- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.501
Selam Kizlar yeni topiginiz Hayirli oLsun ve Bol BoL Hamisler dolsun Ins
Nasilsiniz coktan beri takip edemiyorum sizleri
SON durumlar nedir kizlar....
anladim yasakhayalim simdi ben 6 haftalikmiyim 7 haftalikmiyim bu hafta isleri cok karisik
kızlaaaarr ben geldıııımmmm...nabersınız bugün bakalım....ya bısey sorcam kızlarr..adet olmadan bır hafta önce calısmaları bırakmakmı gerekır..bırılerı bunu bana demıstı..
bebekimmmm hosgeldinn nasilsin bebis yoruyomu seni
bizde de bi arkadasimiz hamis nunumuzz
kızlaaaarr ben geldıııımmmm...nabersınız bugün bakalım....ya bısey sorcam kızlarr..adet olmadan bır hafta önce calısmaları bırakmakmı gerekır..bırılerı bunu bana demıstı..
7 haftaliksin öyle diyecen soranlaraaaamesala ben 15 haftaliken kaybettigimde bebegimi hastane kayda 15 haftalik diye gecti normalde 14+1 günlüktü ama.doktorlar o günü degil herseyde haftasini baz aliyoo
bende sevdim yasakhayalimmm hastalarimiz cogaldi masallah
catir catir dogurtcazz
canımsın geçmisi okuyamıyorum gelenler tebrik edenler aksam pc girıp yazacam şuan telefondan zor oluyor yetisemiyorum.amin bitanem iyiki varsınız iyikı tanıdım sizleri darısı isteyen,dileyen herkesın başına dualarım burdakı tüm kızcelerle
7 haftaliksin öyle diyecen soranlaraaaamesala ben 15 haftaliken kaybettigimde bebegimi hastane kayda 15 haftalik diye gecti normalde 14+1 günlüktü ama.doktorlar o günü degil herseyde haftasini baz aliyoo
IYIZ CNM Allaha sukur siizleri sormali ?? sen nasilsin iyimisin
Bende su iki gundur alt bölgemde bi sanciyla uyaniyorum dok aramistim bugun Normal dedi agrilar gecmesse hastane dedi
bakalim ins bisicik cikmaz simdilik iyim :))
doktorum alalim mi hastalari iceriye
tamam yasakhayalim oyle dicem o zaman mutter pass alinca orada yazar iste bende yormam kafami
hoş geldin bebekimmmm nasılsınnn
loorii ekşi mi canın çekiyo tatlı mı
asistanimm anlarsin sen iste iceri bi kizce al bakimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?