- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.541
ayy nekada güzelllll hisselerrr yaaaainşallah biizmde göbüşlerimi tekmeleyen bir melek olrrr
örtmen mersahim ama odamda deney ne yapmayacan demi havaya ucmayalim berabercee
* Hadiiii yaa bilmiyordummm vallaaaa Allah birdaha yasatmasin cnm uzulme Allah zamanini biliyor cok büyük gecmis olsun cnm
* Kac Haftalikti cnm Ikizler´???
ben duymadım öle bişy canımmm sen nekadar değişik şeyler duyuyorsunnbenim ark.ım adetine 3 kala hamile kalmıştı dengezidi adeti o sebeble yumurtlama gğnleride şaşyodu şimdi 6 aylık gebe Allah koroun meleğimi ben sanmıorumm öle bişy olduğunu
biliyon yasağım benim yumurtalar şiddetli çatlıyo yani bilemem nolur. sen süpürgeni yanından ayırma bana güven olmaz
benim kociş geliyo ben kaçarkeşke hergün bi hamiş çıksada sevinsek böle yaaa
ayy nekada güzelllll hisselerrr yaaaainşallah biizmde göbüşlerimi tekmeleyen bir melek olrrr
yok bitanem bende kournmadayım 25 gün oldu bebeğimi kaybedeli şimdi korumadayım bakalım hayılrısı inşallah bundan sonraaa
8 hafta bitmek üzereyken kaybettimmminsalalhh bebekimm canim benimm insalah rabbim bidaah yasatmazz..o yüzden yine martta bagisikliga ne baktiracammmmm:26:
ayyy seninde az kalmissss masallahhhdogum yapinca bizede haber vermeyi unutmaa bebekim merak etmeyelimmm
insalalh tali ebbimmmmmmm tpogin sansi acildi artikin arka arkaya gelir insalalh hamilelik haberleriii
siz gün asiri calisin sona kadar canim benimm...
vala ben de iyiym kuzum benim hamilelik haberi alinca daha bi iyi oluyorummmm[/QUO
böyle güzel haberlerle mutlu olunmazmı sekerımgün asırı dedıgın sabahları ıkı günde bır valla artık herseyı hesaplama sunu ye bunu yeme su zaman yap su zaman yapma yorulduk yahuu gelsede bebısler bızde baska dertlerle ugrassak
Canımm çok yeni kaybetmişsin Allah bir daha yaşatmasın.Kaç ay korunma olacak bana hiç korunun demediler benim yeniyken düşüyorlar ondan mı acaba?
Canımm çok yeni kaybetmişsin Allah bir daha yaşatmasın.Kaç ay korunma olacak bana hiç korunun demediler benim yeniyken düşüyorlar ondan mı acaba?
sende izlio ordan napyon işler yoğun mu sen nerdeydin sordum muduuyoksaa
insalalh tali ebbimmmmmmm tpogin sansi acildi artikin arka arkaya gelir insalalh hamilelik haberleriii
vala ben de iyiym kuzum benim hamilelik haberi alinca daha bi iyi oluyorummmm[/QUO
böyle güzel haberlerle mutlu olunmazmı sekerımgün asırı dedıgın sabahları ıkı günde bır valla artık herseyı hesaplama sunu ye bunu yeme su zaman yap su zaman yapma yorulduk yahuu gelsede bebısler bızde baska dertlerle ugrassak
canım byu kadar şartlanma yawwwoluruna mı bıraksan acep dahamı iyi olcak bide yatağa bebek düşünerek girmeyin dioalr ne bilim azcık kısmet desen de böle gün saymasan mı bilemedim şimdiiii
az kalmis ya kizz hadi hayirlisi sag salim gelsin dunyaya isim fln dusundunuz mu
tatliebbim mesala bi gün yaptiysaniz bi gün yapmayin spermler bi cogalsin zayiflamasinn
kizlar ben cikiyorum malum karnim zil caliyo
valla cnm bana 1-2 adet dönemi bekle dedi doktor senin kendimi düştü kürtajısz aman Allahım bira daha kimseciklere yaşatmasın yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?