Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben sabah gelip öğleye kadar bekliorum seni orda gördüm kıızlarr seni yazmışş başaa şaştımmm sonra yazdım cevap yok ordaa
sonra bikaç bişey daha gördmmm şaşırdımmm

yasakhayalim ne oldu az anlatin bana yaa

yasak yeter
ya mesaj kutunu boşalt dün bana yazdıklarını sana gönderiyim belliki unutmuşsun
yada sana burdan ulaştırayım
hem insanlara kendini farklı tanıtıp onları üzüyorsun sonra üstüne bide gelip insanları suçluyorsun
bence burda kimseyi üzmeye hakkın yok
ben yanlış tanıdım üzüldüm ama başkalarınında üzülmesine izin vermicem...

ben böyleyim su annloorim sucumm su hamil ve ilknur arkadaslarimm burda tutunamadi onlarla bi kac kisi disinda konusan olmadi onlarda topik acmilar dogal olarak jest olsun diye ilknurum benim ismimide yazmis haberim yoktu saolsun ..bi kac saat önce kaltimm onlarin yanindaydim bunlar olmus arkamdannn.. keske beni cagirip yasak bi gelirmisin bi konusalim topikte denseydi aciklammai yapardimmmmmm...

kızlarrrr yaaaa ben hamişş olabilir miyim ki....çok merak ediyorummmm...kan testi yaptırsam mı ki...heee

ben yasakhayalimin kimseyi uzdugunu ve uzecegini sanmkiyorum en cok destek veren o oldu herkese ne olduda simdi boyle oldu anlamiyorum :26::26:

valla hic bisey anlamadim hala yasakhayalim ne olduda boyle ayri dustuk ki ozelden msj attim bi baksana

ben yasakhayalimin kimseyi uzdugunu ve uzecegini sanmkiyorum en cok destek veren o oldu herkese ne olduda simdi boyle oldu anlamiyorum :26::26:

loorim ben kimseyi suçlamıyorum yasağın dedikleri banaydı haklıydıda
insanın kalbi çok önemlidir kendisi gibi olmayanı anlamasıda çok zordur
yasağı kimin nasıl tanıdığı bu saatte sonra hiçççç umrumda değil yeterki benim gibi üzülmeyin başkalarına rezil olmayın ben bu saatten sonra sadece buna izin vermiyeceğimi yazıyım haberi olmayanların haberi olsun....

yasakımm ewet gercek yuzunu gorduk dedımm ama sende bu sekılde bızı ters ustu bırakıp neden gıttınn daha dune kadar bızı okadar onemsıyordun kıı ben arkadaslarımdan gormedıgım bukadar ılgıyı arkadaslıgı dostlugu sevgı sozcuklerını sende gordummm ee dogall olarakda gözlerımız senı arıyorrr neden oyle dıyosunnn normal degılmı soyledıgımm seyy kım olsa aynı seyı dusunurrr senı sevdıgımız ıcınnn gıtmene göz yumamadıkkk boylee yapmamalıydıınnn dıger topıkte ılk senı tanıdım ve dedımm bu arkadasım cokk ıyı benı herzaman anlar ve sana bakttıgımdada kendımı sende buluyordumm gitmemeliydinnnnnnnnnn

yaa yapmayınn böleee ben sizi böle görmeye dayanamıorummmm

bayıltcanız mı beniiiiii

sana varya cevap vermiycem bile pazartesimin topigine yazik olur her nekadar sen bunu düsünmesende ben bunu düsünecek kadar iyi bi insanim herkeste beni taniyanlarda bilirrr.. halen sivrilmeye devam ediyosunnn yazik..

biraz sakin olarak konusurmusun sen buraya ilk geldiginde seni ilk karsiyalan seninle konusan kimdi yasakhayaldi yasakhayali terbiyesizlikle sucluyosun yasakhayali ilk buraya geldigimden beri taniyorum bana ve baska kimseye en ufak biseyini bile gormedim ne olduda sen bu sekilde itham ediyosun ve yasakhayalim asla bi insani rezil etmez aksine onunla arkadassan seni vezir eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…