Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sarısı da bizim başımıza olsun inşallaaah

loori m sinirlerim çok bozuk, başladı benim git gelli ruh halim.
canım geçen hafta öylydim hasta olunca zırladımmmmm sonra geçti şimdi yeni bir ay yeni bir başlangıç alayacağın Allah hepmize sağlılı ve hayırl evlatlar nasip etsin .

insallah canimm

Hayirdirr pazartesisevmezim neden oyle oluyosun bakiyimmm

yaaa uuf bitti yumurtlama dönemim, şimdi stres zamanı işte tuttu mu tutmadı mı oldu mu olmadı mı?
geçmek bilmicek martın 4üne kadar yaa... hiç sevmiyorum beklemeyi...
bu düşünceler de alttan alttan sarıyo beni bunaltıyo.

canım geçen hafta öylydim hasta olunca zırladımmmmm sonra geçti şimdi yeni bir ay yeni bir başlangıç alayacağın Allah hepmize sağlılı ve hayırl evlatlar nasip etsin .

ben hastalandığımda ya da tek çizgi gördüğümde hiç etkilenmiyorum üzülmüyorum bile artık...
ama yumurtlamayla bat arasındaki tarihleri dar ediyorum kendime, içim bunalıyo...
kan testi de yaptırmayacağım battan önce diye kendime ve eşime sözüm var ama çok gerginimmmm

canim benim ya bilirim o duygulari bende her ay hemen hemen yasiyodum ama cok fazla takmamaya calis bu sekilde yiyip bitirirsin kendini akisina birak elinden geleni yap gerisini birak bu kadar takma stres yapinca gelecegi varsada gelmiyo bu bebek o yuzden daha sakin ol dua et bol bol iyi olucak insallah hersey

loori yumurtlamayla bat ın arasındaki dönemde anlamışmıydın hamile kaldığını?

loori yumurtlamayla bat ın arasındaki dönemde anlamışmıydın hamile kaldığını?

canim benim hep bi tarafim galiba diyodu ama diger tarafimda olmadi diyodu o donemler ates basiyodu avuclarim kizariyodu cam fln aciyodum yani o derece manyaktim bata yakinda adet olucak gibi kasiklarim agriyodu adet olucam fln diyodum boyle hayatim ama coook dualar ettim annem babam surekli dua ediyolardi tesbih cekiyodum gecelere kadar rabbim ol dedikten sonra emin ol olur zamani demekki vardi hepinize nasip etsin insallah

Canım ben adetten sonraki 2 haftayı nasıl geçiriyorum bi bilsen o kadar kan vedim ki damarlardan akmıyor canım çok acıyor ban de kandan bakmıyorum artık belirtileri dinliyom pek sağlıklı olmasa da kirpiğim nasıl göğüs sızlaması yok şu yok bu derken adet günü test yapıyorum tabiki negatif ama ateş ölçen varmış en erken o gösteriyormuş hiç yapmadım denemekte fayda var.Allahım bizlere sabır versin.

canımsınn çokkk teşekkür ederim telefondan giriyordum yazamıyordum şimdi baktım ayrıntlı anca darısı başına bitanecim Rabbim en kısa sürede nasip etsin
pazartesimmmmmm canım çok güzel bi haber aldık bu sabah, inşallah devamıda gelecektir,
Rabbim bizlere de sırayla nasip edecek inşallah meleklerimizi
inşallah bitanem inşallah hepimiz melekleri tek tek gelir

Çok sevindim yaaa. teyze olmak böle bi duygu demek. nuarinim rabbim bidaha acı yasatmasin hayırlısıyla alırsın insallah kucağına. darısı basımıza bize de dua et hamişim
mersahım çokkk çokk tşk bitanem bende teyze olurum hemen inşallah
nuarinimmmm kuzucukkkk

kiz bak ben anlamistimm sen dün 30 .günüm deyince

hayirli ugurlu olsunn insalalaahhh rabbbimm kucagina almayi nasip etsin

kuzucummm ilk mesajını yakaladım bak sonunda iyiki varsın

canımsın öyle düşünme hiçç allahın izni ile olur inan ben çok ümitsizdim ama rabbim ol dedi bak ben bu ay annemdeydim şehir dışında ve yumurta akı kıvamındaki akıntıyı orda gördüm üzerinden 3 gün geçti geldim ilk birlikteliğimiz oldu ve ben deli gibi hastayım inan sabahlara kadar öksürüyordum eşime diyordum ki bu öksürükle tutmaz tutacağı varsada gününü kaçırdık diye inan bunları yaşadım bu ay

nuarinimmmyawrukusummmmm sizde iyiki varsinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…