Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

İnsallah canim iste ne zaman rabbim isterse

Kis bu gun ikinci hayal kirikligim hem aceleci deilsin hemde fblisin

ben üüzlülmekten çok korkuorummm mersahım ondann :26::26::26::26:
bana çok üzülmek ii gelmiiioo deliyim ben krise girip bayılıorummm

nazımda benim oğlan gibi fb li tanısa baya severdi
ama ben takım tutmuyom merşahım beceremiyom yahu
babam bjk diye çocukken hep öle derdim ama sor bir futbolcu tanıyommu rezaletim ben tutmıyım daha iyi
Yaw bende ole takimi tutsam tutsam ucundan tutarim :))
tamam al ama yapmaa oluu mersahımmm

Tatlim ovu testiyle geldi dolapta kuzu kuzu yatiyolar bole bana bakiyo testler. bastan cikarmaya calisiyolar

aynennn öyleee
sabırrr lazımm sabırrr

patlatim dedin sen çok yaşa emi :129:

ben yollalrım moree sana sen iste yeterr

tamam nazım eczacıyı kandıramazsam sana sölücem

Hosgeldin canim insallah hamilesindir. 17. Denemem demissin rabbim yuzunu guldurur insallah kan testi yaptir bence deger yukseliyo mu bak.

Benim olursa postalarim sana :) ama kasiklarim ariyo geliyo galiba

merşahım bu geliyo demene üzülmem lazım biliyorum ama öyle bir söylüyonki valla ben anlayana kadar gülmüş bulunuyom benim surat üzülsemi gülsemi şaşırıyor
gelmez inşallah gelmezsede aynısı oluyor gelecekmiş gibi sinyal veriyor habire wc ye götürüyor insanı

nazımda benim oğlan gibi fb li tanısa baya severdi
ama ben takım tutmuyom merşahım beceremiyom yahu
babam bjk diye çocukken hep öle derdim ama sor bir futbolcu tanıyommu rezaletim ben tutmıyım daha iyi

ben de onu çok seviorummmm karamelimm oluşunun kulacıklarını yirin seninnn

Ya ne biliyim bu ay gercekten uzulmuyorum uzulmeyi yumos gunlerinde yasadim ondan midir bilmem. regl gelsede su an direk kure baslicam yani hemen calisma moduna gecicem

sze kave yaptımmm sevgi pıtırcıklarımmmmm

ben üüzlülmekten çok korkuorummm mersahım ondann :26::26::26::26:
bana çok üzülmek ii gelmiiioo deliyim ben krise girip bayılıorummm

nazım bak üzme kendini okadar meleğin annesini öyle görmek istermi hiççç
bende benzer şeyleri yaşıyorum kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor ama ben ya o ortamı terkediyorum yada kendimi dışarı atıyorum
daha olmadı çikolata yiyom sona kalbim iki kat çarpıyo
zaten yay burçlarının özelliklerinden biri kalpten gitmeleriymiş burcumun kadınıyım yahuuuu

Slm kizlar. Ilhanazim canimgecmusi fazla okumadim yanlis anladiysam kusura bakmayin galiba nazimi cok uzmusler okuyunca bende cok kotu oldum kimse kimseyi uzmeye hakki bazi insanlar iki yuzlu olabiliyolar o yuzden sen iki yuzluler icin o tek yuzunu huzunlendirme.eger kizlar yanlis anlamissam kusura bakmayin sadece nazima uzuldugum icin yazmak istedim.

canım hoşgeldinnnn

benimde ölee karamelimmm tansionum düşüoo gözüm kararııoo Allah göstermesinnnn korkuorumm ondann mümkünse benii kimse üzmesss bende çok takan biri değilimdir zatennn salla derim en azındandemeye açlışırımm ama herzaman salllayamıorumm işteee

Yaw bende ole takimi tutsam tutsam ucundan tutarim :))

Tatlim ovu testiyle geldi dolapta kuzu kuzu yatiyolar bole bana bakiyo testler. bastan cikarmaya calisiyolar

aman sakın haa sen oyuna gelme yoldan çıkma merşahım

ben de onu çok seviorummmm karamelimm oluşunun kulacıklarını yirin seninnn

nazım benim oluşta seni bulsa fenerbahçeden bıktırır sıpa öle bi başlıyoki fb diyince bırak susmayı nefes almayı unutuyor ben kaçıyorum odasından temizlik yapıyorsam beni kaçırmak için başlıyor fbden bahsetmeye

Ya ne biliyim bu ay gercekten uzulmuyorum uzulmeyi yumos gunlerinde yasadim ondan midir bilmem. regl gelsede su an direk kure baslicam yani hemen calisma moduna gecicem

cnm iyi düşünüyorsun inşallah ya hamiş haberin yada bat haberini alırız hayırlısı hangisiyse onu alalım

işte bende üzzülmemeye dikkat etyommm presensesimmm yoksaa kris geliyoooo
kalbcesim dayanmıo benimm çok hassas çokkk

canımm kendini üzme gerçekten psikoloji her şeye yansıyor ne yazıkkiiii
bende üzülünce hemen boğazıma iner artıkk üzülmemeye dikkat edicem çünkü bebişim gelecekk ona kıyamammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…