Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ccanlarımmm ben gidiorum şimdi malum kendi toptopum yokkk kocişte eve gelince çalışıo gene telden girmeye çalışıırmmm szileri çokkkkk öpüyurmmm
inş. FHM de gelirde müjdeyi verir görüşmek üzere melakelerimmmm

inşallh bitanem bizmimde olcan bİraz sabır umutsuzluk yokk

valla şimdi haberlerde dinledim organik beslenmediğimiz için kadın ve erkek üreme hücreleri % 50 düşmüş eskiler bize göre çok şanslıymış annem kızım benim de düşük olurdu ama ben hemen hamile kalırdım diyor,yani eskiler ne bilsin pıhtılaşmayı yok morfolojiyi falan filan...bilmek bazen strese sebep olabiliyor işte neyse canım Allah ın dediği olur öpüldün:)

Son düzenleme:

hoscakalllyaw napacan sen simdikkk toptopun yokkk biz ensiz napacaz aksam tel yavas oluyoo

doru valla annemdede kan pihtilasmasi cikti simdi ama hic düsügü olmamissssbiz ise herseyden hemen etkileniyozzz

doru valla annemdede kan pihtilasmasi cikti simdi ama hic düsügü olmamissssbiz ise herseyden hemen etkileniyozzz

Canım annenin aptt zamanı mı bakıldı yoksa genlerine mi çünkü anneme de baktır dedim kızım baktılar ama birşey demediler dedi sanırım aptt yanıltıyor canım.Ya pıhtılaşma ile ilgili perhiz varmış duydun mu ?

nazimm ben cok iyi su icin bi insandim hamile olmadan oncede hergun 1.5 lt su iciyodum son 1 haftadir sudan tiksinir gibi oldum cok garip ama icesim gelmiyo arada iciyorum

zorla ic loorimmmbende hic sevmiyom ama zorla iciyodummm

Son düzenleme:

kuzum benim annemindeki beyninde bi kücük damarinda tikanma tesbit edildi öyle ögrendikk.zeten pihtilasma kesin ya annde yada babada varsa bizdede oluyo.genetik bi hastalikk cünküü.o zaman babanda olabilir sana gecmistir o gen eger annende yoksa..

dedigin metioninden fakir diyeti.cok duydum ama bazi doktorlara göre sacma buluyolar..ben 3 hematolojo doktoruna gittim hic biri önermedi bana:26:

igne yeterli diyolar hic bi yiyecegimi kisitlamadilarrrr:26:bide cok agir bi diyett..:26:

çok geçmiş olsun bebeğim ya Allah korusun şimdi birşeyi yoktur umarım benim annemde hiper tansiyon var damarlar zaten hasarlı anlayacağın Allah muhafaza dikkat etmek lazım bu arada pıhtılaşmayı öğrendikten sonra ben kalp damara gittim birşey önermedi aspirin dışında hematoloğa gitmeli miyim burda da 1 tane var zaten randevu problem napcam anlamadım.offfffffff

simdi sadece aspirin verdi doktorr..simdilik iyi ükürler olsunn.canim benim bi hematologa git bence kadin dogumcular bu konuda cok bilgili degil cünkü.bende su an aspirin kullaniyorum ama hamile kalinca igneye basliyorumm.yinede sen bi randevu almayacaliss:26:

rabbim dermansiz dert vermesin ama bu pihtilasmada cok ugrastirici bi hastalik özellikle hamilelikte.

merhabalar bana yardım edebilcek birileri var mıydı ?

yazdıklarını hep okudum ama canım sana nasıl yardım edebiliriz ki? sonuçta yapman gereken bi test alıp yapmak..
burda biri sana ne gebesin ne de değilsin diyebilir.

bence gebe olma ihtimalin çok düşük ama nasıl bilelim bunu? zevk suyuyla gebe kalmak zor ama imkansız da değil. milyonda bir olabilir misin nasıl bilelim biz? başka insanların 6. hissine güvenme git bir test al yap ta sen de rahatla biz de rahatlayalım.

biri sana değilsin dese rahatlayıp bırakıcakmısın işin ucunu?

bi sonraki seferlerde de prezervatif kullanın da bu kadar stres olma bence.

Son düzenleme:
Şükürler olsun ,evet canım sonucumu alırken doktor çocuğun olur ama biraz uğraşacaksın demişti bana da hamile kalınca 0,6 lık iğne yap dedi de henüz gebelik olmadı bir de ben belime yakı yaptım bel sorunum vardı bi de bir topikte okudum ayrıca çevreden de duydum istersen araştır sen de yaparsın belki:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…