- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.421
yasakımm ewet gercek yuzunu gorduk dedımm ama sende bu sekılde bızı ters ustu bırakıp neden gıttınndaha dune kadar bızı okadar onemsıyordun kıı ben arkadaslarımdan gormedıgım bukadar ılgıyı arkadaslıgı dostlugu sevgı sozcuklerını sende gordummm ee dogall olarakda gözlerımız senı arıyorrr neden oyle dıyosunnn normal degılmı soyledıgımm seyy kım olsa aynı seyı dusunurrr senı sevdıgımız ıcınnn gıtmene göz yumamadıkkk boylee yapmamalıydıınnn dıger topıkte ılk senı tanıdım ve dedımm bu arkadasım cokk ıyı benı herzaman anlar ve sana bakttıgımdada kendımı sende buluyordumm gitmemeliydinnnnnnnnnn
yeter olan konuşman değil
yaptıklarına yeter halada yeter
istediğini konuşabilir istediğini söyleyebilirsin ama insanları kandıramazsın
keşke olduğun gibi olsaydın ne diye olmadığın biri gibi davranıyorsun
ne sivrilmesinden bahsediyorsun iyice oku yazılanları hatta dün yazdıklarınıda bir daha oku bence
gerçek yüzünü görmek üzücü olsada görmek bile yeter en azından rabbim fazlasından korusu en uazından uzun bir süre olmadı
buraya ilk geldiğimde sadece sen değil herkes sıcaktı evet burda olmama sebeplerden biriydin dünde bu yüzden okadar şey oldu
özledim burda yanımızda ol istedim bilirmisin bu ne demek birisini sevmek özlemek arkadaş demek
kime kızdıysan kızdın ki onlar benden çok eski arkadaşın olarak
keşke sivrilmeme neden olacağına buraya gelip rahatsızlıklarını yazsaydın
ben ön planda olmayı sevseydim senin yaptıklarını yapardım ama insan gerçek olunca çok abartamıyor...
yaa deme öle karamelimmm biz hepmiz iyiyiz ben bunu biliırummm biizm kalbimiz güzelll
ne oluo böle yaaaa
nazım sen üzülme
loorim seni anlıyorum ve hak veriyorum insan böyle olmalı hemen arkadaşını bırakmamalı dilerim üzülmezsin
kızlar ben konu daha çok uzasın istemiyorum arkadaşın dediği gibi sivrilmeye hiç gerek yok
ben bana yazılan mesajları biliyorum okuyorum şuan olanları bağdaştıramıyorum
loorim ben sana özeldn göndericem sen kendin oku
bana özel yazılanları ulu orta paylaşmak bana göre değil ama bazıları benim değerleri gerçekten anlayamaz
sizi üzdüğüm için kusura bakmayın olurmu ben burda olduğum sürece uzadıkça uzayacak
pazartesim özür dilerim
kim ne istiyorsa yazsın isteyen herkes kansın ben üstüme düşeni yapayım gerisi size kalmış...
yeter olan konuşman değil
yaptıklarına yeter halada yeter
istediğini konuşabilir istediğini söyleyebilirsin ama insanları kandıramazsın
keşke olduğun gibi olsaydın ne diye olmadığın biri gibi davranıyorsun
ne sivrilmesinden bahsediyorsun iyice oku yazılanları hatta dün yazdıklarınıda bir daha oku bence
gerçek yüzünü görmek üzücü olsada görmek bile yeter en azından rabbim fazlasından korusu en uazından uzun bir süre olmadı
buraya ilk geldiğimde sadece sen değil herkes sıcaktı evet burda olmama sebeplerden biriydin dünde bu yüzden okadar şey oldu
özledim burda yanımızda ol istedim bilirmisin bu ne demek birisini sevmek özlemek arkadaş demek
kime kızdıysan kızdın ki onlar benden çok eski arkadaşın olarak
keşke sivrilmeme neden olacağına buraya gelip rahatsızlıklarını yazsaydın
ben ön planda olmayı sevseydim senin yaptıklarını yapardım ama insan gerçek olunca çok abartamıyor...
