Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlsı neyse o olsunnn mersahımm inş... Rabbim güzel bir evlat verir hepimizee napakkk beklicess sabretcesss

yapma merşahım daha erken bir gün geçsin en azından :26:
çıkmazsa yok diye kendini yorarsın falan allah korusun sende yerinde duramıyanlardansın maşallah ama kan yaptıracaksan o kesin olur
Yaw tmm beya yapmiyom kocisede kizdim sizede kizcam ben cok heycanliyim galiba dedim olsa bile sana solemicem merak etmiyon die. sonra baktim ariyo testi cikmismi die
Bi kacgun gecsin ole yaparim diyodum fazla test var diyee patlatiyim dedim. Neyse
yapmaa mersahımmm hayırrrr sabretmeyi bil azcıkkk

Alicam ama ne kiziyon kucucuk kiza

arkadaşlar merhaba bende 2 gün öncesinden hassas gebelik teslerinden yaptım silikte olsa çizgi var acabamı diye düşünüyorum kara kara 17. denemede başarılı oldukmu acaba....

aynennnnnnn öyleeee nolurrkii gelselerrr yaaaa

sabret can kuşş benn o kunuda çok sabırlıyımdırrr

hiç aceleci davranammm hiççç

ben aceleciyim nazım
yumurtlama bitiyor ya başlıyom ben tırnakları kemirmeye :18::18::18::18::18:
eşim diyor heh başladı yine merak
başlıyor bismillah daha dur hele bi yollarını bulsunlar daha onlar hedefe ulaşmadan sen meraka başlıyon diyo bana
ama bidahaki sefere bana ne eczacı test satar nede eşim alır getirir artık biriniz fazladan testlerden kargolarsınız bana

valla ne ii olurduu valla
acep kaç dakka dayancak bizeee

arkadaşlar merhaba bende 2 gün öncesinden hassas gebelik teslerinden yaptım silikte olsa çizgi var acabamı diye düşünüyorum kara kara 17. denemede başarılı oldukmu acaba....

hoşgeldin
inşallah başarılı olmuşsundur ama önce kanda baktır ki garanti olsun üzülmeyin sonra inşallah hayırlı haberi alırsınız

hayırlsı neyse o olsunnn mersahımm inş... Rabbim güzel bir evlat verir hepimizee napakkk beklicess sabretcesss
İnsallah canim iste ne zaman rabbim isterse
sabret can kuşş benn o kunuda çok sabırlıyımdırrr

hiç aceleci davranammm hiççç

Kis bu gun ikinci hayal kirikligim hem aceleci deilsin hemde fblisin

tamam al ama yapmaa oluu mersahımmm

karamelim aynı benim gibisin yaaa
keşke o kadar merak etmesek stres yapıyoz kendimizeee

gözün aydınn canımmm silikse yeni yerleşio demekli meleğinnn yarın bi kanda bakrıt istersenn rabbim hayırlsını versinnn

İnsallah canim iste ne zaman rabbim isterse

Kis bu gun ikinci hayal kirikligim hem aceleci deilsin hemde fblisin

nazımda benim oğlan gibi fb li tanısa baya severdi
ama ben takım tutmuyom merşahım beceremiyom yahu
babam bjk diye çocukken hep öle derdim ama sor bir futbolcu tanıyommu rezaletim ben tutmıyım daha iyi

ben yollalrım moree sana sen iste yeterr

karamelim aynı benim gibisin yaaa
keşke o kadar merak etmesek stres yapıyoz kendimizeee

olmuyorrki bitanem ama inan yanlışı biz yapıyoruz
ben sonuncuda hemen öğrendim ama kısmet değilmiş aceleci olmasam 2 gün daha beklesem belkide böyle üzülmeyecektim
sen bu sefer acele etme bende öle yapıcam inşallah emin olamasamda kendimden :44:
kanda baktır sonra sevin emi güzelim o kesin en azından

Hosgeldin canim insallah hamilesindir. 17. Denemem demissin rabbim yuzunu guldurur insallah kan testi yaptir bence deger yukseliyo mu bak.

Benim olursa postalarim sana :) ama kasiklarim ariyo geliyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…