Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar bence konuyu hiç uzatmayın gittikçe üzüyorsunuz birbirinizi buna hiç gerek yok zaten burdaki herkes bebeğine özlemiyle üzülüyor yapmayın benceee

arkadaslr hepinize soruyorumm hic benim bi herhangi bi konuda tutarsizligimi yada kötü niyetli oldugumu gördünüzmüü..

yasakhayalim kendini kimseye ispat etmek zorunda degilsin herkes biliyo seni niye kendini yipratiyosun didiniyosun kim ne dusunurse dusunsun onlar oyle dusunuyo diye senden vazmigecicem ben seni taniyorum kendimi nasil taniyosam

ben de normale dönmeye çalışıyorummm üzücü şeylerr bunlarr...gereksizzz...konuyu değiştirmeye çalışıyorummm amaaa...uzamaya devam ediyorrr...inciti üzücü şeyler gerçektennn....amin inş.. kızcemm hepimizin gönlü güzel dileklerle dolsunnn veee RABBİM kabul etsinnn inş.....

Son düzenleme:
kızlar bence konuyu hiç uzatmayın gittikçe üzüyorsunuz birbirinizi buna hiç gerek yok zaten burdaki herkes bebeğine özlemiyle üzülüyor yapmayın benceee

haklsınnn presnsesimm zaten okadar özlem varken içimizde bide böle şeylerii sıkıntı yapmayalım kmseyee

loorim cankusum valal öyle nereye gitsem olay oluyo..loorim onlarda benim arkadasim kiscemm kislar topik acmaya karar vermisler yok acmayinmi diycektimmm burdada bazi huzursuzluklar oldu sen yokken senin anlayacan ayni diger topikteki olaylara döndüüü....yeni geleni hakli buldum diye oldu bu olaylarr..ben hancekede kötü demedimm...hamille anlasamaislar ..cogunluk hanceki savununca bu kis bisey demdigi halde kisla konusulmamsi topikteee oda agladi durumu bana anlattii...hancekte baan sitem etti olayin icinde olmadigim halde yasakhayal senden bunu beklemzdin dedi kendisini yeterince ilgilenmedigini düsünmüs.... hamilinde hic bi sucu yoktu ama..ilknur benle yazistiginda hanceke hakaret etmedi d´sadecek iniyorum kimsenin sivesine karisma dedi bende ilknurum o kis öyle biri degil dedim ama yeterli gelmemis

yasakhayalim kendini kimseye ispat etmek zorunda degilsin herkes biliyo seni niye kendini yipratiyosun didiniyosun kim ne dusunurse dusunsun onlar oyle dusunuyo diye senden vazmigecicem ben seni taniyorum kendimi nasil taniyosam

loorim dorusunda karamel ben bilmeden arkamdan konustukca konusmus vala bilmiyofdum saolsun bi arkadasim topige bak deyince haberim olduuu..beni tanimaz etmez ilk ben karsiladim topige uyum saglamasinda yardimci oldummm..karsiligi bu olduuu...kismeye zararim degil elimden geldigince faydam olmusturrrr

rabbim dualarımızı kabul etsin inşallaahhh

yasakhayalim cok kucukseyler bunlar bunlar yuzunden arkadasliklar bitermi hic yaa niye bu kadar uzatilip kissatildi bu durum bende anlamadim ama bosver orayada gitt burayada gel ne olucak yani

kızlar başka topikte yazışmak yasak veya hoşdeğil die bişey mi var?kim kime ne sormak istiyosa sorar yazışır,kimse de bunu sorgulamamalı.şimdi bu topikte herkesin derdi aynı mı?
düşükten,igneden,haptan,kürden herşeyden bahsdiliyo.dolayısıyla kimin derdi neyse bence başka topikten arkadaşlarla yazışabilir.
önemli olan yardımcı olmak,kırıcı olmamak..