farkindaysan daah beni tanimadigin icinn bunlari yaziyosun beni uzun süre taniyanlardan hic bi kis yazmiya cünkü onlar iyi taniyo.. herkes tüm rahatsitligini yazsaa topikte bebek yerine sadece rahatsiz edici konular tartisilirdi.. ben tüm görüslerimi diger sayfaalrda söyledimmm hamil hakindada hancek hakkindadaaa hergün ayni konuyu gündeme getirmeme gerek yok oldugunu düsündümm..burda nasi arkadaslarim varsa acilan topiktede var niye bunun adi kacti yada bizi birakti oldu ben anlayamadimm....sen benim gercek yüzümü anlasaydin bu cümlelrrin bi tanesini bilem yapmazdin ben yeni geeln bi kizi bile anlayacak kapasitede bi insanim sadece daah öänce tanidikalrimi degillll..herkese esit yaklasirimm zamana bakmadannn
yasakhayal .!.:Karamel .!.:yasakhayal .!.:Karamel .!.:hayalim sen nerdesin
neden gelmiyorsun :26::26::26::26:
sen uğramamazlık etmezdin :44::44::44::44::44:
karamelim kiscemm hamilim gelemiyo o topige cogunluk kisla konusmuyo ne yaptiysa herseyi alttan aldi yine olmadibi gari dedi diye dislandi ne var bunda bende bun uanlaamdimm raharrsiz ediyci yönü nerde bununn..bu duruma bende üzüldümmm topige gelemeyince ben onu buldum burda sohbet ediyoz ben onuda cok sevdim karamelim yenide tanisam sevdim benim öyle eski yeni tanima ayrimim yoktur senide yeni tanidim aam kismeden ayirmadimm.. illaki bazi kislari önceden taniyom diye onlari hakli görmek zorunda degilim hancek haric kimseyle bi dialogum olmadi.... hancekte benim arkadasligimi begenmedi onu savunacakmisim becerememisim ona göre onla konusmuyoz bi durum böyle olayin ne basinda ne icinde yoktum ama bende icine sokuldum bende bunu anlayamadimmm
yasağım bak dediklerinin hepsinde haklı olabilirsin hancek senden fazla şey beklemişte olabilir
ama sen hanceke kızdın diye orda kaç haftadır paylaşılanları unuttunmu yani
cidden ben sanal aleme göre değilim
ben normal hayatta bile siz gerçekmişsiniz gibi anlatıyoruz yaaaaa
bak bi arkadaşım bugün bunu dedi diye örnekler veriyorummmmm
siz gerçek değilmisiniz
hemen böyle nasıl birbirinize sırtınızı dönebiliyorsunuz
hadi döndünüz sen orda hancek içinmi bulunuyordun
yok yok hata bende yasağım neslim tükenmiş benim...
saflığın had saffasında yaşadığımı yine anladım
ne diyim :)
kiscem iste öyle olmuyo mesajlasmalri görüyosun bazilari dislaniyo ben buna tahammül edemiyorumm..orda halen bunlari görerekkk bisey olmamis gibi topikte yazismaya devam edemem buda bana ters isteeebana dokunulmadi aman baska kislar dislaniyo deyipp bazi seyleri görmezliktende gelememm...ben bundan önceki 5 aydir birlikte oldugum topigi terk edip o topige gelmistimm..hancek benden daah fazla ne bekliyo onu anlayamiyorumm..o kis öyle biri degil dedimm. neden hep hancek deniliyo hamilin hakki nolacakkk..kis yeni geldi diyeee hancek eski diye hepmi hancek savunulmali ... bu hamil ne yapti kime ne dedi neden topige gelince belirli bi kac kisi oda bi kac biseylik bisey yaziyo bazisi hic bisey yazmiyoo..gündüz o kadar kisi vardi bi benle yazistiii..söyle nasi orda sürekli durum daaha...aslinda nesli tükenen benim galiba ....yeni gelen birini bile bukadar sahiplendigim inaandigim icinn...herkesi karsima alicak kadar saf olan benim galibaaaa ben gündüz geldim yine