- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.601
Uyursun tabi hamis nuanimim uyu ... eksik uykularini tamamlarmis vucudun canin bisi cekerse hancege soyle o hersey yapar:)))
evet hancekimin maşşallhı varr her konudaa Rabbim eline koluna derman versiinn yapar ooUyursun tabi hamis nuanimim uyu ... eksik uykularini tamamlarmis vucudun canin bisi cekerse hancege soyle o hersey yapar:)))
kıyamamm lorimeeeolsun meleğim katlancan artık birazz ilk aya kadar oluyormuş mide yanmaları baş ağrıları şükür bulantın yokk :93::93::93::101::101::101:
senin yuzunden ilk kez bugun makarna yedim salcali makarna dedin bende kostum mutfaga
Nazzzım naber kimsecikler kalmamis
ohhh iyi yapmışın nuarinimmsık sık dinlen artık yorma kendini Rabbim koly gebelik nasip eder inş.
öle her yemekten konuşmamalı artıkk canlarrr şüküler olsun hamişlerimizzz varrr
senin yuzunden ilk kez bugun makarna yedim salcali makarna dedin bende kostum mutfaga
Ooovvvv canim ne bilem benim disimda kimse böle aşermez diye sölemiştim.
saol mersahım iim valla azcık dinlendim sanki iş yapmışım gibiisen nasılsın canımmm
amin canım darısı sizlere en kısa surede
bende makarna normalde sevmem ama kulaga hos geldigenelde tatli yedigim icin yemekle fln isim olmuyo pek meyve yiyorum bugunde yedim makarnayi iyi hissetmiyorum kendimi suanda
Bende kocis geldi ciktim simdi telden giriyorum. öle yoklayayim sizi dedim
Uzuldum bak simdi(
bende makarna normalde sevmem ama kulaga hos geldigenelde tatli yedigim icin yemekle fln isim olmuyo pek meyve yiyorum bugunde yedim makarnayi iyi hissetmiyorum kendimi suanda
lorim bol su iç mide yanmasına en iyi su gelionormalde de bol su tüket mercimeğimizin ihtiyacı varrr
nazimm ben cok iyi su icin bi insandim hamile olmadan oncede hergun 1.5 lt su iciyodum son 1 haftadir sudan tiksinir gibi oldum cok garip ama icesim gelmiyo arada iciyorum
olmaz lorimmm su çok önemliiiben ilk haftalar ölydim ama doktorum dedi su içiyormusnuz dedim su içince içim bi tuhaf oluo ama dedi bebek su içinde büyürr susuz burakmayın dedi en az 2 lt içmesin canım zorla iç gerekirsee
Allaha sukur evde olmayan bisey canim cekmedi yedim ya iyi oldu ne olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?