Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

örtmen mersahim ama odamda deney ne yapmayacan demi havaya ucmayalim berabercee

biliyon yasağım benim yumurtalar şiddetli çatlıyo yani bilemem nolur. sen süpürgeni yanından ayırma bana güven olmaz
benim kociş geliyo ben kaçar keşke hergün bi hamiş çıksada sevinsek böle yaaa

* Hadiiii yaa bilmiyordummm vallaaaa Allah birdaha yasatmasin cnm uzulme Allah zamanini biliyor cok büyük gecmis olsun cnm
* Kac Haftalikti cnm Ikizler´???

8 hafta bitmek üzereyken kaybettimmminsalalhh bebekimm canim benimm insalah rabbim bidaah yasatmazz..o yüzden yine martta bagisikliga ne baktiracammmmm:26:

ayyy seninde az kalmissss masallahhh dogum yapinca bizede haber vermeyi unutmaa bebekim merak etmeyelimmm

sanırım bazen her kafadan bı ses cıkıyor

masallah neka güclü yimirtan var öyleeeyanardag gibimmm

süpürgemm hep benle zatiiherifinmi geldiiaksam gel ama yinee

kk nın en güzel melekleri ben çıkıorum birazzz sabahtan beri burdayımm gözcüklerim ağrıdı birazz dinlendireyimmm gelirm geneee

Anliyorum cnm bende bir tane düsük yapmisdim. 5 hafta felan ancaydi herhalde..! 1 Sene bekledik bebis gelsin diye ama Rabbim zamanini biliyor bak sen üzülme
insallahh Allaha dua et cnm..

Ewt benimde az kaldi cnm heycanliyimki ne bicim :)))))))) dOGUMDAN sonrada yazarim insallah...

Canımm çok yeni kaybetmişsin Allah bir daha yaşatmasın.Kaç ay korunma olacak bana hiç korunun demediler benim yeniyken düşüyorlar ondan mı acaba?

valla cnm bana 1-2 adet dönemi bekle dedi doktor senin kendimi düştü kürtajısz aman Allahım bira daha kimseciklere yaşatmasın yawww

Canımm çok yeni kaybetmişsin Allah bir daha yaşatmasın.Kaç ay korunma olacak bana hiç korunun demediler benim yeniyken düşüyorlar ondan mı acaba?

kürtajin yok demi örtmenimmm bide cok erken kaybediyosun doru ondan korunmaya gerek yok demislerr.ben 4 tanesinide hep 8 haftadan sonra kaybettigim icin bide kürtaj oldugum icin en az 3 ay korun dedi doktorumm

Son düzenleme:
sende izlio ordan napyon işler yoğun mu sen nerdeydin sordum muduu yoksaa

canım bana diyosun dimi anlayamadım kusura bakma, eğer banaysa evet her zaman yazamıyorum işlerden dolayı
ama okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı,

kızlar biraz işlere daldım, bol bol sayfa ilermişsiniz yine, nuarimm tatlım gelmişsin değerinide gördüm maşallah meleğine,
hayırlısı olsun tekrar

canlar çıkıyorum gecede yatmadım sabahta erken kalktım dinleneym.hersey icin teşekkürler mesaj yazıp cevap yazamadıklarımdan çok özür dilerım.Rabbim isteyen dileyen kimsenin kucagnı bos bırakmasın amin amin dualarım sizlerle olacak

az kalmis ya kizz hadi hayirlisi sag salim gelsin dunyaya isim fln dusundunuz mu

Aminnnnnnnn cnm Insallah evet dusunuyoruz daha büsürü isim var neten arastiriyoruz

bakalim daha bi isim bulamadim pek nede zormus bu isler yaa :))) isim buL sec uycakmi uymicakmi hehe

BakaLim kuLaga Hos gelen bir guZel isim ariyorum ..´´!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…