topige konustuklarimla konustumm sonra bu kislarin yanina geldim cünkü topige gelemiyolarr..bu gün aynisini olayin tersini hamil hanceke yapsaydi yine hamil suclaanacakti..mesaala hamil hanceke ben senin konusmani begenmedim alaymi geciyosun konusma benle öyle deseydi adim gibi biliyorum cogunluk hamile yüklenecekti hanceke äyöe diyemezsin diyee...cünkü hamil yeni geldiyaa...yok karamelim bende böyle biriyimm bazi seyleri görmezlikten geelmiyorum on topik degistirrimm yine böyle kendimce doru olan seyin pesinden giderimmm ben birakmasaydim 5 aylik topigi birakmazdim yine yeni gelen bi kis yüzünden biraktimmm ...benim halen orda sevdigim cok kis var yine gelerimm hal hatir sorarim belkimmm..yada beni merak eden bulur yine bi yerde hatrimi sorarsa nemutlu bana
yazik edam sende bunu kullnadiysann nereye gidiyorum allahinizi seversenizz senle yada baskasiyla his konusmuycammi dedimm..sildimmi dedimm... seni yadda baska sevdigim kisalri görünce yine gelip hatrinizi sorup sohbet edecektimmm.... neresi yanlis bunun yaaa
nazım sen üzülme
loorim seni anlıyorum ve hak veriyorum insan böyle olmalı hemen arkadaşını bırakmamalı dilerim üzülmezsin
kızlar ben konu daha çok uzasın istemiyorum arkadaşın dediği gibi sivrilmeye hiç gerek yok
ben bana yazılan mesajları biliyorum okuyorum şuan olanları bağdaştıramıyorum
loorim ben sana özeldn göndericem sen kendin oku
bana özel yazılanları ulu orta paylaşmak bana göre değil ama bazıları benim değerleri gerçekten anlayamaz
sizi üzdüğüm için kusura bakmayın olurmu ben burda olduğum sürece uzadıkça uzayacak
pazartesim özür dilerim
kim ne istiyorsa yazsın isteyen herkes kansın ben üstüme düşeni yapayım gerisi size kalmış...
melekim batın ne zaamandı kuzum senin :26::26::26::26:
bak kendın dıyorsunn ısde yasakımm yıne gelıcem sohbet edıcem dıyorsun ama en fazla o topıkte bulunacaksınnn
yazik saana kislar okuyun mesajlari burdaki yazdiklarimdan düsünceelrimden bi farki varmiiii yine gelir hatir sorarim diyorummmmm dfark nerde biri söylesinnnbuda bugün yazdığım ama mesajı dolu diye gitmeyen mesajdır...
yasakhayal
seni yanlış tanımış olabilirim ama lütfen kızlara hala kendini farklı tanıtma
onları üzüyorsun
dün yazdığın mesajların altına yazıyorum cevabı belliki yazdıklarını unutmuşsun
senin için önemli olmadığını anladım artık hiçbirşeyde demiyorum sana ama belliki burada benim gibi arkadaşlarını umrusayan çok arkadaş var lütfen onlara gerçek duygularını söyle ve üzme...
ayrıca dün seni önemsediğim için özlediğim için özür diliyorum...
allaha emanet olun...
hakkım helal değildir olmadığı gibi davrananlara...
cancaazım 31 martta olmam gerekiyodu ama olmadımm hala...bekliyorum öleee iş de...pazartesi günü test yaptımm tek çizgi idi...belki geç döllenme olmuştur heee olmaz mı ki...kızcelerrr..bugün de olmazsam yarın yaptıralımm diyoruzzz eşcaazımlaaa...
yazik saana kislar okuyun mesajlari burdaki yazdiklarimdan düsünceelrimden bi farki varmiiii yine gelir hatir sorarim diyorummmmm dfark nerde biri söylesinnn
ben sana yazdigim mesajin aynisi belki bi kay kiza daha yazdimm herkes biliyo hangi görüste oldugumu ne düsündügümüüü burayada koyabilirsinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?