- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.901
Eki Görüntüle 675455 Eki Görüntüle 675456
bebis tam dogum pozisyonunda kafasi asagida bacaklari yukarida
benimde ölee karamelimmm tansionum düşüoo gözüm kararııoo Allah göstermesinnnn korkuorumm ondann mümkünse benii kimse üzmesss bende çok takan biri değilimdir zatennnsalla derim en azındandemeye açlışırımm ama herzaman salllayamıorumm işteee
Slm kizlar. Ilhanazim canimgecmusi fazla okumadim yanlis anladiysam kusura bakmayin galiba nazimi cok uzmusler okuyunca bende cok kotu oldum kimse kimseyi uzmeye hakki bazi insanlar iki yuzlu olabiliyolar o yuzden sen iki yuzluler icin o tek yuzunu huzunlendirme.eger kizlar yanlis anlamissam kusura bakmayin sadece nazima uzuldugum icin yazmak istedim.
kızlar biri bana yardımcı olsun 4 gün geçti adetimden kanda çıkmamıştı hatırlarsanız adet söktürücü içsem mi ki. hiç daha gecikme yaşamadım bu ilk
eneee bir ayağım yerde kahve alim diodum
nazım ellerine sağlık aklımı okudun valla nasılda güzeldir kim bilirrrr
nazımmm ellerine kollarına sağlıkkkk iyi geldiii bu kahveee
aman sakın haa sen oyuna gelme yoldan çıkma merşahım
nazım benim oluşta seni bulsa fenerbahçeden bıktırır sıpa öle bi başlıyoki fb diyince bırak susmayı nefes almayı unutuyor ben kaçıyorum odasından temizlik yapıyorsam beni kaçırmak için başlıyor fbden bahsetmeye
cnm iyi düşünüyorsun inşallah ya hamiş haberin yada bat haberini alırız hayırlısı hangisiyse onu alalım
kızlar biri bana yardımcı olsun 4 gün geçti adetimden kanda çıkmamıştı hatırlarsanız adet söktürücü içsem mi ki. hiç daha gecikme yaşamadım bu ilk
Ooo ne kadar guzel canim da istiyodu. nazim o milka inekleri bana mi
onlardaa kalplerimizi yumuşatan sevgi ineciklermizzz
istedimkiii sıcacık sevgi dolu kalbimden içinnn
afiyet olsunnn
aman sakın haa sen oyuna gelme yoldan çıkma merşahım
nazım benim oluşta seni bulsa fenerbahçeden bıktırır sıpa öle bi başlıyoki fb diyince bırak susmayı nefes almayı unutuyor ben kaçıyorum odasından temizlik yapıyorsam beni kaçırmak için başlıyor fbden bahsetmeye
cnm iyi düşünüyorsun inşallah ya hamiş haberin yada bat haberini alırız hayırlısı hangisiyse onu alalım
Nikyim hosgeldin kuzum bebisini gormussun
doktorum demedi karamelim yaa ben kendim içsem mi dedim değilse bir dahaki ay hamilw kalma olasılığım olmayacak hasta olmadım yaamonarossa doktorun iç dediyse biz ne desek boş ama şöyle söyliyim ben olsam içmezdim hemen
biraz bekler tekrar test yaptırır o zaman içerdim
burda çok kişiden duydum kanda geç döllenmeyse hemen çıkmayabiliyormuş :44:
onlardaa kalplerimizi yumuşatan sevgi ineciklermizzz
istedimkiii sıcacık sevgi dolu kalbimden içinnn
afiyet olsunnn
Ewet yaw hayirlisi olsun. dolabin kapisini cektim4 tane var yaw
onlarr biizm ineciklerimizz mersahımmm
çok datlılarr moreeeee
maşallah canım benim maşallah... sağlıkla sıhatle büyüsün böyle...
Nikyim hosgeldin kuzum bebisini gormussun
şimdii immm nikiymm Allah razıı olsunnn geçti hepsiii
hepinizi okadar seviorum kii ist,orum ki hep birlikte olallımmm mutlu olalaımmm
Allahım bana sadece sevinciniizi göstersinnn başka şey isteememm
bilmem bazen yapmacık gelebiliirm bukadar nasıl olur diebilirisnizz ama demeyinnn
Allah bilio ya benimmm özmüm neyse sözüm odurrr ben gerçekten seviorum dediysem başımın üstünde taşıırımmm
çünkü Allah korkum kul sevgim varrr
Sen uzulme canim bosver insanlar bezen insanliklarini unutuyo ama sen insanligi hala bilen insanlardasin eger bi insan kirilmayi uzulmeyi aglamayi biliyosa zaten o insandir.canim senin samimiyetin gercekten icten ve sicacik ben asla seni yapmack olarak grmedim allahim senden insallaaahhh memnundur.ben allahin aciz kulu olarak snden gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?