- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.681
amin moremm :26:kiscem bi acele etmiyommm aslinda halen korkumu yenmis degilimmm birazda dinlenmis olur korkumla yine yüzlesecem tabi kacis yokk
benden umutt yok moreee ben giribimmm bu ayyda ble geççcek belllii
yumuşlar çatlıo beli ama ben bişeuy yapamıorummm
yaww edddaam o teşlattannn miamotremlede konuşamadıkk bak mantar vamış kzçede duydunmu sennn :26::26::26:
mutfaktadımm moreeee
doğrusn yapyonnn yasakım sennn korkudan kaçış yok ama hiç olmmsa o gün geldiğinde sen hazır olcann
olsunn moremmm bırsonrakı ay saglıklı bırsekılde baslarsınız calısmalarınızaa rabbımm sıfa versınnnkusura bakma modemı degıstı esımm net yoktu bı sure cvp yazamadmm
:26::26:yooo moremm duymadımmmm neden kii
bende bakiyom mutfaga arasira morem yemedik daaha yemegimizi
doru hazir olacam olmasam bile yine deniycem mecbur kacisi yokk bununn
evet ben okdummm mantar çıkmışş azcık ilaç vermiş doktoruu :26::26::26::26:
olsunnnn edammm şimdi geldin yaa önemli olan buuuu
bu net konusu çok kötü yaa eskiden napardık dimiii
selam sevgili arkadaşlar öncelikle Allah hepimize inşallah kısa zamanda sağlıklı hamilelikler nasip eder..ben birbuçuk ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim aranızda benim gibi bebeğini kaybetmiş olan var mı ne gibi testler yapıldı.. ve nekadar beklemeyi düşünüyorsunuz...sevgiyle kalın hepiniz...güzel günler yakındır inşallah...
ölemi eniştem yok mu taaaben yedim şimdii 5 dakkada beşiktaşşş
muayenehanesinde canım okadar özverili bi doktor ki anlatamam. son dakikada gelen hastasıyla bile saatlerce ilgileniröelmiii odamı özell rosaam canımmm
ay bugün yaptım yaa çıkmadı acaba diyorum adetime yakın döllenme olma ihtimali var mı mesela geçen hafta yani ovulasyon hesabına göre 10 ve 18. günler arası ya 20. gün döllenem olduysa hadi. olabilir mi ki böyle bi şeysimcik yine monarossam aklima geldi bu kiscemde bekliyo :26:monarossam yarinda gelmezse reglin ertesi sabah bi idrar testi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?