Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar biri bana yardımcı olsun 4 gün geçti adetimden kanda çıkmamıştı hatırlarsanız adet söktürücü içsem mi ki. hiç daha gecikme yaşamadım bu ilk

nazım sallamak zor bilirim ama en azından kafayı dağıtmakta fayda var en azından gece yatağa girene kadar
zaten uyuyana kadar ister istemez herşey yeniden aklına geliyor insanın o zamanda gel uyku diye başla duaya

şimdii immm nikiymm Allah razıı olsunnn geçti hepsiii

hepinizi okadar seviorum kii ist,orum ki hep birlikte olallımmm mutlu olalaımmm

Allahım bana sadece sevinciniizi göstersinnn başka şey isteememm

bilmem bazen yapmacık gelebiliirm bukadar nasıl olur diebilirisnizz ama demeyinnn

Allah bilio ya benimmm özmüm neyse sözüm odurrr ben gerçekten seviorum dediysem başımın üstünde taşıırımmm

çünkü Allah korkum kul sevgim varrr

ama sen üüslme geçti hepsiii Allahım birdaha yaşatmasınnnn

kızlar biri bana yardımcı olsun 4 gün geçti adetimden kanda çıkmamıştı hatırlarsanız adet söktürücü içsem mi ki. hiç daha gecikme yaşamadım bu ilk

monarossa doktorun iç dediyse biz ne desek boş ama şöyle söyliyim ben olsam içmezdim hemen
biraz bekler tekrar test yaptırır o zaman içerdim
burda çok kişiden duydum kanda geç döllenmeyse hemen çıkmayabiliyormuş :44:

Ewet yaw hayirlisi olsun. dolabin kapisini cektim 4 tane var yaw

en büyükkk FENERBAHÇE

doktorum demedi karamelim yaa ben kendim içsem mi dedim değilse bir dahaki ay hamilw kalma olasılığım olmayacak hasta olmadım yaa

onlardaa kalplerimizi yumuşatan sevgi ineciklermizzz
istedimkiii sıcacık sevgi dolu kalbimden içinnn

afiyet olsunnn

ellerine sağlık nazım...

Ewet yaw hayirlisi olsun. dolabin kapisini cektim 4 tane var yaw

çek merşahım kilit vur üstlerine
4 tane didin dimi :18::18::18::18::18::18: hııııı anladım ben onu

yok içme bebemmm
bekle yada doktora git olmuuuu

Nikyim hosgeldin kuzum bebisini gormussun

Evet canim gordum allahim nasip etti ama sesi dinlemedim dinletmedi dr.bana dedi yavas yavas atmaya baslamis kalbi 5+6 gunlukmus ve usten gorundu melegim allahim tez vakitte sizlerede nasip eder insallahhhhhhh aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…