Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoşş geldinnnn can kuşumm ben eskilerde bakıorummmm duasını kuyan vamı de gömedimm

yoksa yazmasmııymmm aşk olsunnnn

geçmiş olsunn annecimizedeee nesi varr bnde endoskopi yaptırdım dı çokk iğren bişyyyy

aynennn kuzummmm
dedim moremm nerdeeee hiç uğramıyoo artıkkk

yaww senle hiç denk gelemedik can kuşşş dün annemdeydimmm

buara hastayım akşamlırda çok kalamıorumm ondan moree

yoksa ben hiçç burdana çıkamııymm mm

hosgeldinn vaw insalah canim benim her zaman gel yanimiza konusur dertlesirizzzen aktif canli sicak topik burasii alisirsan kendinde görürsün birakmazsin artikin bizii

Evet hakikaten çok renkli bi topik, buraya uyum sağlamak istiyorum :) ben de normalde çok hareketli kıpır kıpır ve neşeliyimdir ama bu bebek konusu açıldığında ağlak biri olup çıkıyorum, kendimi tanıyamıyorum Geçecek İnşallah bu günler, hepimiz bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda, bu günleri hatırlayıp tebessüm edelim İnşallah :)

Bu arada ben çok yoğun çalışıyorum, çok fazla vakit bulamıyorum, bi gün okuyorum, sonraki girdiğimde bi sürü şey olmuş :) ne güzel çok hareketli, size yetişmeye çalışacağım :) eğer kabul ederseniz :)

rabbimmm kimseyi hasrett bırakmasın canım tez vakitte doldursun kucağını inşallahh üzülme canım umutlu ol hepp yüzün gülsün inşallahh

kızlar bebegimi gördüm yerleşmi kesesine kalbide atmaya başlamış dr dinletmedi ama canlanmış dedi size haber vermek için geldim ama hemen çıkıyorum öptümm sizlerriiiii muahhhh

ederizzz tabii canımmm nii demekkkk
tekrar hoş geldinnn aramısaaaa

kızlar bebegimi gördüm yerleşmi kesesine kalbide atmaya başlamış dr dinletmedi ama canlanmış dedi size haber vermek için geldim ama hemen çıkıyorum öptümm sizlerriiiii muahhhh

Şükürler olsun canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla doğumunuda nasip etsin.....

yaww senle hiç denk gelemedik can kuşşş dün annemdeydimmm

buara hastayım akşamlırda çok kalamıorumm ondan moree

yoksa ben hiçç burdana çıkamııymm mm

tabiki canım yasakım dedi annesine gitti diye kıskanmadım değil doğrusu ne güzel yakınsınız kızçemmm
ben görmeyeli de bir ay olmuşturrr annemii
geçmiş olsunnn kuzummm yaaa dikkat et havalara hiç belli olmuyor

Allaha şükürlerrr olsunn bitanemmmm çok çok çok mutlu oldummm Rabbimm ikinize koruusn inşallahhhh

oyy kıyamammm şükürr yakınızz ama iştee bende haftada 1 görülüorummm cankuşş çalışıo annem anca böle 2-3 saat duurp gelyomm

gene halime şükürrr olsun canım sağlıklı olsunlarda varsın ayda bir görrrr

Rabbim hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin size ve isteyen herkese,aminn inşallah.Rabbım en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inş.

gözün aydınn nikiyycimm sağlıkla kucağına alll inşallahh
ne güzelll yaa rabbim bizlere de nasip etsin o günleri inşallahhh

İnanıyorum zamanı var diyorum, ama içim yine üzülüyo, biliyoruz bu duyguyu hepimiz dimi
Bu ay alternatif tıp ile ilgili bişiler denedik, yani iki aydır filan değişik çaylar içiyorduk. Bu ay 03 nisan regl günümdü. Umutlanmamaya çalıştım, hala regl olmadım. Dün gece test yaptık, "TEK ÇİZGİ" çok üzücü, önce zaten biliyodum ki umutlanmamıştım diyosun, yarım saat sonra ağlama krizine giriyosun. keşke olsaydı bu ay. hepinize söyliycektim bu doktoru, çaylardan sizinde almanızı önerecektim, ama olmadı. Gerçi hala regl olmadım, ama eğer hamile olsaydım dün akşam çıkardı çok üzgünüm ......

doğrusun canım tabi sağlıkları yerinde olsun da tekkk
kızçemm benn kaçtım öptümm kocamannn

anladım canımmm işte insan nekadarda beklemse o umut o istek yokmu kahredio her ay insanı ama dedğin gibi rabbimm zamanını bilir inş.. tez vakkite sağlıklıca verir
adet düzensiliği varmı canımmm evet çıkardıı genele doğru çıkıo testler adet geçtiysee :26::26::26::26:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…