Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hsB cnm NASILSINNNNN napiyorsun yasakhayalimmm bebiss nasill kac haftalik oldun insallah???

:18::18::18::18:sey sadece hosgeldin demistimmsmileler karisti galibaa

loorimm smile deyince layla geldi aklima onada bikere nasilsin demistimmmm bana sagol dedi bunu yapmisti

dikkat et kendine canimm iyiizz bizde Allaha sukur herhangi bi sikyetim yok mide bulantim fln sanki hamile degilim gibi

ama canim acayip tatli istiyo hergun yiyorum az az ama

senin 8 aylik oldumu ?

YOOK kizzzzz nerdeee daha 7 AYLIGIZZ MAYISDA geliyoorr bebis Insallah simdiden

tekmeler cok hafif ve hassaz geliyor bazen tik yok öyle buyuoruz istee :)) AYNEN benimde bu aralar cok tatli cekiyor cnm cukulata yiorum bende

tabiki fazla yememeye calisiyorum cnm :18:

hosgeldinnnnnuarinim hamilee taliebbbimmmmmmmmniye birakiyosunuzki calismayii isterseniz calisin bence bi zarari yokkii

cünkü gec yumurtlamada olabiliyo bazilarindaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mutlu nuarınım arkadasımıza....rabbım saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...darısıda bızım basımıza ınsallah..öyle duymustum ama ben tabı bırakmadım calısmaları bugün adetımın 5. günü sanırım yarın veya en gec persembe günü bısmıllah dıcez yenı ay ıcın canım sen nasılsın arkadasım

ayy nekada güzelllll hisselerrr yaaaa inşallah biizmde göbüşlerimi tekmeleyen bir melek olrrr

az kalmis ya kizz hadi hayirlisi sag salim gelsin dunyaya isim fln dusundunuz mu

insalalh talliebbimmmmmmm topigin sansi acildi artikin arka arkaya gelir insalalh hamilelik haberleriii

siz gün asiri calisin sona kadar canim benimm...

valla ben de iyiyim kuzum benim hamilelik haberi alinca daha bi iyi oluyorummmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…