Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Allah kabul etsinnnnn melekimmm

hemencek yazdımmmm

ii gecelerinn olsunnn bidenem

olada ki inşallahh kırmızılar gelmesse yarın hancekime başlıoruzzz allahın izni ileee

tamam cancaazımmm...inş. kırmızılarr gelmezzz inş... ALLAHIMMM İNŞ... BEN ÇOKKK OKURUMM O ZAMANN DUAAA SURE HEPİNİZ İÇİNN...İYİ GECELERR..GİDDEMİYOMM BAKKK ÇIKAMIYOMMMM KIZCELERRR...

yaa icinde hamilelerde kesin güvenilirgi yok yaziyormus. yani bebek icin riski yada güvenilirligi kesin degil.. korkutan bu

biliordurr canımm doktorr orda ne yazdığını bilmese verirmii

bıuarada ne verdi fitil mii

abayyim iste benimkide derin venözzzz galiba türkcesiibu varis olmuyo demii ilerde varismi olacakk bilgin varmii

eda sende mi bebeğini kaybettin

Yokk heterojenımm ben kaybetmedımmm benım ilk olacakkk
kaybetme olayını allahım hıcbrımıze yasatmasınnn bana da yasatmaz ınsallahhh
yasayanlarında son acısı olur ınsallah rabbım acı vermesınnn cok zordurrr eminimmm

ay moremmm güldürdün beni yawwww

tamma kiscem moremmmm sizin icin fenere laf yok artikinn

bekle bizi moremle panamaaaa

evet bak diorum sana sen ordan ye bıurgerkingtenn ben burdan çekilişe katılalımmm
gidelim 2 günn pasaport va bende sorun morun yok yaneee zaten seçtiği 2 kişiyle dioooo

hımmm anladımmmm şekeriimmm olsunnnn yahu onların tuttugu takım onların ama sen suanda hıcbır takım tutmuyomusun bıkerem fb li yapalım biz seniiiiii

yaw bi dur hele bi alisim yavas yavas nasi birden fenerli olum aam sizin icinn maclarda destekliycemmmm eskiden hep yenilmesini isterdimmde yani 10 dakika öncesine kadarrr

Son düzenleme:

öyle yaaaa, insanin korktugu basina gelirmis... hayirlisi olsun kismetimizde varsa olur napalim. yarin bizim gelin haber versinde baslayim sabah 2 öglen 2 aksam 3 tane... azda degil annemmm.. 22 sine randevu verdi o zamanakadar iki kutu bitirmem layim. esime de verdi ama baska ilac..

inşallah duycaz güzel haberler senden peki gittin mi doktora falan yoksa yeni mi düşünüyosun bebek..Allah gönlüne göre versin canım..

evet bak diorum sana sen ordan ye bıurgerkingtenn ben burdan çekilişe katılalımmm
gidelim 2 günn pasaport va bende sorun morun yok yaneee zaten seçtiği 2 kişiyle dioooo

ama morem bizim burdaki burgerkingte survivor cekilisi yokki sadece türkiyede var o cekilisssen bensizmi gidecen cikarsaaa

yaw bi dur hele bi alisim yavas yavas nasi birden fenerli olum aam sizin icinn maclarda destekliycemmmm eskiden hep yenilmesini isterdimmde yani 10 dakika öncesine kadarrr

tamammm ozaman habıbtem yavas yavas senıı fb ye dogru cekıyoruzzzz veee bı bakmısın kii fb lisinn artıkın sende laff soyletmıyorsunn savunuyorsun anlamassın bılemmm

tamam cancaazımmm...inş. kırmızılarr gelmezzz inş... ALLAHIMMM İNŞ... BEN ÇOKKK OKURUMM O ZAMANN DUAAA SURE HEPİNİZ İÇİNN...İYİ GECELERR..GİDDEMİYOMM BAKKK ÇIKAMIYOMMMM KIZCELERRR...

kızz yiirn seniii cancazımmmm

korkma Rabbim ne verise hayırlsını verir inş..

valla canım ben venözü varis biliyorum bacaklarında mor damarlar var mı:26::26:

yaw kimi doktor degil diyo kimisi evet diyo aklim karisti ozaman baska bi doktora gidimde yine bi sorum bu varismi diyeeekiscem vala damar var ama herkesde olan daamardann galiba hani gözükür ya dikkatli bakinca herkesteeee cünkü bakiyom esimdede görülüyoo aam onda varis yokk mesalaa

nerdeyse aynı zamanlarda evlenmişiz ilhanazz aynı zamanlarda da bebeklerimizi alırız inşallahhhhh kucaklarımızaa..

iivettt cankuşummm neredeysee aynı zamanda hamiş kalmış ve kaybetmişizzzz

Allah yaşatmasınnn

kız yoğsam sen benmisnnn bak geçmişide okusunnn anaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…