Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Son düzenleme:

caney caneyyyyyy

kuzum anca attım eşimi beklemek zorunda kalıyorum darısı hepinizin başına mucizeniz en kısa sürede ama en kısa sürede size süpriz yapsın benim bulgurum gibi annam bulgur kadar bile yok doktor görmedi:44:

kuzum anca attım eşimi beklemek zorunda kalıyorum darısı hepinizin başına mucizeniz en kısa sürede ama en kısa sürede size süpriz yapsın benim bulgurum gibi annam bulgur kadar bile yok doktor görmedi:44:

bulgurunu sevsinler seninnince bulgur seninki daha nuarinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

he ya kısırlık bulgur bu arada doktoruma aspirin falan kullanıyım mı dedim yok dedi yaa

bi ciksin test sonuclarin minikkusummm.aslinda bi zarari olmaz ama öyle dediyse kullanma o zamann:44:..sonuc bu hafta sonu cikiyo demi

bi ciksin test sonuclarin minikkusummm.aslinda bi zarari olmaz ama öyle dediyse kullanma o zamann:44:..sonuc bu hafta sonu cikiyo demi

öyle olması lazım şayet uzamazsa dahada dokturm birşey çıkmaz dedi ama işte bana kullanma dedi neyse ya rabbim neylerse öyle olur neyi nasip ederse

Son düzenleme:
karabiberimmin batida yakindi onunki noldukidünde bugünde gelmediev isi yogun galiba:26:

melekimide hic görmedim dün ve bugünn o nerdeki:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…