- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.101
Allah kabul etsinnnnn melekimmm
hemencek yazdımmmm
ii gecelerinn olsunnn bidenem
olada ki inşallahh kırmızılar gelmesse yarın hancekime başlıoruzzz allahın izni ileee
hoş geldinnnnn bitanemmmm tekrara maşallahh hepicmizin çenesi pek düşüktürrrr
tamam kis kismayin sevecem sizin icinnbastaki büüyükler hep besiktasli oldugu icin baba abi erkek kardes hep besiktasliydii
yaa icinde hamilelerde kesin güvenilirgi yok yaziyormus. yani bebek icin riski yada güvenilirligi kesin degil.. korkutan bu
canım annemin çok fena varisleri var o da çorabı giymeye üşeniyor yıllardır ağrısını çekiyor sanırım bende de çıkacak daha önce yüzeysel kılcalları lazerle yaktırdım ama yine oldu bence hastalığımızdan dolayı oluşan bir durrum eşiminde derin venöz ilaç da kullanmıyo ayakta falan çok kalamıyor biz öyle kör topal birbirimizi bulmuşuz
eda sende mi bebeğini kaybettin
nerdeyse aynı zamanlarda evlenmişiz ilhanazz aynı zamanlarda da bebeklerimizi alırız inşallahhhhh kucaklarımızaa..
ay moremmmgüldürdün beni yawwww
tamma kiscem moremmmm sizin icin fenere laf yok artikinn
bekle bizi moremle panamaaaa
hımmm anladımmmm şekeriimmm olsunnnn yahu onların tuttugu takım onların ama sen suanda hıcbır takım tutmuyomusun bıkerem fb li yapalım biz seniiiiii
maç izlemeye gitmiştik yokken neler olmuş ona bakıyodum son sayfaya bi gelemedim ki..:)
kiscem doru yazarda hangi hapta yazmiyki cogu hapta yaziyo bu adamm in bi hastasi sen degilsinki yüzlerce kadin muayene ediyo..daha yeni doktor olan biride degilll tecrübeli bi adammisssmesaal hani biz aspirin kullaniyoz ya bizimkinde riski birak hamillerde kullanilmaz yaziyo ama mecburuz yine kullaniyozz...
Yokk heterojenımm ben kaybetmedımmm benım ilk olacakkk
kaybetme olayını allahım hıcbrımıze yasatmasınnn bana da yasatmaz ınsallahhh
yasayanlarında son acısı olur ınsallah rabbım acı vermesınnn cok zordurrr eminimmm
abayyim iste benimkide derin venözzzz galiba türkcesiibu varis olmuyo demii ilerde varismi olacakk bilgin varmii
evet bak diorum sana sen ordan ye bıurgerkingtenn ben burdan çekilişe katılalımmm
gidelim 2 günn pasaport va bende sorun morun yok yaneee zaten seçtiği 2 kişiyle dioooo
yaw bi dur hele bi alisim yavas yavas nasi birden fenerli olum aam sizin icinn maclarda destekliycemmmmeskiden hep yenilmesini isterdimmde yani 10 dakika öncesine kadarrr
tamam cancaazımmm...inş. kırmızılarr gelmezzz inş... ALLAHIMMM İNŞ... BEN ÇOKKK OKURUMM O ZAMANN DUAAA SURE HEPİNİZ İÇİNN...İYİ GECELERR..GİDDEMİYOMM BAKKK ÇIKAMIYOMMMM KIZCELERRR...
valla canım ben venözü varis biliyorum bacaklarında mor damarlar var mı:26::26:
nerdeyse aynı zamanlarda evlenmişiz ilhanazz aynı zamanlarda da bebeklerimizi alırız inşallahhhhh kucaklarımızaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?