Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Slm kizlar doktordayim. Sira bekliyom. Cisim var yapmiyorum nasil olsa ornek alicaklar. O zamana kadar bir tane daha gelmezse diye:))) doktor arap yaaa, burasi arap dolu:)))

cannımmmmmmmmmmmm seni bekliorummm 4 gözleee bize resim getirrr

bende bir sorun var :)
1. Kür civan percemi ve aslan percemi degilmi
2. kürde bali olan

simdi icecek zaman taze taze yapacam su birinci kürü...

dogrumu?

Sanslisin valla biz doru bal bulamiyoz hepsi habrika

yolliyim kiz sizede...taze taze. cok güzel oluyor :)

tamam hemen aksama baslarim canim....#

heriflere ne yediriyonuz kiz? keciboynuzu?

Olmaz mi gulum hepiniz den biseyler oreniyoruz insallah gelir tez bebisimiz . benim regl kapida. hancege okudum canomun biri kaldi eve gitmeden gelmese bari.
simdi cikayim isim var gelirim gene

yazdımmm canımmmm

Allah kabul etsinnnn

kolay gelsinnn bitanemmmm

evet canımmm doğruuu 4

ben bişey yedirmiorummm benim kocam dikkat eder zati kendinee sporuna yemesine içmesine

bide bizim özel bi durumumuz var bu sebeble kocişeme öle kuvvetli şeyler yediremiorum

basamm onlarin cok iyi sonuc vermedigi söyleniyo ya:26:dorumu sen kullandinmii benimde aklim karisti bu kadar ucuz oluncaaa

ben sana buradan alıp yollarım moreeee istersennn sıkıntı yapma sen can kuşşşş

bende yapyom testleri canımm dün bugün silik çıktııı :44::44::44::44::44:​

evet canımmm doğruuu 4

ben bişey yedirmiorummm benim kocam dikkat eder zati kendinee sporuna yemesine içmesine

bide bizim özel bi durumumuz var bu sebeble kocişeme öle kuvvetli şeyler yediremiorum

tamam dogru anlamisim :)
tarcini cubuk tarcinmi yoksa normalda ola bilirmi? toz seklinde?
tarcin tek bala katiliyor degilmi? ne kadar? o bali kürü yaparim 15 günlük, zaten bozulmaz yani ...

aslan percemi ve civan perceminde baska birsey gelmiyor icine degilmi? günde 3 kere dedin, üc bardayida hemen ice bilirmiyim, yoksa sabah öglan aksami icmem gerek...
cok soru soruyorum ama ilk defa yapacam icin, dogru olsun istiyorum :)

bende yapyom testleri canımm dün bugün silik çıktııı :44::44::44::44::44:​

Omrumu yedin basaaaaaa:)))) tatlim uc seferde ic cayi. Sabah oglem ve aksammm. Diger kuru ayni anda yapma!! Vucuduna bukadar yuklenme.... Bali kocana yedirr)

istedğin kadar sorr bitanem ben sabaha kadar cevaplarım yeterki faydam olsunnnn

tarçın toz olcak ben şöle yapcamm

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Reglin üçüncü günü başlanıp, 10 gün boyunca sabah akşam birer tatlı kaşığı.

ot çayların içinede başka hişç bişey koyma bitanemmm

valla canım içme ölee arada saat ver sen gene sabah öğle akşam iii oluoo

zati tadı pek güzel sayılmazzz

Yap annem tamam da, tutmuyor her zaman. Neden saglama almuyorsun???? Adet bitince basla iki gune bir. Bu kadar... Bir ayda iki kere bile yumurtlayabiliyorsun

yapcamm canım daa grbim beaaaa

benim hastalığımın kocişe bulaşmaması lazımmm :26::26::26::26:​

ılhannazımm moremm ben okudum canım allah kabul etsınnnn

Kızçelerim mrb ben geldimmm
bugün baya geç geldim.. işe de yeni geldim annemi dr a götürdük. endoskopi çekildi.. şimdi iyi çok şükür ayy hastane ortamı hiç bana göre değil yaa
gebiş olduğumda nasıl çekicem şu hastaneleri
şimdi işe geldim tam masamdayım kameradan kadının birinin hırsızlığını tesbit ettik.. bi inceledik ewett haklıyız.. kadını bulduk getirdik gösterioruz.. kurupastalar yokmu çala çala onlardan çalmış markette oluyo böle şeyler ama anlamıorum ya 2-3 tl lik şey için riske atmaya değermi
bide dioki ben hep burda alışveriş yapıorum dalgınlıkla almışımdır falan filan. halbuki yakalandığında buraya gelmeden ewwel anneme uğramıştım annem verdi kurabiyeyi demişti
ne insanlar varyaa...
neyse sabah sabah valla bi ton şey yaşadım ve artıkın burdayımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…