Son düzenleme:

kiscem aynen öyle bende böyle olmasini istemezdim arkamdan konusulunca mecburen cevap vermek zorunda kaldimm gelmeseydim belki kacti ve suclu ilan edilecektimmmkusura bakamyin mecburen yazmak zorunda kaldimmm

doru haklsınnn yasakımm o kadar tarafsız oldumm sakinleştirmeye çalıştım herkesi ama olmadı o gün bu duruma geldikk
herkes kendince haklı tabiii hancekimde yok zatenn girmicekmiş artıkkk şimdi ne olur bilemem ama böle olsun hiç istemesidimmm çok alışmıştımm hepinizee kafamı dağıtıordummm herşeyi paylaşıordum kendini yalnız hiisetdiorummm şimdiii ne bilmiorum ama böle bi yalnızlık var içimdeee

ben bilmem mi yasakhayalim topige yeni kim geliyosa hemen sen konusuyodun ediyodun ama bu sekilde oldu sonu olsun onemli degil kim konusursa konussun napcaksin insanlari mutlu edemezsin mutlu olanlar seninle olsun yeter

yasakhayalim cok kucukseyler bunlar bunlar yuzunden arkadasliklar bitermi hic yaa niye bu kadar uzatilip kissatildi bu durum bende anlamadim ama bosver orayada gitt burayada gel ne olucak yani
loorim herkes senin gibi düüsnmüyo iste bende sasirdim savunma seklim begenilmedi iyi arkadas olmadigim söylendii..bilmiyomki kisiye göre savunma ögrenmem lazimmis ....

cankusumm bilmeden linc edilecekmisimm sasirdim bendeee

Ne oluyo böle kızçelerim yawww şoke oldum.. wala nazar değdi topiğimize yaa...
burda bir amaç iin burdayız değilmi? bebişlerimiz olsun istiyoruz olması için elimşizden geleni yapıoruz ve tecrübe yada bilgisi olan arkadaşlarımızla yada kendi tecrübelerimizi birbirimizle paylaşıoruz..
stes atmak için , dertleşmek ve sevinçlerimiz paylaşmak için burdayız ama görüorumki fena gerilmiş ortamm..
yapmayın allah aşkına gerek yok bunlara...
ben burdaki herkezi seviorum... benle muhatap olanlarda olmayanlarda sevende sevmeyende sağ olsun ... gerilmeye gerek yok dimiii ???

morem zzaten bu konuda en tarafsiz kisi ikimizdik bunu sende biliyosunn.bende biliyorummmm... topikte uzamasin diye konu diyee ben hancekede haksizsin demedimm hamilede .. ..hic konuda dahil olmadigim halde bende sokuldum icine halbuki sen özelden biraz anlatmistin durumu banasen yalniz degilsin sen yine eskisi gibi beni seviyosannn ben seni seviyorum cünküü yine her zaamn elimden geldigince yaninda olurummm

evet canım ama keşke kalbinizi kırmasaydınız birbirinizin

kiscem gecmise baakrsan kimseyi kirmadim ama beni kirdilar bide haberim yokkennn..burda biel degilkennn...iki yüzlü baska topikte denmiss gercek yüzü bu demislerr hepimizi birakip kacmis demislerr sen olsan napardin benim yerimdeee

loorim herkes senin gibi düüsnmüyo iste bende sasirdim savunma seklim begenilmedi iyi arkadas olmadigim söylendii..bilmiyomki kisiye göre savunma ögrenmem lazimmis ....

cankusumm bilmeden linc edilecekmisimm sasirdim bendeee

seni bilen biliyo gülüm.kimse kimse için kişiliğinden karakterinden taviz vermez.konuşmak görüşmek istemeyenler görüşmez olur biter.
diğer arkadaşların bizim suçumuz ne.o kadar çok üzülüyoruz ki şu an anlatamam.
dağılmayalım bu olayda nazarımız olsun geçsin diyelim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…