Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

görüşürüzz nuarinimmm kendine dikakt et artık yat dinlennn sık sıkk

kk nın en güzel melekleri ben çıkıorum birazzz sabahtan beri burdayımm gözcüklerim ağrıdı birazz dinlendireyimmm gelirm geneee

yerim senii valla saol doru hep burdaydinn topiginn gülüsünnnntamammm yawrukusumm dinlen sen öptümmmm

Aminnn evet benim kürtaja gerek kalmadı.

COOOK buyuk gecmis olsun cnm bi sene Önce benimkiside dogaL olmustu dok kUrtaja gerek yok demisti kendiliginden akti gitti..

**ama hep derim Sabir cok önemli Allahim birdaha yasatmasin ve sabrinida veriyor kasiliginda tekrar Hamis kaliRsin cnm insallah..**

kürtajin yok demi örtmenimmm bide cok erken kaybediyosun doru ondan korunmaya gerek yok demislerr.ben 4 tanesinide hep 8 haftadan sonra kaybettigim icin bide kürtaj oldugum icin en az 3 ay korun dedi doktorumm

kürtajım yok umarım hiç olmaz yaşayanlara da rabbim bir daha yaşatmaz inş.Benim anlayamadığım şey zaten neden çok yeniyken düşüyorlar kese falan görünmeden kanla biliniyor hcg değerim git gide düşüyor öyle yani Senin için daha zor olsa gerek ilerleyen gebelik sonuçta neyse Allah tez vakitte nasip eder inş.

Amin inş. Allah razı olsun sağlıklı bebişler nasp etsin.

Amin inş. Allah razı olsun sağlıklı bebişler nasp etsin.

Amin amin cnm Rabbim ins.. Birdaha yasatmasin kimseler o huznu ben cok iyi biliyorum.. kanla sonlaniyor...(

Ama Rabbim herzaman dogru vakti ve zamani biliyor.. Tekrardan Hamis kalma sansin var yeterki kendini bi anda birakma. hep guclü

Ol...!!!!!!!!!""""""""""""

olamya çalışıyorum biraz sabırsızım galiba ama sizin gibi güzel örnekler umutlandırıyor hamilelerin duası makbuldur derler bize dua et bebişine dikkat et Allah a emanet:)

olamya çalışıyorum biraz sabırsızım galiba ama sizin gibi güzel örnekler umutlandırıyor hamilelerin duası makbuldur derler bize dua et bebişine dikkat et Allah a emanet:)

Anliyorum seni cnm hemde cok iyi ama mecbur o sabri Allahim sana veriyor merak etme kendini baska seylere ver ben öyle yapmisdim

Bi bakmissinki hamissin cnm Allah isteyenlerin kucagini doldursun saol cnm sende Allaha emanet ol kendini yorma ve Stress yapma fazla iyi Aksamlar..

Aaaaaaaaaaaaa Kimsedee Yok Yawww
Yalnızz Kaldım desenizee
KocamdA Gelir Birazdann. Bakın Çıkarımm Haaaaaaa

bende disari cikmadan bi selam berayimaaaaaa

hosgeldin berayimmm yaw sabah baya kalabaliktiiiinuarinimizzz hamissssssssssssdarisi insalalh basimizaaaaa

dur tehdit etme bak selam verdim

bebekimmm_33 güle güle yawrukusummm...bebisimize ve kendine iyi bakkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…