Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Selam Kizlar yeni topiginiz Hayirli oLsun ve Bol BoL Hamisler dolsun Ins

Nasilsiniz coktan beri takip edemiyorum sizleri

SON durumlar nedir kizlar....

anladim yasakhayalim simdi ben 6 haftalikmiyim 7 haftalikmiyim bu hafta isleri cok karisik

7 haftaliksin öyle diyecen soranlaraaaamesala ben 15 haftaliken kaybettigimde bebegimi hastane kayda 15 haftalik diye gecti normalde 14+1 günlüktü ama.doktorlar o günü degil herseyde haftasini baz aliyoo

kızlaaaarr ben geldıııımmmm...nabersınız bugün bakalım....ya bısey sorcam kızlarr..adet olmadan bır hafta önce calısmaları bırakmakmı gerekır..bırılerı bunu bana demıstı..

ben duymadım öle bişy canımmm sen nekadar değişik şeyler duyuyorsunn benim ark.ım adetine 3 kala hamile kalmıştı dengezidi adeti o sebeble yumurtlama gğnleride şaşyodu şimdi 6 aylık gebe Allah koroun meleğimi ben sanmıorumm öle bişy olduğunu

bebekimmmm hosgeldinn nasilsin bebis yoruyomu seni

bizde de bi arkadasimiz hamis nunumuzz

IYIZ CNM Allaha sukur siizleri sormali ?? sen nasilsin iyimisin

Bende su iki gundur alt bölgemde bi sanciyla uyaniyorum dok aramistim bugun Normal dedi agrilar gecmesse hastane dedi

bakalim ins bisicik cikmaz simdilik iyim :))

7 haftaliksin öyle diyecen soranlaraaaamesala ben 15 haftaliken kaybettigimde bebegimi hastane kayda 15 haftalik diye gecti normalde 14+1 günlüktü ama.doktorlar o günü degil herseyde haftasini baz aliyoo

tamam yasakhayalim oyle dicem o zaman mutter pass alinca orada yazar iste bende yormam kafami

Ayyyy ne güzel bebiş haberleri var bundan sonra da olur inşallahhhhhh.
Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıklı etsin inşallah.Senin nasıl oldu yeniyim takip edemedim.

IYIZ CNM Allaha sukur siizleri sormali ?? sen nasilsin iyimisin

Bende su iki gundur alt bölgemde bi sanciyla uyaniyorum dok aramistim bugun Normal dedi agrilar gecmesse hastane dedi

bakalim ins bisicik cikmaz simdilik iyim :))

dikkat et kendine canimm iyiizz bizde Allaha sukur herhangi bi sikyetim yok mide bulantim fln sanki hamile degilim gibi

ama canim acayip tatli istiyo hergun yiyorum az az ama

senin 8 aylik oldumu ?

Rabbim bir daha yaşatmsın inşallah yasakımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…