- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #3.661
sağol bitanem darısı sağlıkla başına en kısa süredemasallahhhhhh
sağol kuzucuk hemen sizinkide olsun teyze olam bende umutzluk yok sakınsağlıklı hayırlı evlat olsun daaa Allahımmmmm ben de görmek istiyorum bunlardaaannn
nuarinimmmyawrukusummmmm sizde iyiki varsinizzz
FHM kan testi sonucunu almış mı?
Nuariniiiiiiiiimmmm canımmmmmmmmm hayırlı olsun gülüüümm Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm,Allahım kem gözlerden korusun maşallah canımmmm...Haydi kızlaar bu habere sessizmi kalacağız haydiiiiii halay başı benim girin kolumaa
Nuariniiiiiiiiimmmm canımmmmmmmmm hayırlı olsun gülüüümm Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm,Allahım kem gözlerden korusun maşallah canımmmm...Haydi kızlaar bu habere sessizmi kalacağız haydiiiiii halay başı benim girin kolumaa
caney caneyyyyyy
kuzum anca attım eşimi beklemek zorunda kalıyorum darısı hepinizin başına mucizeniz en kısa sürede ama en kısa sürede size süpriz yapsın benim bulgurum gibi annam bulgur kadar bile yok doktor görmedi:44:
ya utandırıyorsunuz beniRabbim hemen nasip etsin Allahım duysun sesimi sizler için
bulgurunu sevsinler seninnince bulgur seninki daha nuarinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kizlar ben daha yemegimi ile yemedimmm..esim birazdan gelecek daha evee
he ya kısırlık bulgur bu arada doktoruma aspirin falan kullanıyım mı dedim yok dedi yaa
bi ciksin test sonuclarin minikkusummm.aslinda bi zarari olmaz ama öyle dediyse kullanma o zamann:44:..sonuc bu hafta sonu cikiyo demi
öyle olması lazım şayet uzamazsa dahada dokturm birşey çıkmaz dedi ama işte bana kullanma dedi neyse ya rabbim neylerse öyle olur neyi nasip ederse
ne zaman yapmislardi nuarinimmmbi ayda cikiyo sonuclar genelliklee:44:
karabiberimmin batida yakindi onunki noldukidünde bugünde gelmedi ev isi yogun galiba:26:
melekimide hic görmedim dün ve bugünn o nerdeki:44::44::44:
31 ocak kuzucum , daha 21ün oldu ama 20-30 gün dediler bana inş. benimki erken çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?