Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar çıkmam lazım. akşama inşallah görüşürüz...

sakin olun nolursunuz topiğin gündemini el birliğiyle değiştirelim, herkes herkese karşı istediğini düşünmekte özgür ama bu topiğin tadını tuzunu bir kez kaybedersek bunca bebek özlemi çeken kadın için zor bir durum olur...

şuan biri birini yenmek ya da alt etmek zorunda değil. öfkeliyken birşey yazmamaya gayret ederseniz sevinirim...

hepinizi seviyorum, kendinize iyi bakın

yazik edam sende bunu kullnadiysann nereye gidiyorum allahinizi seversenizz senle yada baskasiyla his konusmuycammi dedimm..sildimmi dedimm... seni yadda baska sevdigim kisalri görünce yine gelip hatrinizi sorup sohbet edecektimmm.... neresi yanlis bunun yaaa

nazım sen üzülme
loorim seni anlıyorum ve hak veriyorum insan böyle olmalı hemen arkadaşını bırakmamalı dilerim üzülmezsin
kızlar ben konu daha çok uzasın istemiyorum arkadaşın dediği gibi sivrilmeye hiç gerek yok
ben bana yazılan mesajları biliyorum okuyorum şuan olanları bağdaştıramıyorum
loorim ben sana özeldn göndericem sen kendin oku
bana özel yazılanları ulu orta paylaşmak bana göre değil ama bazıları benim değerleri gerçekten anlayamaz
sizi üzdüğüm için kusura bakmayın olurmu ben burda olduğum sürece uzadıkça uzayacak
pazartesim özür dilerim
kim ne istiyorsa yazsın isteyen herkes kansın ben üstüme düşeni yapayım gerisi size kalmış...

hayalimmm canım benim ne oldu ne bitti anlayamadım ama lütfen ayrılma burdan..topiqe girince gözlerimin ilk aradıqı kişilerden birisin..buraya gelip seni görememek desteqini alamamak şahsen beni ve biliyorumki birçok arkadaşımızıda çok üzer...pazartesim nazım ve sen olmasaydın ben buraya devam etmez çeker giderdim nitekim girdiqim biçok bebiş topiqindede öyle oldu... lütfen tatsızlık her neyse bitsin ve biz yine bebişlerimizden belirtilerimizden kürlerimizden bahsedelim...

sendemi gidiorsunn yaniiii

ne kadar güzell hep bundan korkuodummm

bigün bunu yaşıcass diee

buda bugün yazdığım ama mesajı dolu diye gitmeyen mesajdır...

yasakhayal
seni yanlış tanımış olabilirim ama lütfen kızlara hala kendini farklı tanıtma
onları üzüyorsun
dün yazdığın mesajların altına yazıyorum cevabı belliki yazdıklarını unutmuşsun
senin için önemli olmadığını anladım artık hiçbirşeyde demiyorum sana ama belliki burada benim gibi arkadaşlarını umrusayan çok arkadaş var lütfen onlara gerçek duygularını söyle ve üzme...
ayrıca dün seni önemsediğim için özlediğim için özür diliyorum...

allaha emanet olun...
hakkım helal değildir olmadığı gibi davrananlara...

bak kendın dıyorsunn ısde yasakımm yıne gelıcem sohbet edıcem dıyorsun ama en fazla o topıkte bulunacaksınnn

ben sana yazdigim mesajin aynisi belki bi kay kiza daha yazdimm herkes biliyo hangi görüste oldugumu ne düsündügümüüü burayada koyabilirsinnn...

melekim batın ne zaamandı kuzum senin :26::26::26::26:

cancaazım 31 martta olmam gerekiyodu ama olmadımm hala...bekliyorum öleee iş de...pazartesi günü test yaptımm tek çizgi idi...belki geç döllenme olmuştur heee olmaz mı ki...kızcelerrr..bugün de olmazsam yarın yaptıralımm diyoruzzz eşcaazımlaaa...

bak kendın dıyorsunn ısde yasakımm yıne gelıcem sohbet edıcem dıyorsun ama en fazla o topıkte bulunacaksınnn

aama tamamen birakacam demiyorummm sizii...peki edam diyosunuz ya cok gelmiycen diye sizde gelip benle konusursunuz bende buraya gelirimm...

yaaaa noluyoo arkadaşlarr vallaa topiğinn suyuu çıktııı iyiceee hergün bi gerginlikk stress neler oluyorrr anlamıyorummm hiç birşeyy diyemiyorumm sadecee şaşkınlıklaa okudumm desemm bilee yalan olurr ookuyamadımm bileee

yok birii birşeyy yazmışştaa birileridee onuu begenmemişşş herkess nasıll yazmak istersee öyleee yazarr buu isterrr gariii olsunn isterrr tatlımm hayatımm olsunn beğenmiyosann okumaa konuşmaaa eee o begenmiyosaaa sendee aldırmaaa insanmı yok sankiii ben kimsedenn taraf değilimm sadecee şaşkınımm

Son düzenleme:
yazik saana kislar okuyun mesajlari burdaki yazdiklarimdan düsünceelrimden bi farki varmiiii yine gelir hatir sorarim diyorummmmm dfark nerde biri söylesinnn

kislar okuyun karamelin koydugu mesajlari nasi biri oldugu ortada fark varmi burdaki düsüncelerimle özeldeki düsüncelerim arasinda...koysun benim kimseden cekincem yok özel mesajlari ama kisiligi belli özeldeki konusmaalri bile ortaya döken birisi sizde dikkat edin onla özeldeki yazismaalrinizaaaa...

anladım melekimm inşallah bebiş vardırr çokk seviniriz gerçekten buna ihtiyacımız varr
şaşkınım çokk yaa gerçekten
çanım bekle sen yarın test yaptırr
rabbim kavuşturur inşallahhh bebişini

yazik saana kislar okuyun mesajlari burdaki yazdiklarimdan düsünceelrimden bi farki varmiiii yine gelir hatir sorarim diyorummmmm dfark nerde biri söylesinnn

yasakhayalim farkindamisin yine bu baska topiklere gitmek yuzunden o malum topikten ayrilmistik ve yine sen suclanmistin sen ayarttin fln filn diye napcaksin arkadasim meyve veren agac taslanir iste herkes istedigi topige girip yazar konusur ozgurdur ne olucak baska topiklere yazamicakmiyiz yani bosverelim artik sende gitme yaa bak gobusle bebisin resmini koyucaktim

kızlar bir saat oldu kk ye girdim bi sorun var anlamaya çalışıyorum ama çözemedim.noluyo allahınaşkına...
yapmayın böyle ama.çok üzüldüm yaa

arkadaslr hepinize soruyorumm hic benim bi herhangi bi konuda tutarsizligimi yada kötü niyetli oldugumu gördünüzmüü..

ben sana yazdigim mesajin aynisi belki bi kay kiza daha yazdimm herkes biliyo hangi görüste oldugumu ne düsündügümüüü burayada koyabilirsinnn...

ben yukardakilerin hepsini biliorumm yakından hemdee anlamadığım tek şu
bu kadar şeye değermiydiii
bilmiorum kim nekadar üzüldü ama ben çok çok üüzldümmm
tarif edilemess bir sızı var içimdee
ben yasakımın samimiyetine inanıoyoum bundan önceki sayfalardada dedimm
ama böle olmamlıydııı bu konuşmaları görmek istemesdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…