yaşadım ve artıkın burdayımmmm
Ben 6 yıldır bekliyoruz umutla!! İnşallah kimsenin bu kadar uzamaz, çok üzücü. sebepsiz infertilite deniyor, eşimde ve bende sorun yok, 3 kez blast transferli tüp bebek yaptık. doktorumuzun söylediğine göre, 3 kez %70 olasılığı yakalayamamamız enteresan, genetik test yapıldı bunun üzerine, onda da bişi çıkmadı. sadece kan sulandırıcı aspirin kullanmaya başladım şimdi. Allah hayırlısını versin diyorum, eşimle çok çok mutluyuz evimizde, ama eksik bi taraf işte, yıllar geçtikçe daha daha üzülmeye başlıyorsun, Allah ın izniyle hepimizin yüzü güler EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLISIYLA İNŞALLAH, bütün dualarım bizim gibi bekleyenler için
prensesimmmm gelll sarıll banaaa
özledimmm senidee kaç gündür görüşemedkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?