- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.401
morem bilseydim yeni bi topik acildi derdimm... senin baska bisey anlayip bu kadar üzülecegini tahmin etmedim cünkü yine görüsecegimiz icinn.. seni yada sevdigim kislari birakan kimmm ben sizle bi daaha görüsmüycemmi dedimm..bide diger topikten agzim yandi ben özelden kimseye mesaj atmadigim halde kislari kendine cektin denilmistii..bunu loorim sen iyi biliyosunuzz..o yüzden sabah yeni acildigini gördümmm topiginn hayirli olsun ne derken biraz sohbet ettik sen geldinnn....
iste bu yaziyi yazinlara sor pazartesimm benim öyle bi yazim varmi burayi tamamnen birakiyom bi daaha asla gelmiycem diye...baan sormadann benim burda bi görüsümü almadannn yazilmisya pes diyorumm... baan deniliyo ya gercek yüzünü gördük diye bende o zaman bazilarinin gercek yüzünü gördümmmm...saolsun bi arkadasim uyarmasaydi burda neelr oldugunu haberim bile olmayacaktii arkamdan ne yaziliyo diyeee.....
iste bu yaziyi yazinlara sor pazartesimm benim öyle bi yazim varmi burayi tamamnen birakiyom bi daaha asla gelmiycem diye...baan sormadann benim burda bi görüsümü almadannn yazilmisya pes diyorumm... baan deniliyo ya gercek yüzünü gördük diye bende o zaman bazilarinin gercek yüzünü gördümmmm...saolsun bi arkadasim uyarmasaydi burda neelr oldugunu haberim bile olmayacaktii arkamdan ne yaziliyo diyeee.....
yasakhayalim ne oldu az anlatin bana yaa
yasak yeter
ya mesaj kutunu boşalt dün bana yazdıklarını sana gönderiyim belliki unutmuşsun
yada sana burdan ulaştırayım
hem insanlara kendini farklı tanıtıp onları üzüyorsun sonra üstüne bide gelip insanları suçluyorsun
bence burda kimseyi üzmeye hakkın yok
ben yanlış tanıdım üzüldüm ama başkalarınında üzülmesine izin vermicem...
kızlarrrr yaaaa ben hamişş olabilir miyim ki....çok merak ediyorummmm...kan testi yaptırsam mı ki...heee
kızlarrrr yaaaa ben hamişş olabilir miyim ki....çok merak ediyorummmm...kan testi yaptırsam mı ki...heee
ben yasakhayalimin kimseyi uzdugunu ve uzecegini sanmkiyorum en cok destek veren o oldu herkese ne olduda simdi boyle oldu anlamiyorum :26::26:
ben böyleyim su annloorim sucumm su hamil ve ilknur arkadaslarimm burda tutunamadi onlarla bi kac kisi disinda konusan olmadi onlarda topik acmilar dogal olarak jest olsun diye ilknurum benim ismimide yazmis haberim yoktu saolsun ..bi kac saat önce kaltimm onlarin yanindaydim bunlar olmus arkamdannn.. keske beni cagirip yasak bi gelirmisin bi konusalim topikte denseydi aciklammai yapardimmmmmm...
yasak yeter
hem insanlara kendini farklı tanıtıp onları üzüyorsun sonra üstüne bide gelip insanları suçluyorsun
ben yanlış tanıdım üzüldüm ama başkalarınında üzülmesine izin vermicem...[/QUOT
ulastir burdan özele gerek yokkkk..buna sen karar veremezsinn yetermi tamamii devammi diyeeee......bak nasi anladin kendini sivrilip ortaya cikmaya cok meraklisinnn kendini tv fenomenlerinden saniyon galiba..ben kendimi sucluyorum ki yine bu raya ilk geldiginde karsilayan uyum saglamaya calisan bendim cünkü ne kadar yanlis yapmisimmmm olabilir insaniz iste hataalr bize mahsusss...
ben yasakhayalimin kimseyi uzdugunu ve uzecegini sanmkiyorum en cok destek veren o oldu herkese ne olduda simdi boyle oldu anlamiyorum :26::26:
loorim ben kimseyi suçlamıyorum yasağın dedikleri banaydı haklıydıda
insanın kalbi çok önemlidir kendisi gibi olmayanı anlamasıda çok zordur
yasağı kimin nasıl tanıdığı bu saatte sonra hiçççç umrumda değil yeterki benim gibi üzülmeyin başkalarına rezil olmayın ben bu saatten sonra sadece buna izin vermiyeceğimi yazıyım haberi olmayanların haberi olsun....
yasak yeter
ulastir burdan özele gerek yokkkk..buna sen karar veremezsinn yetermi tamamii devammi diyeeee......bak nasi anladin kendini sivrilip ortaya cikmaya cok meraklisinnn kendini tv fenomenlerinden saniyon galiba..ben kendimi sucluyorum ki yine bu raya ilk geldiginde karsilayan uyum saglamaya calisan bendim cünkü ne kadar yanlis yapmisimmmm olabilir insaniz iste hataalr bize mahsusss...
yapmayın bölee ne oldu bizeee yaaa
daha bi kaç güne kadar bişey yoktuu olumu hiççç böleee
yasağı kimin nasıl tanıdığı bu saatte sonra hiçççç umrumda değil yeterki benim gibi üzülmeyin başkalarına rezil olmayın ben bu saatten sonra sadece buna izin vermiyeceğimi yazıyım haberi olmayanların haberi olsun....
yasak yeter
yeter olan konuşman değil
yaptıklarına yeter halada yeter
istediğini konuşabilir istediğini söyleyebilirsin ama insanları kandıramazsın
keşke olduğun gibi olsaydın ne diye olmadığın biri gibi davranıyorsun
ne sivrilmesinden bahsediyorsun iyice oku yazılanları hatta dün yazdıklarınıda bir daha oku bence
gerçek yüzünü görmek üzücü olsada görmek bile yeter en azından rabbim fazlasından korusu en uazından uzun bir süre olmadı
buraya ilk geldiğimde sadece sen değil herkes sıcaktı evet burda olmama sebeplerden biriydin dünde bu yüzden okadar şey oldu
özledim burda yanımızda ol istedim bilirmisin bu ne demek birisini sevmek özlemek arkadaş demek
kime kızdıysan kızdın ki onlar benden çok eski arkadaşın olarak
keşke sivrilmeme neden olacağına buraya gelip rahatsızlıklarını yazsaydın
ben ön planda olmayı sevseydim senin yaptıklarını yapardım ama insan gerçek olunca çok abartamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?