- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.641
kim hamile canım?anlamadım
canim bizim bi arkadasimiz vardi hayalim diye o hamileymiste yasakhayalim onu soyledi
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sarısı da bizim başımıza olsun inşallaaah
loori m sinirlerim çok bozuk, başladı benim git gelli ruh halim.
canım geçen hafta öylydim hasta olunca zırladımmmmm sonra geçti şimdi yeni bir ay yeni bir başlangıç alayacağın Allah hepmize sağlılı ve hayırl evlatlar nasip etsin .Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sarısı da bizim başımıza olsun inşallaaah
loori m sinirlerim çok bozuk, başladı benim git gelli ruh halim.
insallah canimm
Hayirdirr pazartesisevmezim neden oyle oluyosun bakiyimmm
canım geçen hafta öylydim hasta olunca zırladımmmmm sonra geçti şimdi yeni bir ay yeni bir başlangıç alayacağın Allah hepmize sağlılı ve hayırl evlatlar nasip etsin .
yaaa uuf bitti yumurtlama dönemim, şimdi stres zamanı işte tuttu mu tutmadı mı oldu mu olmadı mı?
geçmek bilmicek martın 4üne kadar yaa... hiç sevmiyorum beklemeyi...
bu düşünceler de alttan alttan sarıyo beni bunaltıyo.
canim benim ya bilirim o duygulari bende her ay hemen hemen yasiyodum ama cok fazla takmamaya calis bu sekilde yiyip bitirirsin kendini akisina birak elinden geleni yap gerisini birak bu kadar takma stres yapinca gelecegi varsada gelmiyo bu bebek o yuzden daha sakin ol dua et bol bol iyi olucak insallah hersey
loori yumurtlamayla bat ın arasındaki dönemde anlamışmıydın hamile kaldığını?
ben hastalandığımda ya da tek çizgi gördüğümde hiç etkilenmiyorum üzülmüyorum bile artık...
ama yumurtlamayla bat arasındaki tarihleri dar ediyorum kendime, içim bunalıyo...
kan testi de yaptırmayacağım battan önce diye kendime ve eşime sözüm var ama çok gerginimmmm
yarım saate gelirim kızlar, ortalığı toparlayayım bi
canımsınn çokkk teşekkür ederim telefondan giriyordum yazamıyordum şimdi baktım ayrıntlı anca darısı başına bitanecim Rabbim en kısa sürede nasip etsinişteee bu haberi görmek için 5 dakikalığına bile olsa girmeliyim dedim ve gördüm...
Allah tamamına erdirsin canım, çok sevindim inan...
Gönlünüzdekini sağlıkla sevdikleriyle birlikte kucağınızda etsin Rabbim..
Darısı tüüüüm isteyen anne adaylarının başına...
dip not: Anneanne oldum yuppiiii
dip not 2: hemmen seni ilk hamilemiz olarak listenin baş köşesine yazıyorum canım benim...
dip not3: kızlar çalışın, çalışın olacakkk
inşallah bitanem inşallah hepimiz melekleri tek tek gelirpazartesimmmmmm canım çok güzel bi haber aldık bu sabah, inşallah devamıda gelecektir,
Rabbim bizlere de sırayla nasip edecek inşallah meleklerimizi
mersahım çokkk çokk tşk bitanem bende teyze olurum hemen inşallahÇok sevindim yaaa. teyze olmak böle bi duygu demek. nuarinim rabbim bidaha acı yasatmasin hayırlısıyla alırsın insallah kucağına. darısı basımıza bize de dua et hamişim
kuzucummm ilk mesajını yakaladım bak sonunda iyiki varsınnuarinimmmm kuzucukkkk
kiz bak ben anlamistimm sen dün 30 .günüm deyince
hayirli ugurlu olsunn insalalaahhh rabbbimm kucagina almayi nasip etsin
yaaa uuf bitti yumurtlama dönemim, şimdi stres zamanı işte tuttu mu tutmadı mı oldu mu olmadı mı?
geçmek bilmicek martın 4üne kadar yaa... hiç sevmiyorum beklemeyi...
bu düşünceler de alttan alttan sarıyo beni bunaltıyo.
canımsınn çokkk teşekkür ederim telefondan giriyordum yazamıyordum şimdi baktım ayrıntlı anca darısı başına bitanecim Rabbim en kısa sürede nasip etsin
inşallah bitanem inşallah hepimiz melekleri tek tek gelir
mersahım çokkk çokk tşk bitanem bende teyze olurum hemen inşallah
kuzucummm ilk mesajını yakaladım bak sonunda iyiki varsın
sağlıklı hayırlı evlat olsun daaa Allahımmmmm ben de görmek istiyorum bunlardaaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?