Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Uyursun tabi hamis nuanimim uyu ... eksik uykularini tamamlarmis vucudun canin bisi cekerse hancege soyle o hersey yapar:)))

dün gecede dogru düzgün yatmayınca böyle oldu böyle uykuzuzluklar canımsın sizede olsun inşallah,söylerim tabikim

Uyursun tabi hamis nuanimim uyu ... eksik uykularini tamamlarmis vucudun canin bisi cekerse hancege soyle o hersey yapar:)))
evet hancekimin maşşallhı varr her konudaa Rabbim eline koluna derman versiinn yapar oo meleğimm

Son düzenleme:
kıyamamm lorimeee olsun meleğim katlancan artık birazz ilk aya kadar oluyormuş mide yanmaları baş ağrıları şükür bulantın yokk :93::93::93::101::101::101:

Allaha sukur nazim o yok mecbur elim mahkum yuruyus fln yapicam artik karar verdim ama bu sogukta ta donuyorum kar yagiyo :18::18:

Ooovvvv canim ne bilem benim disimda kimse böle aşermez diye sölemiştim.

bende makarna normalde sevmem ama kulaga hos geldi genelde tatli yedigim icin yemekle fln isim olmuyo pek meyve yiyorum bugunde yedim makarnayi iyi hissetmiyorum kendimi suanda

bende makarna normalde sevmem ama kulaga hos geldi genelde tatli yedigim icin yemekle fln isim olmuyo pek meyve yiyorum bugunde yedim makarnayi iyi hissetmiyorum kendimi suanda

lorim bol su iç mide yanmasına en iyi su gelio normalde de bol su tüket mercimeğimizin ihtiyacı varrr

lorim bol su iç mide yanmasına en iyi su gelio normalde de bol su tüket mercimeğimizin ihtiyacı varrr

nazimm ben cok iyi su icin bi insandim hamile olmadan oncede hergun 1.5 lt su iciyodum son 1 haftadir sudan tiksinir gibi oldum cok garip ama icesim gelmiyo arada iciyorum

nazimm ben cok iyi su icin bi insandim hamile olmadan oncede hergun 1.5 lt su iciyodum son 1 haftadir sudan tiksinir gibi oldum cok garip ama icesim gelmiyo arada iciyorum

olmaz lorimmm su çok önemliii ben ilk haftalar ölydim ama doktorum dedi su içiyormusnuz dedim su içince içim bi tuhaf oluo ama dedi bebek su içinde büyürr susuz burakmayın dedi en az 2 lt içmesin canım zorla iç gerekirsee

Son düzenleme:

aynen nazim gidiyim de iciyim bari bulasiklar da var onlarida hallediyim gelirim yine Opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…