- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.561
canlar çıkıyorum gecede yatmadım sabahta erken kalktım dinleneym.hersey icin teşekkürler mesaj yazıp cevap yazamadıklarımdan çok özür dilerım.Rabbim isteyen dileyen kimsenin kucagnı bos bırakmasın amin amin dualarım sizlerle olacak
kk nın en güzel melekleri ben çıkıorum birazzz sabahtan beri burdayımm gözcüklerim ağrıdı birazz dinlendireyimmm gelirm geneee
kizlar ben cikiyorum malum karnim zil caliyo
kizlar ben cikiyorum malum karnim zil caliyo
saoll yasakımmm kendinize iii bakınn çok kaynatınnnnyerim senii valla saol doru hep burdaydinn topiginn gülüsünnnntamammm yawrukusumm dinlen sen öptümmmm
canım byu kadar şartlanma yawwwoluruna mı bıraksan acep dahamı iyi olcak bide yatağa bebek düşünerek girmeyin dioalr ne bilim azcık kısmet desen de böle gün saymasan mı bilemedim şimdiiii
doru ilhannaziim öyle yapinca hormonlar bile etkileniyo bu yüzden bebeklerde gecikiyoo
Aminnn evet benim kürtaja gerek kalmadı.
'Kaybettiklerim Dağıttığım Servetimdir"bunun altindaki resmi bide hep renkli yaziyosun ya cok tatli oluyooo
kürtajin yok demi örtmenimmmbide cok erken kaybediyosun doru ondan korunmaya gerek yok demislerr.ben 4 tanesinide hep 8 haftadan sonra kaybettigim icin bide kürtaj oldugum icin en az 3 ay korun dedi doktorumm
Sağoll Bebekim...
Ben Geldimm Bu aradaa
Amin inş. Allah razı olsun sağlıklı bebişler nasp etsin.COOOK buyuk gecmis olsun cnm bi sene Önce benimkiside dogaL olmustu dok kUrtaja gerek yok demisti kendiliginden akti gitti..
**ama hep derim Sabir cok önemli Allahim birdaha yasatmasin ve sabrinida veriyor kasiliginda tekrar Hamis kaliRsin cnm insallah..**
Amin inş. Allah razı olsun sağlıklı bebişler nasp etsin.
olamya çalışıyorum biraz sabırsızım galiba ama sizin gibi güzel örnekler umutlandırıyor hamilelerin duası makbuldur derler bize dua et bebişine dikkat et Allah a emanet:)Amin amin cnm Rabbim ins.. Birdaha yasatmasin kimseler o huznu ben cok iyi biliyorum.. kanla sonlaniyor...(
Ama Rabbim herzaman dogru vakti ve zamani biliyor.. Tekrardan Hamis kalma sansin var yeterki kendini bi anda birakma. hep guclü
Ol...!!!!!!!!!""""""""""""
ben varımm gülümm azıcık tanışalım yeniyim ben deAaaaaaaaaaaaa Kimsedee Yok Yawww
Yalnızz Kaldım desenizee
KocamdA Gelir Birazdann. Bakın Çıkarımm Haaaaaaa
olamya çalışıyorum biraz sabırsızım galiba ama sizin gibi güzel örnekler umutlandırıyor hamilelerin duası makbuldur derler bize dua et bebişine dikkat et Allah a emanet:)
Aaaaaaaaaaaaa Kimsedee Yok Yawww
Yalnızz Kaldım desenizee
KocamdA Gelir Birazdann. Bakın Çıkarımm Haaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?