- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.861
Amiinnnnncanim umidim yoktu ama bat gelince nie bole heycan yaptim yine
Stres cok tatlim bende hangi birini kafama takmayayim regl gelse uzulmicem bu ay psikolojik hazirim. onumuzdeki aya planlarimi yaptim.
Okuycam canim gecen bi komsu geldi. kaynanama diyo bole gelini buldun daa ne istiyon... gidince bi agirlik bende uyku dedim esime okubeni. sonra esimin annanesi dedi o kadinin nazari degiyomus. hemen etkileniyom.
Benimkide o
başlaa can kuşş ben öle yaptı bitti 3. günü başladımmm
Yaw tmm beya yapmiyom kocisede kizdim sizede kizcamyapma merşahım daha erken bir gün geçsin en azından :26:
çıkmazsa yok diye kendini yorarsın falan allah korusun sende yerinde duramıyanlardansın maşallahama kan yaptıracaksan o kesin olur
yapmaa mersahımmm hayırrrr sabretmeyi bil azcıkkk
aminnnnn
bitmez nazım öyle hasret varki meleklerin annelerinde o umut onları getirecek
süreside normal anacım ben anlayamadım
bu böle olmayacak en yakın zamanda başlığımıza jinekolog bekliyoruzne olur yani birinizde buraya takılsanız bakın aranızda okuyanlar varsa çok sıkmıcaz gelin korkmayın valla bak azcık soru sorcaz
sabret can kuşş benn o kunuda çok sabırlıyımdırrr
hiç aceleci davranammm hiççç
süreside normal anacım ben anlayamadım
bu böle olmayacak en yakın zamanda başlığımıza jinekolog bekliyoruzne olur yani birinizde buraya takılsanız bakın aranızda okuyanlar varsa çok sıkmıcaz gelin korkmayın valla bak azcık soru sorcaz
arkadaşlar merhaba bende 2 gün öncesinden hassas gebelik teslerinden yaptım silikte olsa çizgi var acabamı diye düşünüyorum kara kara 17. denemede başarılı oldukmu acaba....
arkadaşlar merhaba bende 2 gün öncesinden hassas gebelik teslerinden yaptım silikte olsa çizgi var acabamı diye düşünüyorum kara kara 17. denemede başarılı oldukmu acaba....
İnsallah canimhayırlsı neyse o olsunnn mersahımm inş... Rabbim güzel bir evlat verir hepimizee napakkk beklicess sabretcesss
sabret can kuşş benn o kunuda çok sabırlıyımdırrr
hiç aceleci davranammm hiççç
aynennnnnnn öyleeee nolurrkii gelselerrr yaaaa
valla ne ii olurduu valla
acep kaç dakka dayancak bizeee
Yaw tmm beya yapmiyom kocisede kizdim sizede kizcamben cok heycanliyim galiba dedim olsa bile sana solemicem merak etmiyon die. sonra baktim ariyo testi cikmismi die
Bi kacgun gecsin ole yaparim diyodum fazla test var diyee patlatiyim dedim. Neyse
Alicam ama ne kiziyon kucucuk kiza
ben aceleciyim nazım
yumurtlama bitiyor ya başlıyom ben tırnakları kemirmeye :18::18::18::18::18:
eşim diyor heh başladı yine merak
başlıyor bismillah daha dur hele bi yollarını bulsunlardaha onlar hedefe ulaşmadan sen meraka başlıyon diyo bana
ama bidahaki sefere bana ne eczacı test satar nede eşim alır getirir artık biriniz fazladan testlerden kargolarsınız bana
İnsallah canimiste ne zaman rabbim isterse
Kis bu gun ikinci hayal kirikligim hem aceleci deilsin hemde fblisin
gelmezlerrr anca çatala yatırmayı bilir onlar
bize dayansa bile kk dayanamaz nazım soruları yazıcaz diye çökertiriz koca siteyi
ben aceleciyim nazım
başlıyor bismillah daha dur hele bi yollarını bulsunlardaha onlar hedefe ulaşmadan sen meraka başlıyon diyo bana
ama bidahaki sefere bana ne eczacı test satar nede eşim alır getirir artık biriniz fazladan testlerden kargolarsınız bana
karamelim aynı benim gibisin yaaa
keşke o kadar merak etmesek stres yapıyoz kendimizeee
Hosgeldin canimarkadaşlar merhaba bende 2 gün öncesinden hassas gebelik teslerinden yaptım silikte olsa çizgi var acabamı diye düşünüyorum kara kara 17. denemede başarılı oldukmu acaba....
ben aceleciyim nazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?