- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.221
Kızçelerim mrb ben geldimmm
bugün baya geç geldim.. işe de yeni geldim annemi dr a götürdük. endoskopi çekildi.. şimdi iyi çok şükürayy hastane ortamı hiç bana göre değil yaa
gebiş olduğumda nasıl çekicem şu hastaneleri
şimdi işe geldim tam masamdayım kameradan kadının birinin hırsızlığını tesbit ettik.. bi inceledik ewett haklıyız.. kadını bulduk getirdik gösterioruz.. kurupastalar yokmu çala çala onlardan çalmışmarkette oluyo böle şeyler ama anlamıorum ya 2-3 tl lik şey için riske atmaya değermi
bide dioki ben hep burda alışveriş yapıorum dalgınlıkla almışımdır falan filan. halbuki yakalandığında buraya gelmeden ewwel anneme uğramıştım annem verdi kurabiyeyi demişti
ne insanlar varyaa...
neyse sabah sabah valla bi ton şey yaşadım ve artıkın burdayımmmm
sağolun kızlar kimse Bİ CVP yazmadı sağolunn...
aynennn kuzummmm
dedim moremm nerdeeee hiç uğramıyoo artıkkk
amin inş... Rabbim gönlündekini nasip etsin inş...hemencicik...
hosgeldinn vawinsalah canim benim her zaman gel yanimiza konusur dertlesirizzz en aktif canli sicak topik burasii alisirsan kendinde görürsün birakmazsin artikin bizii
Selam Melek181 :)
Ben 6 yıldır bekliyoruz umutla!! İnşallah kimsenin bu kadar uzamaz, çok üzücü. sebepsiz infertilite deniyor, eşimde ve bende sorun yok, 3 kez blast transferli tüp bebek yaptık. doktorumuzun söylediğine göre, 3 kez %70 olasılığı yakalayamamamız enteresan, genetik test yapıldı bunun üzerine, onda da bişi çıkmadı. sadece kan sulandırıcı aspirin kullanmaya başladım şimdi. Allah hayırlısını versin diyorum, eşimle çok çok mutluyuz evimizde, ama eksik bi taraf işte, yıllar geçtikçe daha daha üzülmeye başlıyorsun, Allah ın izniyle hepimizin yüzü güler EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLISIYLA İNŞALLAH, bütün dualarım bizim gibi bekleyenler için
Evet hakikaten çok renkli bi topik, buraya uyum sağlamak istiyorum :) ben de normalde çok hareketli kıpır kıpır ve neşeliyimdir ama bu bebek konusu açıldığında ağlak biri olup çıkıyorum, kendimi tanıyamıyorumGeçecek İnşallah bu günler, hepimiz bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda, bu günleri hatırlayıp tebessüm edelim İnşallah :)
Bu arada ben çok yoğun çalışıyorum, çok fazla vakit bulamıyorum, bi gün okuyorum, sonraki girdiğimde bi sürü şey olmuş :) ne güzel çok hareketli, size yetişmeye çalışacağım :) eğer kabul ederseniz :)
hoş geldinn melekmmmm
pc oldumu artıkınnnn
kızlar bebegimi gördüm yerleşmi kesesine kalbide atmaya başlamış dr dinletmedi ama canlanmış dedi size haber vermek için geldim ama hemen çıkıyorum öptümm sizlerriiiii muahhhh
yaww senle hiç denk gelemedik can kuşşş dün annemdeydimmm
buara hastayım akşamlırda çok kalamıorumm ondan moree
yoksa ben hiçç burdana çıkamııymm mm
kızlar bebegimi gördüm yerleşmi kesesine kalbide atmaya başlamış dr dinletmedi ama canlanmış dedi size haber vermek için geldim ama hemen çıkıyorum öptümm sizlerriiiii muahhhh
tabiki canım yasakım dedi annesine gitti diye kıskanmadım değil doğrusu ne güzel yakınsınız kızçemmm
ben görmeyeli de bir ay olmuşturrr annemii
geçmiş olsunnn kuzummm yaaa dikkat et havalara hiç belli olmuyor
Selam Melek181 :)
Ben 6 yıldır bekliyoruz umutla!! İnşallah kimsenin bu kadar uzamaz, çok üzücü. sebepsiz infertilite deniyor, eşimde ve bende sorun yok, 3 kez blast transferli tüp bebek yaptık. doktorumuzun söylediğine göre, 3 kez %70 olasılığı yakalayamamamız enteresan, genetik test yapıldı bunun üzerine, onda da bişi çıkmadı. sadece kan sulandırıcı aspirin kullanmaya başladım şimdi. Allah hayırlısını versin diyorum, eşimle çok çok mutluyuz evimizde, ama eksik bi taraf işte, yıllar geçtikçe daha daha üzülmeye başlıyorsun, Allah ın izniyle hepimizin yüzü güler EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLISIYLA İNŞALLAH, bütün dualarım bizim gibi bekleyenler için
Şükürler olsun canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla doğumunuda nasip etsin.....
canımm Rabbim şifa versinn inş.. tez vakkiteee kucağınızı doldursun rabbimmmm
burda tuğce die bir arkadaşımız var oda aynı hastalığı sölemişlerr inş... inş... düzelcek herşeyy
hep dua edinn Rabbimm geri çevirmess sabırla edilen hiç bir duayıı
oyy kıyamammm şükürr yakınızz ama iştee bende haftada 1 görülüorummm cankuşş çalışıo annem anca böle 2-3 saat duurp gelyomm
gene halime şükürrr olsun canım sağlıklı olsunlarda varsın ayda bir görrrr
İnanıyorum zamanı var diyorum, ama içim yine üzülüyo, biliyoruz bu duyguyu hepimiz dimi
Bu ay alternatif tıp ile ilgili bişiler denedik, yani iki aydır filan değişik çaylar içiyorduk. Bu ay 03 nisan regl günümdü. Umutlanmamaya çalıştım, hala regl olmadım. Dün gece test yaptık, "TEK ÇİZGİ" çok üzücü, önce zaten biliyodum ki umutlanmamıştım diyosun, yarım saat sonra ağlama krizine giriyosun. keşke olsaydı bu ay. hepinize söyliycektim bu doktoru, çaylardan sizinde almanızı önerecektim, ama olmadı. Gerçi hala regl olmadım, ama eğer hamile olsaydım dün akşam çıkardıçok üzgünüm ......
doğrusun canım tabi sağlıkları yerinde olsun da tekkk
kızçemm benn kaçtım öptümm kocamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?